# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drog‏Baros ‏@DrogBaros Drogba, Toure kardeşler & Eboue, bir cafe'de Galatasaray-Beşiktaş maçını izleyecek. Izleyecekleri yerin ismi Panarottis Express Rustenburg.

Bu adam var ya tam bir reis. Muhtemelen cok meshur biri ama caktirmiyor. Haldun Ustunel oldugu soyleniyor. Taa Aralik ayinda Drogba gelecek diye yazmis. Yok boyle bisey. Bi Seref bi de Drogbaros, baskasini tanimam bu alemde.

Bence gelmesin. Yaşı 35. Sneijder oynayacak tek forvete dönersek takımı ikinci tura taşıyan Burak yedek mi kaılıcak? Çift forvet oynarsak ta Selçuk Melo ikilisinden biri kesilecek. Transferi sol beke yapsınlar önce.

bi ikimiz aynı düşünüyoruz forumda galiba

Bu adam var ya tam bir reis. Muhtemelen cok meshur biri ama caktirmiyor. Haldun Ustunel oldugu soyleniyor. Taa Aralik ayinda Drogba gelecek diye yazmis. Yok boyle bisey. Bi Seref bi de Drogbaros, baskasini tanimam bu alemde.
Bu duyumcunun gecmiste fos cikmisligida var yanlis hatirlamiyorsam. Inanma demiyorum ama ismi bir yerleden tanidik geldi.

Bu duyumcunun gecmiste fos cikmisligida var yanlis hatirlamiyorsam. Inanma demiyorum ama ismi bir yerleden tanidik geldi.

Ersan Gulum transferi yatinca soz vermis ve hesabini silmis. Sonra yerine biri acmis ayni isimle. O kisi ben degilim diyor. Zaten aralarinda ciddi bir uslub farki var. Bu kesinlikle o ilk olan Drogbaros. Selcugu falan Hasan Sas'la bulustugu detayina kadar yazmisti diye hatirliyorum.

Abi Drogba gelirse neden Burak'ı ya da ortasahayı kesiyor anlamadım. Elmander'i keser işte mis gibi. Elmander oynayacağına Drogba oynasın. Elmander'e de Baros'a da sezon sonu veda ederiz güzel bi şekilde. Büyük ihtimal Umut alınır, bi adam daha alınır rotasyona hatta duruma göre Sercan iyi döner belki girer araya. Drogba-Burak-Umut- Forvet gayet üst düzey bi forvet yelpazemiz olmuş olur işte fena mı?

maliyet,denge,mütevazilik ve yaş açısından webo..31 yaşında..

kalite açısından drogba ama yaşı 34..35 oluyor..yüksek maaş,SIRF PARA İÇİN oynuyor ve mütevazi bir yapı görmüyorum onda

Webo'nun mütevazı oyununu Drogba para için oynasa bile katlayarak oynar :)

Sirf o mu.

Schalke'yi eledik diyelim.

Bir daha ki turda yani ceyrek finalde tek forvet maca ciktik. Drogba ya da Burak oynuyor ilk 11'de. Drogba ya da Burak 70 dakika boyunca o bicim hirpaliyor defansi. (Hani Baros rakip defansin anasini aglatir, Nonda gelir siralardi ikinci yari golleri. Hatirlarsiniz, iste aynen oyle.) Drogba ya da Burak oyundan cikiyor Drogba ya da Burak giriyor oyuna.

Cl takimi dedigimiz budur iste.

kalite açısından drogba ama yaşı 34..35 oluyor..yüksek maaş,SIRF PARA İÇİN oynuyor ve mütevazi bir yapı görmüyorum onda

Ikiside bedava, ikiside 1 milyon TL'ye oynuyor, ikisi de 35 yasinda. Hic onlari takma kafana sen. Sadece ve sadece kaliteden bahsediyorum. Hangisi? (Cok begeniyorum Webo'yu yanlis anlasilmasin.)

[video=youtube;J1QyJPW_lsA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J1QyJPW_lsA[/video]

Sirf o mu.

Schalke'yi eledik diyelim.

Bir daha ki turda yani ceyrek finalde tek forvet maca ciktik. Drogba ya da Burak oynuyor ilk 11'de. Drogba ya da Burak 70 dakika boyunca o bicim hirpaliyor defansi. (Hani Baros rakip defansin anasini aglatir, Nonda gelir siralardi ikinci yari golleri. Hatirlarsiniz, iste aynen oyle.) Drogba ya da Burak oyundan cikiyor Drogba ya da Burak giriyor oyuna.

Cl takimi dedigimiz budur iste.

Aynen, ya da geriye düstügümüzde mesela Burak'in oyuna girmesi, Torres'in oyuna girmesi gibi olur.

drogba sirf para icin oynasa bence cinde kalir yada katara filan gider. bize gelmez. adam millete hala ust duzeyede oynayabilecegini gostermek istiyor bence.

Sneijder icin de oyle deniyordu. Hatta Avrupalilara sorarsan bizi para hirsi icin secti Sneijder. Diger yandan Sneijder'e trip atan senin avatarindaki futbolcu burda. Kim mutevazi, kim havali, kim para icin oyuyor, kim bencil cok belli olmuyor yani sadece kariyere ve yasa bakmakla.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

kale gibi adam lan aha bak. vuran yamuluyor:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt