Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: # Didier Drogba
Torresi de gördük.
33 yaşında değildi o golleri atarken.
Torresi de gördük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
33 yaşında değildi o golleri atarken.
Ünal Aysal geldi, Drogba geliyor. Galatasaray'da çöküşün ayak sesleri gibi.
Ünal Aysal geldi, Drogba geliyor. Galatasaray'da çöküşün ayak sesleri gibi.

Drogba fiziksel olarak çok düştü beyler, Serhat'a hak veriyorum bu sefer. Çok büyük bir katkı beklemiyorum.
Haklısın 52 maçta 15 gol 21 asist yapmış.Bu adamın ölüsü bizim ligin stoperlerinin anasını ağlatır

Geçmiş senelere göre baya düşük istatistikleri. Drogba'nın bu sene pozisyonlarda eskiye oranla ne kadar ağır kaldığını, ikili mücadelelerde ne kadar güçsüz kaldığını gördüm. Ayrıca; ölüsü iş yapar diye getirilen adamlardan alınan verim de ortada.
Drogba fizik olarak düştüyse Torres için ne diyebiliriz?Bence bitik olan net Torres,Drogba hala diri.

Torres ne alaka şimdi olm?![]()
Geçmiş senelere göre baya düşük istatistikleri. Drogba'nın bu sene pozisyonlarda eskiye oranla ne kadar ağır kaldığını, ikili mücadelelerde ne kadar güçsüz kaldığını gördüm. Ayrıca; ölüsü iş yapar diye getirilen adamlardan alınan verim de ortada.
Sen çok seviyorsun ya gıçıklık yapam dedimDrogba´nın fizik olarak düşmesi normal çünkü fazla süre alamadı bu sezon,özellikle ligin 2. yarısı.Yaşla alakası yok bence.Ama son 2-3 maçtır dikkat ediyorum maç eksiğini üstünden atmış.
Bilmiyorum Okan, Drogba reistir, candır eyvallah. Ama 1.80lik adamın bile omzu koyup önünden topu alığını gördüm. İçim gitti tabi o halini görünce.kongre biter bitmez ünal aysal'ın didier drogba transferini duyurucağı konuşuluyor. içeriden bilgi gelir gelmez duyuru yapacağım gençler.