# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Abiler ablalar yapmayın ya, Ronaldinho'dan bahsediyorsunuz. RO-NAL-DIN-HO. Siz öyle top oynayan başkasını gördünüzmü hayatınızda ? Formsuzmuş bilmemneymiş. Ronaldhinho bu ligi napar biliyinggni ???

Pek bir şey yapamaz.

Ronaldinho'larla, Drogba'larla, Buffon'larla değil; Alex'lerle, Niang'larla, Dia'larla şampiyon olunur.

Aradaki fark ne bay çok bildiğini sanan? Açıkla diyoruz, bir açıklaman yok. Alex daha mı iyi oyuncu Ronaldinho'dan, ya da Niang çok mu genç Drogba'dan? Boş konuşuyorsun.

Ronaldinho cok büyük bir futbolcudur. Messi falan halt etmis yaninda.

Ama artik gecti ondan.

Drogba cok hazirladim kendimi sana.

Gelmessen hayat zindan olur bana.

Ronaldinho şu an gelse Elano'dan daha beter olur. Onun verdiği katkının 10'da birini veremez.

Ben Elano'ya beter olmuş kötü katkı vermiş diyorum sonra ondan daha beter olur anlamında bir söz söylüyorum hepiniz Elano katkı vermiş olayına getiriyorsunuz mesajımı!

Garipsiniz.

Aradaki fark ne bay çok bildiğini sanan? Açıkla diyoruz, bir açıklaman yok. Alex daha mı iyi oyuncu Ronaldinho'dan, ya da Niang çok mu genç Drogba'dan? Boş konuşuyorsun.

İsmi değil, niteliği önemlidir futbolcunun. Ronaldinho bitmiş, Buffon bitmiş, Drogba gelecek sezon bitmiş olacak. 3 tane bitmiş adama karşı bitmemiş adamlar var. İsmi ne olursa olsun, bir adam bitmişse; transferini gerçekleştirmekten hayır gelmez.

İsmi değil, niteliği önemlidir futbolcunun. Ronaldinho bitmiş, Buffon bitmiş, Drogba gelecek sezon bitmiş olacak. 3 tane bitmiş adama karşı bitmemiş adamlar var. İsmi ne olursa olsun, bir adam bitmişse; transferini gerçekleştirmekten hayır gelmez.

Bu bitmiş dediğin adamlarda aradığın faktör ne ki dayanağın ve koyduğun sonuç "bitmiş" oluyor. Alex dediğin adamı koy bakalım Chelsea'ya o poposunu kaldırabilir mi gör; 2 hafta da çatlayarak yığılır sahada...

Daha önceden muhalif olduğun mevzular az çok mantıklıydı ama bu sefer kusura bakma gerçekten; tenekevari bir yorum olmuş. Sırf muhalefet etmek için yazmışsın bunu...

Kim nederse desin ben Beckham'ı istiyorum.

Yorumlarının içi boş.

Bu bitmiş dediğin adamlarda aradığın faktör ne ki dayanağın ve koyduğun sonuç "bitmiş" oluyor. Alex dediğin adamı koy bakalım Chelsea'ya o poposunu kaldırabilir mi gör; 2 hafta da çatlayarak yığılır sahada...

Daha önceden muhalif olduğun mevzular az çok mantıklıydı ama bu sefer kusura bakma gerçekten; tenekevari bir yorum olmuş. Sırf muhalefet etmek için yazmışsın bunu...

Ben isterim ki Drogba, Buffon ve Ronaldinho gelsin. Gelsin de, insanlar ne kadar haklı olduğumu görsün.

Kabul etmek lazım, Alex başka bir adam. Emenike Niang'dan iyidir mesela. Veya Dia bir Arda değildir. Ama Alex başka birşey. Ronaldinho falan da hikaye, senelerdir Alex'in fenere yaptığı katkıyı kimse yapamaz.

Ronaldinho'yu geçin, Drogba da Buffon da en az 3 sene daha şampiyonlar ligi seviyesinde oynar.

Kabul etmek lazım, Alex başka bir adam. Emenike Niang'dan iyidir mesela. Veya Dia bir Arda değildir. Ama Alex başka birşey. Ronaldinho falan da hikaye, senelerdir Alex'in fenere yaptığı katkıyı kimse yapamaz.

Ronaldinho'yu geçin, Drogba da Buffon da en az 3 sene daha şampiyonlar ligi seviyesinde oynar.

Alex dünya üzerinde fb'den başka hiçbir takımda ilk 18'de bile başlayamaz. İstediğinizi söyleyin. Fener'de dikiş tutturdu hepsi bu. Alex'in yanında Ronladinho'ya hikaye diyen biri konuşmasın yani. Ronaldinho ya bu, tanrılar çıldırmış olmalı bu ortaya attığın laf yüzünden.

R10 ve Buffon için yorum yapmak istemiyorum ama Drogba kesinlikle "bitmiş" değildir.

Alex dünya üzerinde fb'den başka hiçbir takımda ilk 18'de bile başlayamaz. İstediğinizi söyleyin. Fener'de dikiş tutturdu hepsi bu. Alex'in yanında Ronladinho'ya hikaye diyen biri konuşmasın yani. Ronaldinho ya bu, tanrılar çıldırmış olmalı bu ortaya attığın laf yüzünden.

O kadar da degil. Bundeliga'ya gitse, efsane olurdu.

7 senedir gol ve asist rekorlarını alt üst etti mi? Takımını 3 sene tek başına şampiyon, üç sene tek başına ikinci yaptı mı? Ben genel olarak Alex'in fenere yaptığı katkıyı Ronaldinho hiçbir takıma yapmamıştır ve yapamaz, diyorum. Ayrıca adam Avrupa'yı silmiş kafasından. Bitirmiş. Bu saatten sonra Ronaldinho'dan kimseye hayır gelmez. Milan'da üç sezon en çok eleştirilen adamdı. Aldığı paranın karşılığını vermedi bir kere. Hadi bir şekilde transfer ettik diyelim, adam bizim ligi küçümseyecek, deplasmanlara gitmeyecek, zaten sertlikten yılan bir futbolcu, yerden kalkmayacak. Ronaldinho ligimiz için rezalet bir seçim olur. Çok daha başarılı olabilecek adamlar varken bitmiş bir yıldızı getirmek, senelerdir yapılan transfer hatalarından ders almamış olmak demektir, başka birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt