# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

yok hocam abim galatasaray unısınde okuyo o soyledı banada sımdı telefon acıp ıcerde arkdası mı varmıs neymıs bende pek ınanmadım bekleyıp gorucez

yok hocam abim galatasaray unısınde okuyo o soyledı banada sımdı telefon acıp ıcerde arkdası mı varmıs neymıs bende pek ınanmadım bekleyıp gorucez

Hee o zaman doğru olabilir. Bana da haber geldi. Dayımın oğlunun bi sevgilisi var. Onun kuzeninin yengesinin abisi telefon etti. Ona bi arkadaşının halasının oğlu söylemiş. İkimize de bilgi geldiğine göre kesin doğru^^

Gercekten öyle FTW ya baska haberleri caliyor yada salliyor.

ftw'ye inanmam ama ortada epey dedikodu var.Mutlaka ilgilenilmiştir ama ikna edilebildiyse süper olur.

Eldeki forvetlere bak bide yaşlı(!)diye burun kıvrılan adama...

üç tane forvet say dünya çapında desen ilk aklıma gelenler, rooney-ibra-drogba olur.

Dünya'da 3 forvet say deseler ;1-Daniel 2-Gonzales 3-Guiza derim şüphesiz

[video=youtube;odu-LxrRT70]https://www.youtube.com/watch?v=odu-LxrRT70[/video]

SST İYİ İZLE LAN BUNU

Antu'dan bir yorumu aktarmak istiyorum son derece haklı bence,

''yerli rotasyonları bu düzeyde bir takımın‚ isimli yabancılarla iş yapabilmesi için drogba´nın arkasına messi‚ messi´nin arkasına da xavi-iniesta´yı alması lazım. ''

Bütün yerlilerin gitmesi lazım Sabri hariç.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül:

''25 milyon taraftarımızı mutlu edecek önemli sportif değişikliklere gideceğimizi umut ediyorum'' gibi birşeyle söyledi.

Kolu çıkık dünya kupasında oynayan adam, bu hırs ve istekle burada dört yıl daha oynar.

Drogba konusu niye patladı bu kadar ? Takip edemedim bi özet geçiverin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt