Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.672
- 166
- 1.528
Cevap: # Didier Drogba
kesen kesene
kesen kesene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba; hem yaşı hem de bu sezon gösterdiği performans ile genellikle basında olumlu bir isim olarak görülmüyor. Fakat Dgrogba'nın kalitesi, yaptıkları ve yapabileceklerini kimsenin inkar edeceğini de inanmıyorum. Bize gelirse faydası olur mu? Fazlasıyla olur. Baros da bize gelmeden önce devamlılığını yitirmiş, skor üretme konusunda sıkıntı yaşayan bir isimdi. Fakat sonradan yaptıkları ortada. Baros 'dan elde ettiğimiz verimin daha fazlasını Drogba'da görebiliriz. Tek sıkıntı uyum sağlayıp sağlamaması olur. Gelirse ve uyum sağlarsa en az 2-3 sene çok iyi verim alabiliriz. Drogba'nın isteyeni çok olacak. Biz de buna dahil olabiliriz. Bütçemiz ne hususta uyar onu bilmiyoruz. Ben, şahsen takımda görmek isterim.
Hazar büyüka yazmış ama.
Ondanmı bahsedilio arkadaşlar?
drogbaya rakip olmak istemem.bu yüzden tamamen kesmek yerine kısaltmayı düşünüyorum.

Bi dk birisi doğru düzgün açıklasın olayıdurum nedir kaynak ne harbi harbi ciddi mi?!!!!!!!
"Bir deli kuyuya taş atmış..."muhabbeti gibi olmasın bu Drogba.
Bu sezon gösterdiği performans derken neyi kasdediyosun?Chealseanin en fazla gol atıp en fazla asist yapan adamı kendisi

arkadaşlar noktayı koyuyorum yönetim içinden aldığım kesin bilgi drogba ile tamam anlaştık ancak sorun olan şey drogbanın chelsa ile olan 1 yıllık anlaşması ve chelsa nın drogbayı takımda tutup tutmayacağı olay bu şu an için.
Fb yarin sampiyonlugu kaybedip bizde Pazartesi günü Drogba'yi aciklarsak topluca intihar ederler.![]()
drogba Galatasarayımıza hayırlı olsun...
Kaynak eski bi yöneticimiz