# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Ha bazi arkadaslar defans istiyor, evet bende istiyorum... ama bi gercek var bu sene cok Golü Defans yüzünden tek yimedik. Biz Takim olarak futbol oynuyoruz, yani ataka cikinca, defans da öne aciliyor, problem de orda Basliyor, takimlar artik bizden cok korkuyorlar ve cok derin duruyorlar, bizde bu sene malesef buna dogru dürüz bi cözüm bulamadik. Ne Amrabat kreatif bir katki getirebildi, nede Melo ve Selcuk un o gecen sezon müthis performansi. Toplari ozaman iste Burak ve Umut a verince toplar carcur ediliyor, ikisi de topu iki saniye ayaginda tutamayan tiplerden, herkes öyle olmali degil tabiki, ama biz kontratak takimi degiliz.

Burak TS de hizli cikislar ilen okadar gol atabildi yani top sür, TS rakibi bogmak gibi isler yoktu, bir sen bir ben gibi futbollari vardi... Elmander ve Baros öyle degiller, yüksek teknik, tempo, var bunlarda, rakipi deli ediyorlar, yoruyorlar. Farkederseniz o yüzden Burak yine okadar gol atmisti sezon basi ikinci yari girince. Elmander rakipi yoruyor, durmuyor. Tabii Rakipler Yöntem de artik buldu bize... Kontratak yiyince de kolay gol yiyoruz, ha bu sene de cok jenerik goller yedik, ama Urfali olmayinca Semih de epey yanlis yerlerde duruyor, Semih ve Dany iyi bir Urfali okulundan tam gecmeli lazigm. Iki acemi defans olmaz, B Korkmaz da fena ögrenmedi Popesculardan...

Simdi Takima Sneijder geldi, artik Toplar okadar car cur edilmicektir insallah, yani tam bir beyin, daha dogrusu artik iki tane beyin var, Hamit ve Melo da normal gününde olunca tam 4 Tane is yapacak orta saha da kreatif adam olmus oluyor, bu isleri kolaylastiracak, artik 2 kisi birden Selcuka yada Melo ya filan kurtaramaz, cünkü 6-8 zar zor bulup defans edemez ler o 4 lüyü. Üstüne o yüzden de Drogba yi istiyorum, ayagina hakim, topu kaybedmiyor, gerekirse pas vermez, ama topu da car cur etmez. Yani Burakin kizdigim en cok yani buydu, top sürmek yok, tutmak yok, illah bisey olmali... Gecen sezoon n Necati yarida gelince, en cok rahatlatan olay da budur, Neco topu ayaginda tutabiliyor olmasi. Tek Goller ilen gecinmeyin... Hakan Sükür Zaminda Arif te okadar eh peh her sutu gol olan adam degildi, ama topu sürmek gibi yetenegi vardi

Bos bosuna demiyorlar en iyi defans, atak dir. Ha Danny oynicaksa ozaman adam gibi üst düzey adam da alinir, Kolo Toure mi, kim. Bir tek Problem iste Sol Bek kaliyor. Sol Bek Yerli dogru dürüz var mi bilmiyorum ? Defans yabanci, ama o da artik problem olmaya basliyor belki bi Serdar T iyi gelir.

Ha bazi arkadaslar defans istiyor, evet bende istiyorum... ama bi gercek var bu sene cok Golü Defans yüzünden tek yimedik. Biz Takim olarak futbol oynuyoruz, yani ataka cikinca, defans da öne aciliyor, problem de orda Basliyor, takimlar artik bizden cok korkuyorlar ve cok derin duruyorlar, bizde bu sene malesef buna dogru dürüz bi cözüm bulamadik. Ne Amrabat kreatif bir katki getirebildi, nede Melo ve Selcuk un o gecen sezon müthis performansi. Toplari ozaman iste Burak ve Umut a verince toplar carcur ediliyor, ikisi de topu iki saniye ayaginda tutamayan tiplerden, herkes öyle olmali degil tabiki, ama biz kontratak takimi degiliz.

Burak TS de hizli cikislar ilen okadar gol atabildi yani top sür, TS rakibi bogmak gibi isler yoktu, bir sen bir ben gibi futbollari vardi... Elmander ve Baros öyle degiller, yüksek teknik, tempo, var bunlarda, rakipi deli ediyorlar, yoruyorlar. Farkederseniz o yüzden Burak yine okadar gol atmisti sezon basi ikinci yari girince. Elmander rakipi yoruyor, durmuyor. Tabii Rakipler Yöntem de artik buldu bize... Kontratak yiyince de kolay gol yiyoruz, ha bu sene de cok jenerik goller yedik, ama Urfali olmayinca Semih de epey yanlis yerlerde duruyor, Semih ve Dany iyi bir Urfali okulundan tam gecmeli lazigm. Iki acemi defans olmaz, B Korkmaz da fena ögrenmedi Popesculardan...

Simdi Takima Sneijder geldi, artik Toplar okadar car cur edilmicektir insallah, yani tam bir begin, daha dogrusu artik iki tane begin var, Hamit ve Melo da normal gününde olunca tam 4 Tane is yapacak orta saha da kreatif adam olmus oluyor, bu isleri kolaylastiracak, artik 2 kisi birden Selcuka yada Melo ya filan kurtaramaz, cünkü 6-8 zar zor bulup defans edemez ler o 4 lüyü. Üstüne o yüzden de Drogba yi istiyorum, ayagina hakim, topu kaybedmiyor, gerekirse pas vermez, ama topu da car cur etmez. Yani Burakin kizdigim en cok yani buydu, top sürmek yok, tutmak yok, illah bisey olmali... Gecen sezoon n Necati yarida gelince, en cok rahatlatan olay da budur, Neco topu ayaginda tutabiliyor olmasi. Tek Goller ilen gecinmeyin... Hakan Sükür Zaminda Arif te okadar eh peh her sutu gol olan adam degildi, ama topu sürmek gibi yetenegi vardi

Bos bosuna demiyorlar en iyi defans, atak dir. Ha Danny oynicaksa ozaman adam gibi üst düzey adam da alinir, Kolo Toure mi, kim. Bir tek Problem iste Sol Bek kaliyor. Sol Bek Yerli dogru dürüz var mi bilmiyorum ? Defans yabanci, ama o da artik problem olmaya basliyor belki bi Serdar T iyi gelir.

Ne yazdığını okumadım uzun oldu için ama uğraş vermişın onun için Like verdim:D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Öğlene kadar KAP'ta, akşama resmi açıklama, Şampiyonadan sonra burda kısmetse.

2 hafta sonra gelecek anca:sad007:

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

kale gibi adam lan aha bak. vuran yamuluyor:lol:

oha, bu ney lan:D:D

Bu adam var ya tam bir reis. Muhtemelen cok meshur biri ama caktirmiyor. Haldun Ustunel oldugu soyleniyor. Taa Aralik ayinda Drogba gelecek diye yazmis. Yok boyle bisey. Bi Seref bi de Drogbaros, baskasini tanimam bu alemde.

gscimbom'a üye olduğunu yazmıştı.hatta paylaşan arkadaş bile olabilir:D

Burak'ın yanına ve Sneijder'in önüne dünya üzerinde tek oyuncu istesem Drogba olurdu. Hala rüyada gibiyim

Bugün AMK gazetesinde haberin yayınlanması ve dün gece Şeref Aydın'ın verdiği bilgiler doğrultusunda bu konunun tekrar açılmasında bir sakınca yok diye düşündüm.

Son oynadığı takımda (Shanghai shenhua) göstermiş olduğu güncel performansa kısa bir değinirsek eğer:

11 maçta toplam 944 dakika forma şansı bulmuş. 8 gol 1 asistle oynamış..

Genel performansına bakarsak: 576 maçta 277 gol, 98 asist yapmış.

Milli takım kariyerinde ise 66 maça çıkmış 50 gol, 10 asistle oynamış.

Son olarak Shanghai shenhua'da atmış olduğu sekiz golün videosu:

[video=youtube;9PHDZqvEnME]https://www.youtube.com/watch?v=9PHDZqvEnME[/video]

Ceza sahası içinde atamayacağı gol yok. Gol atmak için yaratmış yaradan Drogba'yı. Çin'de bile büyük coşkuyla oynamış para elbet alacak ama içindeki futbol oynama ve gol atma coşkusu her halinden belli. Veee son olarak asistleri Anelka'nın yapması dikkati mi çekti :) Anelka'da Juvede. Hayırlı olsun Drogba hayat onda :D

drogba sirf para icin oynasa bence cinde kalir yada katara filan gider. bize gelmez. adam millete hala ust duzeyede oynayabilecegini gostermek istiyor bence.

çinde o parayı alamayacak artık,sponsor krizi falan var. hem tekrar vitrine çıkayım hem de parayı götüreyim diyor

unutma,kariyeri düşünseydi chealse'den ayrıldığı gibi dünya devleri ona tekliflerde bulundu ama gitmedi,çin'e gitti

zaten drogba webo'dan iyi diyorum o ayrı. ben takım dengesi,maliyet,yaş,mütevazilik açısından söyledim

Kusura bakma da, yemişim Webo'nun mütevazılığını da takım dengesini de Drogba'dan bahsediyoruz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt