# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Galatasaray bana çok yakın

Cimbom ile söz kesen ünlü futbolcu, Sky Sports’a, ‘G.Saray beni heyecanlandırıyor. Bu değişikliğe ihtiyacım vardı’ dedi

Gündem Drogba

İngiliz medyası, Drogba’nın G.Saray ile ilişkisine dair haberler yayınlamaya devam ediyor. Sky Sports ile Football News’te yer alan haberlere göre, Fildişi Sahilli oyuncu, Cimbom ile işi büyük oranda bitirdi.

Gurur duydum

SKY Sports muhabirinin, “G.Saray’a gideceğin konuşuluyor. Buna ne diyeceksin” sorusuna Drogba şu cevabı verdi: “Kulübümle 2012’ye kadar sözleşmem bulunuyor. Ama Türkiye’den gurur verici bir teklif aldım.”

Bana iyi gelecek

“Sözleşmesi devam eden bir oyuncu olarak çok konuşamam ama G.Saray’ın önerisinin bana heyecan verdiğini söyleyebilirim. Futbolumun olgun çağında böyle bir değişiklik yapmak bana iyi gelecek.”

Kaynak:gazetesok.com

Bu iş bitti artık , Drogba hayırlı olsun. :asd:

Cimbom ile söz kesen ünlü futbolcu, Sky Sports’a, ‘G.Saray beni heyecanlandırıyor. Bu değişikliğe ihtiyacım vardı’ dedi

Gündem Drogba

İngiliz medyası, Drogba’nın G.Saray ile ilişkisine dair haberler yayınlamaya devam ediyor. Sky Sports ile Football News’te yer alan haberlere göre, Fildişi Sahilli oyuncu, Cimbom ile işi büyük oranda bitirdi.

Gurur duydum

SKY Sports muhabirinin, “G.Saray’a gideceğin konuşuluyor. Buna ne diyeceksin” sorusuna Drogba şu cevabı verdi: “Kulübümle 2012’ye kadar sözleşmem bulunuyor. Ama Türkiye’den gurur verici bir teklif aldım.”

Bana iyi gelecek

“Sözleşmesi devam eden bir oyuncu olarak çok konuşamam ama G.Saray’ın önerisinin bana heyecan verdiğini söyleyebilirim. Futbolumun olgun çağında böyle bir değişiklik yapmak bana iyi gelecek.”

Ali Lukunku'nun boşluğunu doldurabilecek bir isim

ya adnan sezgin dalga geçerek gazeteler drogbayı yazıyor dedi hala ne bu drogba anlamıyorum daha sezonun bitmesine kaç hafta var şimdiden transfer görüşmesine başlamazlar.

Gündem Drogba

Gurur duydum

Bana iyi gelecek

skysport'ta böyle bir haber yok. Galatasaray ve Türkiye ile ilgili herhangi bir demeci gözükmüyor. Bizimkiler çevirirken kendi fantazilerini eklemişler sanırım :)

I could not comment at the moment on speculation," Drogba said. "I have a contract with Chelsea until June 2012.

"I just want to finish the season strongly, I am not thinking about my future contract at the moment I just want to put Chelsea on a good run."

''Spekülasyonlarla ilgili şu an yorum yapamam'' ''Chelsea ile Haziran 2012'ye kadar sözleşmem var.''

''Tek isteğim sezonu iyi bitirmek, Şu an gelecekteki yapacağım sözleşmeyi düşünmüyorum,sadece Chelsea'yi daha iyi duruma getirmek istiyorum''

Türkiye ve Galatasaray kendi sözlerinde geçmiyor. Ama yazının girişinde Galatasaray'ın istediği yazıyor. Dolayısıyla soruları Galatasaray üzerinden sormuş olabilirler. Ama çeviri olayı fantazi biraz..

Transfer önerilerine santraforda Drogbalı kadro yaptıgımda dalga geciyodunuz bide :asd:

Forma satıslarında Robertonun rekorunu yürüyerek gecer. Daha cok rahat 3-4 sene oynar bu adam.

bugünkü manu maçından sonra bize lazım olan adamın rooney olduğunu anladım:asd:

Drogba, Galatasaray hakkında bilgi almak için Keita'ya bir alo dese, acaba Keita nasıl konuşur?

Bunu alacağımıza Veysel´i alalımda kontenjan gitmesin .

Drogba kim yaaaa?!? Allah ım bu gözler bunu da mı görecekti? Yahu Premier ligden adam alıyorsunuz DÜNYADA BAŞKA YER Mİ KALMADI? Romanya da dünya yıldızları dururken premier lig ne,kim takar premier ligi. Yazık ya,bu adamlara kalmış bu takım yemin ediyorum.

He, Drogba'yi alalim sonra doldur bosalt. Istemem.

Drogba kim be? Bizde geleceğin yıldızı BATDAL varken? Gelecek sene görün on tane Drogba'yı cebinden çıkaracak, pişsin gelsin hele...

Ne Drogba'sı ya... Ortaya alıyor kanat yok, kanada alıyor orta yok.

İstatistik olarak bir Alex,takıma etki olarakta bir Mustafa Sarp değil.

Fildisili forvetmi olur yaee?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt