# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

5-6 maç daha yedek kalırsa tamamdır,bu adam misyonunu tamamladı artık.Gerçi Torres bu kadar rezil devam ederse tekrar 11´e döner.

hocam şakasına söylemiştim onu ama cidden drogba,ronney tarzı oyuncular kendilerini sahaya verebiliyorsa kimse kesemez torres felan hikaye .

didier-drogba-chelsea-lkajsfjf13113.jpg

Bir de åååååååååååååååååååååå diye kukredi mi zaten cevresinde direk 3 metrelik bir bos alan olusur (:

Afrika Antiloplarına benzetiyorum Drogbayı. Kesinlikle bi kan bağı var.

drogba-finger-415x275.jpg
37310.jpg

geliyorr geliyorr alemin kralıı geliyorrr

sarııı

Bu da Adnanların bir oyunu . Adnan Sezgin ve Adnan Polat varken mali disiplin diye ağlayan bu ikili Drogbayı getirebilir mi Elbette Hayır. Avrupaya gidemeyeceğiz çok büyük ihtimalle. Drogba avrupada oynamak ister mi evet. Gider Borussia Dortmund da oynar bizde oynamaz. Drogbanın gelmemesi için Keitaya bir telefon açması kafi.

Keita : Alo

Drogba: Keita selam ben Drogba Galatasaray beni istiyor ne diyorsun?

Keita : Gitme abi taraftar iyi hoş ama o Adnanlardan cacık olmaz 2 güne 33 yıllık kariyerini bitirirler. Paranı alamazsın zamanında

Drogba : İyi dur biraz eğleneyim hevesimi alınca red cevabını veririm hadi by

Ne Adnan´ların oyunu kardeşim?Adnan Sezgin BBC muhabirlerini arayacak,bize Drogba´yı yazın taraftarı kandıralım diyecek ,onlarda tamam yeğen hallederiz mi diyecekler?

Ne Adnan´ların oyunu kardeşim?Adnan Sezgin BBC muhabirlerini arayacak,bize Drogba´yı yazın taraftarı kandıralım diyecek ,onlarda tamam yeğen hallederiz mi diyecekler?

Oyun kardeş BBC ye bile para verirler bunlar haberi yazsınlar diye. Hadi diyelim teklif ettik Drogbaya transfer için. 2012 kriterleriydi mali disiplindi tünelin ucuydu en çok para alan adam 2 milyon euro alacak yıllıktı filan. Teklif ederler ama kaale alınmaz. Ortada bir teklif varsa bile Adnan Sezginin Adnan Polatın olduğu yerde maksimum oyuncu Misimovic ayarındaydı o da alındı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt