# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

offf ne güzel olur beee

düşünsnize golü atmış köşe direğine doğru kayarak geliyor . piuvvvv :D

Drogba reis lan bu..

Yemin ediyorum forması kesinlikle Dünya rekoru kırabilir.. :D

Drogba'nin yasina takip, Drogba'nin orjinali yerine Avrupa'dan cakma, daha genc Drogba'lar getirsin diyenler var.. Chelsea yillardir bulamamis genc bir Drogba, bizimkiler nerden bulsun? Drogba tarzi oyuncular maalesef pek yetismiyor artik, formsuz bir Torres'e o kadar para baymak zorunda kaldi Chelsea, cünkü 3-5 adam disinda üst düzey forvet yok, su an genc yetenek, yildiz adayi diye gösterilen isimlerin hic biri de Drogba, Rooney, Ibrahimovic seviyesinde degil, olsa coktan kapisilmislardi. Adi sani duyulmamis, genc yildiz adayi istiyorsaniz zaten elimizde Stancu mevcut, kücümsemek icin söylemiyorum, ama su takima gelecek hic bir genc oyuncu, ne kadar yetenekli olursa olsun su sartlarda Stancu'dan fazla katki saglayamaz zaten. Takimi kalkindirmak, taraftari ve camiayi havaya sokmak icin 2-3 tane gercek anlamda yildiz isime ihtiyacimiz var. Yerli, yabanci genc, gelecek vaad eden isimler zaten alinmali, ama sadece onlarla takim düzlüge cikamaz. Bütün camianin heyecan duymaya, yeni bir hava yakalamaya ihtiyaci var ve Drogba bunu cok rahat saglayabilir.

Fizik var..

Hız var..

Çalım atma becerisi var..

Frikik atma becerisi var..

Bire birde yüzde 99 gol olur..

Kafa toplarında zaten muhteşem..

Ulan Drogba lan bu..

!

İsterse 35 olsun onu Galatasaray formasıyla görmek kalp krizi nedeni olabilir.. :D

2009-2010 54 maç 41 gol 17 asist :o :SS: :tiphat:

dünyada 2 forvete hayranım

villa-drogba

bu adam herşeyi unutturur

geçmiş sayfaları okudum ve şuna tanık oldum evet drogbayıda beğenmeyenler var :D

ark lar bırakın drogbayı ötekini berikini...bizim tek yapmamız gereken öz kaynaklarımıza dönmektir.4 yıldır gelmeyen futbolcu kalmadı.Lincoln ü Dos Santos u Keita sı daha neler neler sonuç ne

?önümüzde Dortmund mucizesi var bakın dikkat edin avrupanın dev takımlarından biri değil Almanya nın iyi takımlarından biri karşımızdaki ,

örnek.Onların yapabildiğini biz de yapabiliriz.Ama nerde bizde o yönetim ve o taraftar.Adamlar ın yıllardır başarıları yoktu hatta bikaç sezon önce son haftalarda küme düşmekten yırttılar ama o dönem de bile 50 bine oynuyorlardı.Ama nerde bizde o taraftar o ruh o yönetim.Bunlar düzelmedikçe Drogbay ı getirmişssin Messi yi getirmişsin ne yazar

Dortmund 10 senedir kupa kaldıramıyor bekleyebilcekmisin sen 10 sene şampiyonluk için ? 3 senedir şampiyon olamıyoruz diye isyan ediyoruz . Geçiniz bu örnekleri Dortmundun Almanaydaki konumu Galatasarayın Türkiyedeki konumu gibi değil. Biz bu ülkenin en büyük en başarılı kulübüyüz. Dortmund ise Almanyanın Bayern Munichten sonra büyük sayılabilcek 5-6 kulübünden biri ( Hamburg, Schalke, Werder Bremen, Stutgart vs. ile birlikte ) . Ayrıca taş çatlasa 4-5 milyon taraftarı anca vardır Dortmundun bizim ise 25 - 30 milyon sadece Türkiyede. Dortmund üzerindeki baskı ile bizim üzerimizdeki baskı aynı değil. Vakit kaybetmeden kaliteli ve şampiyonluğa oynayacak kadro kurulmalı gençlere yönelmek işin sonraki aşaması

Dortmund 10 senedir kupa kaldıramıyor bekleyebilcekmisin sen 10 sene şampiyonluk için ? 3 senedir şampiyon olamıyoruz diye isyan ediyoruz . Geçiniz bu örnekleri Dortmundun Almanaydaki konumu Galatasarayın Türkiyedeki konumu gibi değil. Biz bu ülkenin en büyük en başarılı kulübüyüz. Dortmund ise Almanyanın Bayern Munichten sonra büyük sayılabilcek 5-6 kulübünden biri ( Hamburg, Schalke, Werder Bremen, Stutgart vs. ile birlikte ) . Ayrıca taş çatlasa 4-5 milyon taraftarı anca vardır Dortmundun bizim ise 25 - 30 milyon sadece Türkiyede. Dortmund üzerindeki baskı ile bizim üzerimizdeki baskı aynı değil. Vakit kaybetmeden kaliteli ve şampiyonluğa oynayacak kadro kurulmalı gençlere yönelmek işin sonraki aşaması

inan bana bizim tas catlasin 5milyon taraftarimiz ya var ya yok....

Alisamiyende 50 mac seyrettim (tv'de) 1 veya 2 kez fulldü oda ya avrupa macinda yada derbi macinda...

Dortmund maclarini izliyormusun :) 1 koltuk bos kalmismi hicbir macta ?

o dedigimiz 25 milyon gs'li sadece sözde Galatasarayli olanlar... bununla ilgili bir yazim vardi eger istersen okuyabilirsin...

ama diger dedigiklerine katiliyorum

----------Drogba----------

Arshavin--Arda----KEITA

:m

:S

:F

inan bana bizim tas catlasin 5milyon taraftarimiz ya var ya yok....

Alisamiyende 50 mac seyrettim (tv'de) 1 veya 2 kez fulldü oda ya avrupa macinda yada derbi macinda...

Dortmund maclarini izliyormusun :) 1 koltuk bos kalmismi hicbir macta ?

o dedigimiz 25 milyon gs'li sadece sözde Galatasarayli olanlar... bununla ilgili bir yazim vardi eger istersen okuyabilirsin...

ama diger dedigiklerine katiliyorum

Biliyorum dediğin şeyi bizim taraftar profili farklı onlardan, stada gitmez takımın ürününü satın alıp destek çıkmaz bizimkiler ama iş konuşmaya gelince takımı eleştirmeye gelince kendi takımı üzerinde baskı kurmaya gelince en ön sırada gider bizim türk taraftarları :D

Kolpa haberdir. Real Madrid'in ihtiyacı yok Drogba'ya. Higuain var, Benzema var, Adebayor var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt