Lincoln'de Alex'in istatistiklerini 10'a katlayacak mental kararlılık ve motivasyon yoktu hiçbir zaman, ki forumda Lincoln'ün büyük futbolcu olduğunu savunan iki üç kişiden biri de benim. Alex'i diğerlerinden ayıran fark da bu: adam o kadar motive, psikolojik olarak o kadar güçlü ki, sahada yürüyor, büyük maçlarda yok, Avrupa'da top oynamıyor, markajda siliniyor diye adamı yıllardır, ama yıllardır, tekrar tekrar, defalarca eleştirmelerine rağmen çizgisini hiç kaybetmedi, bir gün olsun çıkıp kimseye cevap vermedi, ağlamadı, magazin malzemesi olmadı. Herif çıktı işini yaptı, takır takır gollerini attı asistlerini yaptı. Müthiş karakterli bir adam, o kadar ki fenere yakışmıyor bu karakteri. Ben takımında bu kadar fark yaratan adam az gördüm. Ayrıca Real, Barca, Man U vs. gibi takımlar dışında gittiği her takımda iş yapar Alex, çünkü herif kafasıyla oynuyor futbolu, ciğerleriyle değil.
Ronaldinho Alex'ten çok daha yetenekli, çok daha spektaküler bir adam, ama ne yazık mental olarak ki bir Alex değil. Bu kafa yapısında adam bulursak kaçırmayalım. Mesela bence Drogba'da bu tip bir adam. Hırslı, kararlı, psikolojik olarak diğerlerinden üstün bir adam. O yüzden Drogba'ya evet, ama Ronaldinho'ya hayır. İkinci bir Lincoln vakasından başka birşey olmaz.
Emir, şu forumda Alex'i övdürdün ya bana, başka birşey demiyorum artık.