# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

O değilde Drogba gelirse havaalınından nasıl çıkacak? Onu düşünmek lazım :D

Bence çok gereksiz bir transfer. Çok kötü bir sezon geçirdi. Artık eskisi gibi değil ve o kadar paraları vermeye gerek yok. Yeni yüzler bulmalı. Galatasaray kendi yıldıznı çıkarıp Chelsea'ye satmalı. Güney Amerika genç yetenekli futbolcu deryası.. İnşallah gelmez..

Bence çok gereksiz bir transfer. Çok kötü bir sezon geçirdi. Artık eskisi gibi değil ve o kadar paraları vermeye gerek yok. Yeni yüzler bulmalı. Galatasaray kendi yıldıznı çıkarıp Chelsea'ye satmalı. Güney Amerika genç yetenekli futbolcu deryası.. İnşallah gelmez..

36 maç 12 gol 12 asist ve bunu premier ligde yaptı

36 maç 12 gol 12 asist ve bunu premier ligde yaptı

İngilere'de Newcastle'da Kevin Nolan'da 12 gol atmış. Sezonun yarısını oynayan Van Persie'nin bile 17 golü var. Onu da geçtim Manchester United'da sonradan giren Hernandez dahi 13 gol atmış.

Kıssadan hisse zaten Chelsea'nin maçlarına forvet diye ben bile çıksam, siz bile çıksanız 10 gol atarsınız herhalde. Benim izlediğim yıllarda en kötü Drogbayadı. Sebebi de yaşlanması ve başarılı olma arzusunun körelmesi ise gelmemesi gerekir bizim takıma...

İngilere'de Newcastle'da Kevin Nolan'da 12 gol atmış. Sezonun yarısını oynayan Van Persie'nin bile 17 golü var. Onu da geçtim Manchester United'da sonradan giren Hernandez dahi 13 gol atmış.

Kıssadan hisse zaten Chelsea'nin maçlarına forvet diye ben bile çıksam, siz bile çıksanız 10 gol atarsınız herhalde. Benim izlediğim yıllarda en kötü Drogbayadı. Sebebi de yaşlanması ve başarılı olma arzusunun körelmesi ise gelmemesi gerekir bizim takıma...

Drogba'nin bu sezonki dususunu gecirdigi sitma hastaligina bagliyorum, bu arada Drogba son haftalarda formunu yakalamaya baslamisti.

Drogba'nin bu sezonki dususunu gecirdigi sitma hastaligina bagliyorum, bu arada Drogba son haftalarda formunu yakalamaya baslamisti.

Ve eklemeden edemeyeceğim bir şey var ki, gerçekten marka futbolcu. Galatasaray tarihinde adı olsun isterim. Belki de iyi yada kötü oynamasını tartışmamak gerekir. Eğer ülkeyi ve kulübü küçümsemez isteyerek oynarsa en kötü ihtimalle rakiplerimizin dizlerini titretir. İnşallah devasa paralar ödenmez gelirse de...

Drogba'nın bu seneki düşüşü Torres transferiyle alakalı.

Bu adam Galatasaray'a gelirse daha birşey istemem anasını satıyım. Tek başına şampiyon yapar bizi.:b5:

Ama Drogba ilk yarıda da kötüydü. Hatta Chlesea iyi iken bile kötüydü.

Torres'ten önce 9 gol, sonra 2 gol atmış. İlk yarıda iyiydi Drogba. Torres geldikten sonra 60-70 dklarda oyundan çıkarılmaya, yedek bırakılmaya falan başlandı. Sonrasında o da serdi işi.

Drogba'nin olasi transferinde odenecek €5730500 (5mil pound)'u cok goren ve simdilik bununla kendilerini avutan kiskanc angutlar..

Bunu iyi okuyun..

NIANG

Bonservis = €7.5 Milyon euro

Senelik maas = €2.7 Milyon euro X2 sene = €5.4 Milyon

€7.5 + €5.4 = €12.9 Milyon Euro (Niang'in iki senelik maliyeti)

DROGBA

Bonservis = €0 milyon (Chelsea kabul ederse, ki medyada cikan teklif haberi bu yonde)

Senelik maas = €5,730.500 euro X2 sene = €11,461.000 Euro

Yani su demek oluyorki Galatasaray'in su an Drogba'nin maasini odemesi bir yana, ustune 2-3 milyon euro mukavele fesih parasi bile verse yine sizin kici kirik Niang'inizdan daha iyi bir transferi gerceklestirmis olacak... Yatip kalkip dua edin ki su transfer gerceklesmesin kiskanc ezikler..

Drogba reis

[video=youtube;jw65NbOw_s8]https://www.youtube.com/watch?v=jw65NbOw_s8[/video]

[video=youtube;7zlqjsUp7ZA]https://www.youtube.com/watch?v=7zlqjsUp7ZA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt