# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Yeni adı TT Drogba olacakmış

Bu adam gelecekse BAM'ın kalmasına razıyım...:m05:

TT Arena'ya bu ikisi gelsin.. Taraftar ucar..

keita_drogba.jpg

Keita bu yönetim varken bir daha bu takıma gelmez. Adnan Başkan ve Yaveri Adnan ortaya bilinçli olarak bu isimleri atıyorlar. Hem taraftarın gözünü boyuyacaklar hemde olası erken seçimde bu isimlerle prim yapacaklar. Bugüne kadar verdikleri ve tutmadıkları sözlere bakarak diyorumki. Bu yönetim bize Drogbayı gösterir Bill Cosby i transfer eder. Bizde avunuruz ikiside siyahi diye.

TT Arena'ya bu ikisi gelsin.. Taraftar ucar..

keita_drogba.jpg

Önümüzdeki sezon 34 yaşında olur. Tugay'la birlikte teknik direktörlük yaparlar.

34 Yaşındaki Drogbayı mı beğenmiyorsun. :)

Türkiyede 40 yaşına kadar her sezon 15 gol ortalaması ile oynar bu adam

Bence artik hayirli ve ugurlu olsun diyebiliriz.

Diyemeyenleri fenerli veyahut besiktasli olarak görebiliriz.

Gelirse bizim buradan TT Arena'nın oraya kadar dizlerimin üstüne kayarım.:asd:Ama bu gelirse Delnan gitmez.:(

razıyım lan BAM a da razıyım..

gel lan drogba

:D

ah be keitayı da tutacaktın takımda :eek: oturup fener maçını izlicektin sonra :D volkanı izlicektin volkanı :lol:

Bu adamı alsak fenerliler "2008'de Luganoya karşı bi şey yapamamıştı bu adam " derler, en iyisi agahowayı almak

Ne Drobgası ya. Drogbayı Adnan polat medyaya bilerek sızdırdı. Yoksa siz ciddi olsalar bu haberler medyaya sızarmı sanıyorsunuz. Sezon sonuna kadar paçasını kurtarmaya çalışıyor. Zaten 1.5 milyondan fazla maaş kimseye vermicez demişti. Ben bu transferin olaağına %0 inanıyorum. Akııllı düşünende bunu bilir zaten. Ha Drogba deyip sezon sonunda Mokokayı alabilirler...

Ronaldinho'yu Guti'yi bilmem kaç yaşında diye istemeyenleri gördüm bu forumda. Aldı beni bir düşünce..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt