# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Kendinizi kandırmayın. Ronaldinho bitmiş bir adamdır. Buffon da öyle. Drogba'nın da bitmiş olduğunu gelecek sezon göreceğiz. Zaten tüm kariyeri boyunca kendisini yere atmayı seven bir adamdı. Artık ikili mücadeleye bile girmeden kendisini bırakır yere.

Kendinizi kandırmayın. Ronaldinho bitmiş bir adamdır. Buffon da öyle. Drogba'nın da bitmiş olduğunu gelecek sezon göreceğiz. Zaten tüm kariyeri boyunca kendisini yere atmayı seven bir adamdı. Artık ikili mücadeleye bile girmeden kendisini bırakır yere.

Sen alex diorsun Drogba alexten genç bi kere

Tamam

7 senedir gol ve asist rekorlarını alt üst etti mi? Takımını 3 sene tek başına şampiyon, üç sene tek başına ikinci yaptı mı? Ben genel olarak Alex'in fenere yaptığı katkıyı Ronaldinho hiçbir takıma yapmamıştır ve yapamaz, diyorum. Ayrıca adam Avrupa'yı silmiş kafasından. Bitirmiş. Bu saatten sonra Ronaldinho'dan kimseye hayır gelmez. Milan'da üç sezon en çok eleştirilen adamdı. Aldığı paranın karşılığını vermedi bir kere. Hadi bir şekilde transfer ettik diyelim, adam bizim ligi küçümseyecek, deplasmanlara gitmeyecek, zaten sertlikten yılan bir futbolcu, yerden kalkmayacak. Ronaldinho ligimiz için rezalet bir seçim olur. Çok daha başarılı olabilecek adamlar varken bitmiş bir yıldızı getirmek, senelerdir yapılan transfer hatalarından ders almamış olmak demektir, başka birşey değil.

Bitmiş bir yıldızı ne zaman getirmişki Galatasaray ? Senelerdir bu tip bir hata yaptığımızı hatırlamıyorum. Galatasaray yıldız getirmediği için bu hallere düştü zaten. Yıldızlı sezonlarda ne zaman bu hale düşmüşüz biz ? Keita mı, Lincoln, Kewell'ın oynadığı topları ne çabuk unuttunuz.

Guti'nin yaptığı asistler boş mu ? Kısacası yıldızlar, sahadaki takımda, yıldız olmayandan herzaman daha iyidir.

Ronaldinho, gelsin demiyorum. Ancak gelirse Ronaldinho bu dersiniz adama. Bahsettiğim olay bu. Alex'e gelince, Alex 7 senedir fener'e katkı yapıyor, yapmıyor değil. Ancak, bunun sebebi, camia'nın adamın arkasında çok durmasıdır. Alex sahada yürüdüğü zaman bile basın en ufak olumsuz haber yapmadı hakkında. Bugün hangi büyük takımda kaliteli bir maestro okadar kalıcı olsa, aynı performansı gösterir. Lincoln'ın arkasında destek olunsaydı, Lincoln Galatasaray'da 7 seneyi bırak, 5 sene oynasaydı istatistikleri Alex'i 10'a falan katlardı heralde. Yarım sezon arkasında duruldu, sonra taraftar basının oyununa geldi ve adam kaydı gitti. Ama o yarım sezonda potansiyelini gösterdi herkese.

Kısacası, yıldızlar, boşuna yıldız olmuyorlar. Bir yıldız, formdan düşsede, çıtkırıldım olsada, her zaman yıldızdır. Takımı kurtaracak potansiyeli herzaman vardır. Ancak yıldızın yoksa, bir halt beceremezsin futbolda.

Yineliyorum, ben Ronaldinho gelsin demiyorum, ancak takıma alınacak hiçbir dünya çapında yıldıza, ne kadar formsuz olursa olsun hayır demem. Bunu dile getirmek istiyorum.

İspanya-İngiltere-İtalya liglerini unutun, Alex gitsin 15 gol ve üzeri her neyse, Hollanda-Belçika-Fransa liglerinden birinde atsın, ben futbol fln izlemem bir daha.

ahaha olm Drogba size ama çok koymus zamaninda halen etkisindesin.

Sirf geçen sene 5-6 gol atmisti 3 maçta Mal-senal'a :asd:

İspanya-İngiltere-İtalya liglerini unutun, Alex gitsin 15 gol ve üzeri her neyse, Hollanda-Belçika-Fransa liglerinden birinde atsın, ben futbol fln izlemem bir daha.

Serhat kadar abartamam ama Hollanda'da filan atar Sercan.Adamlar çok açık oynuyor,birebir markaj dahi yok.

Lincoln'de Alex'in istatistiklerini 10'a katlayacak mental kararlılık ve motivasyon yoktu hiçbir zaman, ki forumda Lincoln'ün büyük futbolcu olduğunu savunan iki üç kişiden biri de benim. Alex'i diğerlerinden ayıran fark da bu: adam o kadar motive, psikolojik olarak o kadar güçlü ki, sahada yürüyor, büyük maçlarda yok, Avrupa'da top oynamıyor, markajda siliniyor diye adamı yıllardır, ama yıllardır, tekrar tekrar, defalarca eleştirmelerine rağmen çizgisini hiç kaybetmedi, bir gün olsun çıkıp kimseye cevap vermedi, ağlamadı, magazin malzemesi olmadı. Herif çıktı işini yaptı, takır takır gollerini attı asistlerini yaptı. Müthiş karakterli bir adam, o kadar ki fenere yakışmıyor bu karakteri. Ben takımında bu kadar fark yaratan adam az gördüm. Ayrıca Real, Barca, Man U vs. gibi takımlar dışında gittiği her takımda iş yapar Alex, çünkü herif kafasıyla oynuyor futbolu, ciğerleriyle değil.

Ronaldinho Alex'ten çok daha yetenekli, çok daha spektaküler bir adam, ama ne yazık mental olarak ki bir Alex değil. Bu kafa yapısında adam bulursak kaçırmayalım. Mesela bence Drogba'da bu tip bir adam. Hırslı, kararlı, psikolojik olarak diğerlerinden üstün bir adam. O yüzden Drogba'ya evet, ama Ronaldinho'ya hayır. İkinci bir Lincoln vakasından başka birşey olmaz.

Emir, şu forumda Alex'i övdürdün ya bana, başka birşey demiyorum artık.

Lincoln'de Alex'in istatistiklerini 10'a katlayacak mental kararlılık ve motivasyon yoktu hiçbir zaman, ki forumda Lincoln'ün büyük futbolcu olduğunu savunan iki üç kişiden biri de benim. Alex'i diğerlerinden ayıran fark da bu: adam o kadar motive, psikolojik olarak o kadar güçlü ki, sahada yürüyor, büyük maçlarda yok, Avrupa'da top oynamıyor, markajda siliniyor diye adamı yıllardır, ama yıllardır, tekrar tekrar, defalarca eleştirmelerine rağmen çizgisini hiç kaybetmedi, bir gün olsun çıkıp kimseye cevap vermedi, ağlamadı, magazin malzemesi olmadı. Herif çıktı işini yaptı, takır takır gollerini attı asistlerini yaptı. Müthiş karakterli bir adam, o kadar ki fenere yakışmıyor bu karakteri. Ben takımında bu kadar fark yaratan adam az gördüm. Ayrıca Real, Barca, Man U vs. gibi takımlar dışında gittiği her takımda iş yapar Alex, çünkü herif kafasıyla oynuyor futbolu, ciğerleriyle değil.

Ronaldinho Alex'ten çok daha yetenekli, çok daha spektaküler bir adam, ama ne yazık mental olarak ki bir Alex değil. Bu kafa yapısında adam bulursak kaçırmayalım. Mesela bence Drogba'da bu tip bir adam. Hırslı, kararlı, psikolojik olarak diğerlerinden üstün bir adam. O yüzden Drogba'ya evet, ama Ronaldinho'ya hayır. İkinci bir Lincoln vakasından başka birşey olmaz.

Emir, şu forumda Alex'i övdürdün ya bana, başka birşey demiyorum artık.

süpersin, tam benim diyeceklerimi söylemişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt