# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Yapmayın etmeyin arkadaşlar, sizlere haber izletmek,program izletmek,internet tıklatmak, gazete okutmak,aldırmak için yapılıyor bu haberler. Gelmeyin oyuna, Drogba nasıl gelecek bir Allah'ın kulu açıklasın ya. Adam orada yıllık net,altını çizelim,net 8 milyon euro alıyor, bu sene kontratı gereği 9 milyon olacak. Tabi Chelsea bırakmak ister ama adam neden gelsin Türkiye'ye, biz adama yarısını bile versek,denge menge hiçbirşey kalmaz takımda,ki adam neden gelip burada yarısına oynasın. Dünya'da tonla takım var ona o parayı verebilecek. Lütfen kandırmayın kendinizi,sonra başkası gelince hayal kırıklığı olacak.

Yapmayın etmeyin arkadaşlar, sizlere haber izletmek,program izletmek,internet tıklatmak, gazete okutmak,aldırmak için yapılıyor bu haberler. Gelmeyin oyuna, Drogba nasıl gelecek bir Allah'ın kulu açıklasın ya. Adam orada yıllık net,altını çizelim,net 8 milyon euro alıyor, bu sene kontratı gereği 9 milyon olacak. Tabi Chelsea bırakmak ister ama adam neden gelsin Türkiye'ye, biz adama yarısını bile versek,denge menge hiçbirşey kalmaz takımda,ki adam neden gelip burada yarısına oynasın. Dünya'da tonla takım var ona o parayı verebilecek. Lütfen kandırmayın kendinizi,sonra başkası gelince hayal kırıklığı olacak.

Futbolcuların çoğu takım ve alacağı paradan ziyade, bir de kalacağı ve yaşayacağı şehire bakıyor. İstanbul Avrupa'da ilk 3-4 şehirden birisi futbolcular için. Ayrıca Galatasaray bu sezon taş çatlasa 34+8 maç yapacak ZTK dahil.(finale kadar çıkarsak 8 maç) Yani bu adam Chelsea'da ortalama 50 maç oynayıp alacağı parayı, burada 30-35 maç için alacak. Bence çok da küçük görmeyelim bazı şeyleri. Galatasaray'a gideceğim beni unutacaklar diye düşüneceği sanmıyorum, çünkü Drogba tüm kıtalarca tanınmış bir marka ve Türkiye'de gözler daha çok üstünde olacak.

Taktiniz kafayi Drogbaya :) Gelmezse Aysal baba baska birini getirir

Futbolcuların çoğu takım ve alacağı paradan ziyade, bir de kalacağı ve yaşayacağı şehire bakıyor. İstanbul Avrupa'da ilk 3-4 şehirden birisi futbolcular için. Ayrıca Galatasaray bu sezon taş çatlasa 34+8 maç yapacak ZTK dahil.(finale kadar çıkarsak 8 maç) Yani bu adam Chelsea'da ortalama 50 maç oynayıp alacağı parayı, burada 30-35 maç için alacak. Bence çok da küçük görmeyelim bazı şeyleri.

İstanbul'un güzel olduğunu sen biliyorsun,ben biliyorum. Onlar bilmiyor ki. Gelirken bu yüzden öncelik her zaman para olacaktır. Ne olur biraz objektif bakın. Bu adamı şu anda eziklerden biri getiriyor diye haber çıksa ne düşünürdünüz? üstelik onlar Avrupa'da.

Drogba zor gözüküyo ya, Chelsea taraftarı çıldırmış Torres'i gönderin Drogba kalsın diyolar, Abramoviç'in vereceğini sanmıyorum. Ki yani Drogra gibi ultra bir oyuncunun şu haldeki Galatasaray'a gelmesi zor gibi. Emin diğilim, fazla heveslenmesek iyi olur.

Aysal baba getir bize Toresi :)Drogbanin tursusunu kursun siti :D

ya hayla Drogbanın maaşına yüksek diyenler var ya bişe demiyorum size.

adam klübünden zaten 5 milyon € alıyor seneyede 5.5milyon € alcakmış.biz fazla para verelimki bize gelsin adam.5.5 e bağlasak başarıdır benim için

Futbolcuların çoğu takım ve alacağı paradan ziyade, bir de kalacağı ve yaşayacağı şehire bakıyor. İstanbul Avrupa'da ilk 3-4 şehirden birisi futbolcular için. Ayrıca Galatasaray bu sezon taş çatlasa 34+8 maç yapacak ZTK dahil.(finale kadar çıkarsak 8 maç) Yani bu adam Chelsea'da ortalama 50 maç oynayıp alacağı parayı, burada 30-35 maç için alacak. Bence çok da küçük görmeyelim bazı şeyleri. Galatasaray'a gideceğim beni unutacaklar diye düşüneceği sanmıyorum, çünkü Drogba tüm kıtalarca tanınmış bir marka ve Türkiye'de gözler daha çok üstünde olacak.

+8 tanede ozel maci yapacagiz Unal baskan'a gore.

İstanbul'un güzel olduğunu sen biliyorsun,ben biliyorum. Onlar bilmiyor ki. Gelirken bu yüzden öncelik her zaman para olacaktır. Ne olur biraz objektif bakın. Bu adamı şu anda eziklerden biri getiriyor diye haber çıksa ne düşünürdünüz? üstelik onlar Avrupa'da.

Drogba kesin gelir fln diye düşünmüyorum, benim de bir sürü tereddütüm var. Chelsea gibi takımın hala neredeyse en iyi oyuncusu. Kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum. Sorun Chelsea'de bence. Yoksa alacağı maaş fln ayarlanmıştır onlar. Bu adamların menajerleri var, bilmem ne danışmanları var, illa ki İstanbul hakkında bilgisi vardır veya Keita'ya sormuştur, soracaktır. Ayrıca ne kadar alıyorsa alsın kardeşim banane, Drogba bu yani, Galatasaray'ı izlerken 3 kat daha zevk alarak izlerim gelirse.

Ünal Aysal Su Şıralarda Londra'da Chelsea Yöneticileri ile Drogba icin Görüşme Yapıyor.

Hadi hayirlisi.

Ünal baskan bosuna gitmedi ingiltereye :D

Görüşmelere destek için Perşembe günü oradayım. TK 1979 ile gidiyorum, alıp geleceğiz inşallah.

beyler merak etmeyin drogba olmazsa ronaldinho olur veya bir başka isim olur ama mutlaka olur terim ne dedi tribünleri dolduracak oyuncular alacaz dedi belkide yönetim sağ gösterip sol vuracak hepimiz drogba diye beklerken bir bakmışsınız ronaldinho veya başka büyük bir isim açıklanabilir . :)

beyler merak etmeyin drogba olmazsa ronaldinho olur veya bir başka isim olur ama mutlaka olur terim ne dedi tribünleri dolduracak oyuncular alacaz dedi belkide yönetim sağ gösterip sol vuracak hepimiz drogba diye beklerken bir bakmışsınız ronaldinho veya başka büyük bir isim açıklanabilir . :)

Ronaldinho da büyük isimse biz kapatalım dükkanı peşinen.

Baros varken başka bir forvetin alınmasını hala gereksiz buluyorum.

Drogba, Elmander ve kaliteli yerli bir forvet. Bize yeni sezon için gerekenler bunlar.(Forvet mevkii için.) Baros'la yollar ayrılmalı diye düşünüyorum. Bir sezon daha Baros'la devam etmek gibi bir kumar oynamazlar umarım .. Ama ücretinde indirim yapıp kalırsa da hayır diyemem açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt