# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba :ayatollah:

ama 6 ay ? 1,5 yil ? yani ne kadar para isteyecek ?? ayrica defans problemlerimiz :S :S

gB0OcNl.jpg

takımın bu kadar dna'sıyla oynamaya gerek yok bence sneijder en az 3 yıl ciddi katkı sağlayacak inş ancak drogba maksimum 1 yıl katkı sağlar birazda geleceğe yatırım yapsak iyi olur bence

takımın bu kadar dna'sıyla oynamaya gerek yok bence sneijder en az 3 yıl ciddi katkı sağlayacak inş ancak drogba maksimum 1 yıl katkı sağlar birazda geleceğe yatırım yapsak iyi olur bence

bonservissiz gelirse yıllık 4.5 5 milyon civarı alırsa bence fazla değil zaten en fazla 1. yıl oynar

Vallaha Sneijder'e yıllık 3.2 vericez bonuslarla felan 4.5 milyona geliyor bence Drogba'da bundan daha az bir fiyatta olur gibi geliyor.

drogba'nın ölüsü bu ligin tozunu attırır ve drogba'yı gerçekten alırsak 1+1 sözleşme bence en mantıklısı olur kendinede yıllık 4,5-5 milyon € verilir..

çeyrek finale çıkarsak zaten maliyeti çıkar :D yarı finale çıkarsak snejiderin çıkar :D

bana başka bir takımın formasını aldıran 2000 li yılların en büyük forveti kesinlikle bir efsane sadece futbolcu olarak degil kendisi üniversite mezunu ( siyasi yada iksat) olabilir bir ulusun kahramanı adeta önderi time dergisinde 100 etkili insandan biri seçilerek kapak olmuş bir adam futbol olarak ne katar bilmiyorum ama saha dışında büyük ufuklar açıcaktır drogbaya sadece futbolcu olarak bakılamaz [video=youtube;sO7nWydA-to]https://www.youtube.com/watch?v=sO7nWydA-to[/video]

[video=youtube;Oao8tr2OiGg]https://www.youtube.com/watch?v=Oao8tr2OiGg[/video]

Didier'i Mickey rourke'e acayip benzetiyorum.

Iron-Man-2-Mickey-Rourke-Close-Up-31-3-10-kc.jpg

Parçalı yakışır sana Drogba :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt