# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Lukunku´dan,Drogba´ya Ömer Üründül haklıymış lan,futbol enteresan:asd:

Ben de Ünal Aysal ve ekibinden çok umutlu değilim ama ön yargılı davranmamaya çalışıyorum çünkü Ünal başkanın pek futbolla alakadar olduğunu sanmıyorum adam şirket yöneticisi, ki futboldan Bülent Tulun'u sorumlu tutması da bir hayal kırıklığı ancak olay Drogba olunca iş değişiyor bana göre dünyanın en iyi forveti, bu sene formdan düşmüş diyorsunuz ama Premier Lig'de bu sene attığı gol ve asistlere bakın, yeteneksiz futbolculara bile kötü oynayınca tekrar forma girer diyorsunuz ama en kötü formunda Premier Ligde coşan Drogbayı beğenmiyorsunuz saygı duyarım.

Haklısın 52 maçta 15 gol 21 asist yapmış.Bu adamın ölüsü bizim ligin stoperlerinin anasını ağlatır

Geçmiş senelere göre baya düşük istatistikleri. Drogba'nın bu sene pozisyonlarda eskiye oranla ne kadar ağır kaldığını, ikili mücadelelerde ne kadar güçsüz kaldığını gördüm. Ayrıca; ölüsü iş yapar diye getirilen adamlardan alınan verim de ortada.

Serhat bırak ciddi forum yorumcusu ayaklarını artık. Gün sevinme günüdür.

Avrupa Avrupa duy sesimizi,

Iste bu Cimbomun ayak sesleri,

Cimbomla kimse basa cıkamaz,

Manchaster .... kolla kendini!

Baya özlemisim cocuklugumda Ali Sami Yen'de haykırdıgım bu tezahuratı :))

212839033i.jpg

:asd:

Geçmiş senelere göre baya düşük istatistikleri. Drogba'nın bu sene pozisyonlarda eskiye oranla ne kadar ağır kaldığını, ikili mücadelelerde ne kadar güçsüz kaldığını gördüm. Ayrıca; ölüsü iş yapar diye getirilen adamlardan alınan verim de ortada.

Drogba fizik olarak düştüyse Torres için ne diyebiliriz?Bence bitik olan net Torres,Drogba hala diri.İstatistik oalrak düşmeside normal,istediği süreleri alamadı.

Drogba gelirse ülke karışır. Herkes çoluğunu çocuğunu keser biçer.

İstediği kadar düşsün.Drogba sadece üstüne gelen topları kontrol edip kenarlara aktarsa bile muazzam katkı verir.Bu adamı sadece golcü olarak düşünmemek lazım.Takım defansını 2 katına çıkarabilecek bi adamdan bahsediyorum

Bu adamı izleyince 33 yaşında demezsin, halen çok güçlü

Sen çok seviyorsun ya gıçıklık yapam dedim:pDrogba´nın fizik olarak düşmesi normal çünkü fazla süre alamadı bu sezon,özellikle ligin 2. yarısı.Yaşla alakası yok bence.Ama son 2-3 maçtır dikkat ediyorum maç eksiğini üstünden atmış.

Sevmiyorum artık Liverpool'u sattığından beri.:sopa: Bilmiyorum Okan, Drogba reistir, candır eyvallah. Ama 1.80lik adamın bile omzu koyup önünden topu alığını gördüm. İçim gitti tabi o halini görünce.:( Ölüsü iş yapar denilen adamlardan hiç fayda gelmiyor, ondan korkuyorum.

Şimdi ''Servet çok iyi ve çok güçlü futbolcu'' diyen ve ''Drogba bitmiş, fizik olarak da kötü'' diyen bir adamı neden ciddiye alıyorsunuz?

kongre biter bitmez ünal aysal'ın didier drogba transferini duyurucağı konuşuluyor. içeriden bilgi gelir gelmez duyuru yapacağım gençler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt