İbrahim Seten: "Drogba G.Saray’a daha yakın ..."
Aysal: Hoca bana “Topa bas!” dedi
Bulent TULUN krizini sormak için Ünal Aysal’ı aradım.. Sağolsun, bana vakit ayırdı.. Ve konu dönüp dolaşıp transfere geldi.. Şunları söyledi Aysal:
“BAKIN şimdi,
elimizde 3 tane ciddi alternatif var..
Forlan (Not: Fatih Hoca’nın birinci tercihi),
Drogba (Not: Ünal Aysal’ın birinci tercihi) ve
Fabiano..
Bu 3 oyuncuyu da alabiliriz..
Hatta istesem daha çabuk davranabilirim..
Ancak, medyaya yansıyan havanın aksine bizim çabuk davranmamızı Fatih Hoca istemiyor..
BANA Les Ottomans’daki görüşmede şöyle dedi:
BAŞKANIM, biraz topa basalım.. Acele etmenin manası yok, önümüzde daha çok zaman var.. Daha iyi bir kadro kurmak için biraz beklememiz gerekiyorsa bekleyelim, yeter ki hata yapmayalım.. Gerekirse sezon açılışına yetişmesin yeni transfer, daha sonra gelsin.. Ben gereken yüklemeyi yaparım..
ONUN bu tavrı benim de elimi rahatlatıyor.. Çünkü gerek Forlan gerekse Drogba’da durum aynı.. Futbolcuların üzerine biraz gitsek, istekler büyüyor, maliyet yükseliyor.. Oysa biraz beklersek daha az para harcayabiliriz.. Bu nedenle panik yapmıyorum..
Taraftara bir söz verdim, bunu da yerine getireceğim.. Artık önceliğim şöyle: ‘Bizim istediğimiz oyuncular da aynı şekilde bizi istediği an transfer bitecek.’
Açıkçası Forlan da Drogba da gerçekleşebilecek durumda.. Artık bu transferin stratejisini biz kuracağız..”
BEN Aysal’ın anlattıklarından “Drogba G.Saray’a daha yakın” mesajını aldım açıkçası..
İbrahim Seten | İmparator fişi çekti
Umarım doğrudur...