Uğur Öztürk
Kırmızı Üye
- 26 Nisan 2009
- 1.525
- 0
- 1.306
Cevap: # Didier Drogba
O değilde Drogba gelirse havaalınından nasıl çıkacak? Onu düşünmek lazım
O değilde Drogba gelirse havaalınından nasıl çıkacak? Onu düşünmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence çok gereksiz bir transfer. Çok kötü bir sezon geçirdi. Artık eskisi gibi değil ve o kadar paraları vermeye gerek yok. Yeni yüzler bulmalı. Galatasaray kendi yıldıznı çıkarıp Chelsea'ye satmalı. Güney Amerika genç yetenekli futbolcu deryası.. İnşallah gelmez..
36 maç 12 gol 12 asist ve bunu premier ligde yaptı
İngilere'de Newcastle'da Kevin Nolan'da 12 gol atmış. Sezonun yarısını oynayan Van Persie'nin bile 17 golü var. Onu da geçtim Manchester United'da sonradan giren Hernandez dahi 13 gol atmış.
Kıssadan hisse zaten Chelsea'nin maçlarına forvet diye ben bile çıksam, siz bile çıksanız 10 gol atarsınız herhalde. Benim izlediğim yıllarda en kötü Drogbayadı. Sebebi de yaşlanması ve başarılı olma arzusunun körelmesi ise gelmemesi gerekir bizim takıma...
Drogba'nin bu sezonki dususunu gecirdigi sitma hastaligina bagliyorum, bu arada Drogba son haftalarda formunu yakalamaya baslamisti.
Ama Drogba ilk yarıda da kötüydü. Hatta Chlesea iyi iken bile kötüydü.
işte kötü hali 53 macta 17 gol 22 asist yapmış bu sezon. bide iyi halini düşün![]()
O zaman gelsin... Oynayacaksa o kötü oynasın.Ben de karşı değilim tabiki gelmesine. Keşke gelse..
Ama Drogba ilk yarıda da kötüydü. Hatta Chlesea iyi iken bile kötüydü.