# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

lucescunun hatırladığım güzel bir sözü var. ''galaasaray'ın başarısızlığı başarıya aç oyuncular almaması. '' gerisini siz düşünün.

arkadaşlar takımımn yeniden kurulacak çogu oyuncu gonderilmek istenniyor haberde drogba almaya kalkışsan sana kaca malolacak ee yerli kimi alacan gurbetci kimim alacan yabancılardan tazmınat vermeden nasıl yollayacan bana bir iki sene kaliteli yabancı almak hayal gibi geliyor biri vercek 100milyon al takım kur dicek ancak öyle bu şartlarda takım kurmak cok zor hele bizim gibi nereedeyse sıfırdan takım kurmak of bakalım görecez neler olacak

Drogba tipi futbolcular, hırslı insanlardır. Bu hırslarını sahaya da yansıtırlar. 32'yi geç, 42 yaşına da gelseler iddialarını sürdürürler. Bu insanlar çok zor şartlar altında büyüyüp yaşamalarına rağmen kendilerini yetiştirerek önemli yerlere gelmişlerdir. Ve bu hiç kolay bir şey değildir. Kaldı ki Drogba ne genç yetenek olarak pazarlanmış bir futbolcudur, ne de genç yaşta, göz önünde bir kulüpte patlama yapabilmiştir. Genç sayılmayacak yaşta kendini gösterebilip Marsilya'ya transfer olmuş, burada futbolunu üst düzeye çıkarmış ve ardından Chelsea'ye transfer olmuştur. Chelsea'de oynadığı dönemde ise performansı düşüşe geçmek yerine, sürekli artmıştır. Galatasaray'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Olur da gelirse, başarılı olacağından en ufak bir şüphem yok. Burak Yılmaz'ın henüz yarısında 14-15 gol attığı bir ligde Drogba'nın gol atamayacağını düşünmek anlamsızdır. 30 gol de atar, 40 gol de.

Böyle bi transfere ihtiyacımız var en azından taraftarın üzerindeki umutsuz havanın kalkması lazım

hayal kurmayın arkadaşlar Drogba gelir mi ya hemde Avrupa'da bile yokken.. Ama umarım gelirde bende morarırım bu yazdığım yazı için

Icimden bir ses Malouda ile beraber gelecekler diyor..

Forumun en güzel konusu kesinlikle bu. Drogba... ah hayali bile çok güzel :D

Fener Zenci Sever sözü yeni bir anlam kazanır Drogba gelirse. :D

drogbanın şu anda dünyada oynayamayacağı takım yok farkındasınız değil mi ? :D

Bu adam sırf ego uyuz oluyorum bu herife.Üstelik birde 33 yaşına gelmiş para yemek için geleceği apaçık belli.Deplasmanlarada gitmez adım gibi eminim zaten gelmezde.

£120,000-a-week wages

chelsea de ne kadar alıyor bilmiyorum ama bu paraya gelir heralde :D

Drogba, bir demecinde "Beni Chelsea'dan kimse koparamaz" demişti.Boşuna hayal kurmayın.

Ya bırakın Drogbayı filan yaa, Drogba çok iyi oyuncu eyvallah, gelirse iyi bir faydada sağlayabilir.Ancak artık bizi bu tür transferlerin kurtarmayacağı apaçık ortada.İlk önce taş gibi bir ortasaha kurmak gerek, şöyle pas yapabilen, pres uygulayıp rakibi baskı altına alacak 4 tane banko adamımız olması lazım önce defansa, Türkiye'de ki gençlerle bir tane yabancı harmanlayıp iyi bir defans kurulabilir, mesala danny çok iyi olurdu, bizim defansa.

ark lar bırakın drogbayı ötekini berikini...bizim tek yapmamız gereken öz kaynaklarımıza dönmektir.4 yıldır gelmeyen futbolcu kalmadı.Lincoln ü Dos Santos u Keita sı daha neler neler sonuç ne

?önümüzde Dortmund mucizesi var bakın dikkat edin avrupanın dev takımlarından biri değil Almanya nın iyi takımlarından biri karşımızdaki ,

örnek.Onların yapabildiğini biz de yapabiliriz.Ama nerde bizde o yönetim ve o taraftar.Adamlar ın yıllardır başarıları yoktu hatta bikaç sezon önce son haftalarda küme düşmekten yırttılar ama o dönem de bile 50 bine oynuyorlardı.Ama nerde bizde o taraftar o ruh o yönetim.Bunlar düzelmedikçe Drogbay ı getirmişssin Messi yi getirmişsin ne yazar

ark lar bırakın drogbayı ötekini berikini...bizim tek yapmamız gereken öz kaynaklarımıza dönmektir.4 yıldır gelmeyen futbolcu kalmadı.Lincoln ü Dos Santos u Keita sı daha neler neler sonuç ne

?önümüzde Dortmund mucizesi var bakın dikkat edin avrupanın dev takımlarından biri değil Almanya nın iyi takımlarından biri karşımızdaki ,

örnek.Onların yapabildiğini biz de yapabiliriz.Ama nerde bizde o yönetim ve o taraftar.Adamlar ın yıllardır başarıları yoktu hatta bikaç sezon önce son haftalarda küme düşmekten yırttılar ama o dönem de bile 50 bine oynuyorlardı.Ama nerde bizde o taraftar o ruh o yönetim.Bunlar düzelmedikçe Drogbay ı getirmişssin Messi yi getirmişsin ne yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt