# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Ronaldoyu şampiyonlar ligindeki barcelona maçında izledin mi sen?:o

Ya da Dünya Kupası'nda...

1 oyuncuyu 1 maçla yargılamayı bıraktığımız gün Türk futbolu 1 kademe daha atlamış demektir.Bunu maalesef ben de dahil hepimiz bazen yapıyoruz.

Drogba'nın ölüsü burada 20 gol atar.Aynı şekil de Forlan da.

drogba nın ölüsü 20 gol atar ama forlanın ölüsü 10 da kalır normali 15 en iyi hali 20 anca atar bitti artık o bitti iyi olsaydı yanı başındaki real alırdı bak drogbaya ama her ligi kafa takımı istiyor milan mesela

Belli ki forlan ön planda büyük ihtimal forlan gelcek ama forlan gelmezse drogba geliyor... takım için forlan taraftar için drogba ... keşke bi güzellik yapıp ikisi de gelse drogba önde forlan arkasında filan...

ya forvetlerimiz yeter bizim

elmander baros m.batdal anıl dilaver pino kazım

hadi 1 yerli forvet daha alın necati yada cenk tosun

drogbaya harcanacak paraylada yıllardır hasret kaldığımız 10 numara transferini yapın artı k yaaaa

ronaldinhooooooooo parasını formadan çıkarır

Ya da Dünya Kupası'nda...

1 oyuncuyu 1 maçla yargılamayı bıraktığımız gün Türk futbolu 1 kademe daha atlamış demektir.Bunu maalesef ben de dahil hepimiz bazen yapıyoruz.

Drogba'nın sezon genelindeki performasını biliyorum. İzlemediğim bir maçtı Sunderland maçı ve takımın çok iyi olduğu maçta bile kötü oynadı ondan böyle söyledim.

@ Baki

Barcelona'ya karşı birçok yıldız hücum oyuncusu bir şey yapamıyor. Barcelona maçlarını kıstas alamayız

Goal786 Azfar Majeed

Though I heard Unal Aysal is feared in the underworld, word has it, he's threatning Abramovich over the Drogba deal #thedon

bizim başkan Abramovichi tehdit ediyormuş :asd:

ya forvetlerimiz yeter bizim

elmander baros m.batdal anıl dilaver pino kazım

hadi 1 yerli forvet daha alın necati yada cenk tosun

drogbaya harcanacak paraylada yıllardır hasret kaldığımız 10 numara transferini yapın artı k yaaaa

ronaldinhooooooooo parasını formadan çıkarır

ronaldinho alınır mı

şuan herkes bilinçli

taraftarın çoğu faydasız olacağını bildiği için ronaldinoyu istemez

formasını falan da almaz

saydığın forvetler de bitek baros iyi golcü onun da sakatlıkları bitmez

Formaların çıkış tarihini mi bekliyorlar, yoksa formalar hazır Drogba'yı mı bekliyorlar? :asd:

Varsa yoksa Drogba

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın dün yaptığı açıklama ile resmen transfer etmek istediği Didier Drogba için yoğun mesai harcandığı öğrenildi.

İngiliz Kulübü yöneticileri ile sürekli telefon trafiği halinde olan sarı kırmızılıların Fildişi Sahilli oyuncu için Milan Kulübü'nün de devrede olmasından dolayı sıkıntı yaşadıkları belirlendi.

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin de resmen ilgilendiklerini açıkladığı Drogba için oyuncunun menajeri ile temas halinde olan Galatasaray yönetiminin, İtalya'daki vergi oranlarını hesaba katarak Türkiye'deki kazancının çok daha yüksek olacağını oyuncunun temsilcisine hatırlattıkları ileri sürüldü.

Galatasaray'da Drogba transferinin heyecanı tüm camiayı sararken, gündemdeki diğer isimler için de çalışmaların sürdüğü, önümüzdeki bir iki gün içerisinde Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy'un İtalya'ya giderek Muntari ve Muslera transferini noktalayacağı öğrenildi.

İnter'li ve Lazio'lu yöneticilerle bir araya gelecek olan Albayrak ve Gürsoy'un şartlar ne olursa olsun bu işi noktalayacağı ve gerçekleşemeyen transferlerin yarattığı olumsuz havayı dağıtacağı belirtildi.

Sarı kırmızılılarda dış transferde bu gelişmeler yaşanırken, iç transferde de gözler gidecek ve kalacak oyuncuların belli olacağı Avusturya Kampına çevrildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in Avusturya kampında isimleri netleştireceği bildirildi.

Video

ligtv

Cevap: Varsa yoksa Drogba

Bunlarda hicyayinci kurulus agirligi gormuyorum ben

utan verici bir yayin yapiyorlar

milan ne zaman ilgileniyoruz diye açıkladı.en son galliani ilgilenmiyoruz demişti

Adamlar ilgilenmiyoruz dedi haberde ilgileniyorlar diyor :) Milan için konusuyorum.

Beyler ntvsporun haberlerİne İnanmayin..ne kadar aÇik olduklari Şuan canli canli bellİ...serena wİllİamsin tenİs maÇi bİtelİ 44 dakİka oldu canli yayin dİye mİllete satiyorlar :)))

Milan başkanı güya ilgilenmiyordu ;ne güzel gündem yaratılıyor her gün ...

Bu bos bos haberlerden biktim LigTv...:)

İbrahim Seten: "Drogba G.Saray’a daha yakın ..."

Aysal: Hoca bana “Topa bas!” dedi

Bulent TULUN krizini sormak için Ünal Aysal’ı aradım.. Sağolsun, bana vakit ayırdı.. Ve konu dönüp dolaşıp transfere geldi.. Şunları söyledi Aysal:

“BAKIN şimdi, elimizde 3 tane ciddi alternatif var.. Forlan (Not: Fatih Hoca’nın birinci tercihi), Drogba (Not: Ünal Aysal’ın birinci tercihi) ve Fabiano.. Bu 3 oyuncuyu da alabiliriz.. Hatta istesem daha çabuk davranabilirim.. Ancak, medyaya yansıyan havanın aksine bizim çabuk davranmamızı Fatih Hoca istemiyor..

BANA Les Ottomans’daki görüşmede şöyle dedi:

BAŞKANIM, biraz topa basalım.. Acele etmenin manası yok, önümüzde daha çok zaman var.. Daha iyi bir kadro kurmak için biraz beklememiz gerekiyorsa bekleyelim, yeter ki hata yapmayalım.. Gerekirse sezon açılışına yetişmesin yeni transfer, daha sonra gelsin.. Ben gereken yüklemeyi yaparım..

ONUN bu tavrı benim de elimi rahatlatıyor.. Çünkü gerek Forlan gerekse Drogba’da durum aynı.. Futbolcuların üzerine biraz gitsek, istekler büyüyor, maliyet yükseliyor.. Oysa biraz beklersek daha az para harcayabiliriz.. Bu nedenle panik yapmıyorum.. Taraftara bir söz verdim, bunu da yerine getireceğim.. Artık önceliğim şöyle: ‘Bizim istediğimiz oyuncular da aynı şekilde bizi istediği an transfer bitecek.’ Açıkçası Forlan da Drogba da gerçekleşebilecek durumda.. Artık bu transferin stratejisini biz kuracağız..”

BEN Aysal’ın anlattıklarından “Drogba G.Saray’a daha yakın” mesajını aldım açıkçası..

İbrahim Seten | İmparator fişi çekti

Umarım doğrudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt