# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Bence, dünyanın en iyi üç forvetinden olan bir futbolcuyu,son 1.5 yılda EPL ve CL'de toplam 47 gol atmış bir azmanı,bir süperstarı bu leş takımda görmek isteyenleri kötekten gerçimeyi isteyeni temiz kötekten geçirmek lazım.Tam doymuşmuş.Gelsin atsın gollerini,kaysın dizlerinin üstünde korner köşesinin oraya doğru.Doymuş doymamış,yıldız eskisi veya değil kimin umrunda?Drogba bu Drogba kendinize gelin yahu,yüzünüze su çarpın,çıkın hava alın ne diyeyim.Adam seni beni sırtına alır o şekilde bile gol kralı olur bu ligde.

istemeyerek söylüyorum gelme ihtimali yok eğer olurda gelirse futbol oynamaya gelez buna eminim.

ya nerde bu scout oyuncu izleme komitesi :D

nerde bu devlet nerde insanlar

adnan sezgin istifa :)

Bence bu işe en çok sabri sevinir. Sonunda yaptığı ortaları gole çevirebilecek bir forvet olacak takımda.

Misimoviç gibi bir referansımız var niye gelmesin? Bundesliga asist kralını harcadık. Pekala Premir Lig Gol kralını da harcayabiliriz.. Yaparız bunu..

Bence, dünyanın en iyi üç forvetinden olan bir futbolcuyu,son 1.5 yılda EPL ve CL'de toplam 47 gol atmış bir azmanı,bir süperstarı bu leş takımda görmek isteyenleri kötekten gerçimeyi isteyeni temiz kötekten geçirmek lazım.Tam doymuşmuş.Gelsin atsın gollerini,kaysın dizlerinin üstünde korner köşesinin oraya doğru.Doymuş doymamış,yıldız eskisi veya değil kimin umrunda?Drogba bu Drogba kendinize gelin yahu,yüzünüze su çarpın,çıkın hava alın ne diyeyim.Adam seni beni sırtına alır o şekilde bile gol kralı olur bu ligde.

Stancu>Drogba

Stancu daha genç ve futbola aç , yersen

:asd:

Ne komik üyeler var yahu

Drogba'nin gozu parada. Marsilya ona senede 4 milyon vermez, biz verirsek gelir. Misi'yi harcadik diyonuz, adamin zaten onunde ya 2-3 senesi kalmis, milli takimindan da umudu yok....

Drogba Chelsea'den ayrilmayacak. O artik bir Blues efsanesi.

bu adam bu yaştan sonra bizde en fazla 1 sene oynar sonraki sene sakatlık mevzuları falan filan, gereksiz bir transfer olur.

Yuh diyorum sana Drogbayı 1 kere izledin mi hayatında?50 yaşında bile oynar bu ligde

İbretlik harbiden.Şu yaşında bile Torres´i keser,Ancelotti´nin leshliyi.Gelmesin abi Drogba falan .Genç bir forvet daha alalım ,tartışalım yeterli mi ?,yetersiz mi? diye. Alo uyan Galatasaray taraftarı!Galatasaray´ın şuan günü kurtarmaya ihtiyacı var.

Galatasaray şu an ileriye dönük transfer yapacak pozisyonda değil. 5 tane drogba olsa 5inide alması gereken bi durumda . önce şampiyon ol. sonra geleceği düşün. ancak bu vizyonla biz seneye anca kümeye oynarız. forma alınacak oyuncu kalmadı nerdeyse. eskiden düşünürdük kimin formasını alsak diye.karar veremezdik. şimdi yok. "açsınlar bi banka hesabı. taraftarlar bağış yapsın. 30 milyon taraftar var. 1 milyonundan 50-100 toplasan yeter" gibi konusmalar dönüyo artık aramızda. bu duruma geldik.transfer değil. Yıldız gelsin..

Drogba Türkiye'ye kaliteli bir takıma gelsin, 30 ve üzeri çok rahat atar. Yaşa fln bakmaz.

Drogba şu anda dünyanın en iyi 5 golcüsünden biridir

Haber ciddiye alınmış ve 50 sayfayı bulmuş nerdeyse :D:D

Servet,Ayhan,Sarp ve Drogba aynı takımda :D:Dgelde gülme :D:D::D:D:D:D

Niye, milli takimizin Fildisi'ne karsi yaptigi maçta Drogba'yi savunan Servet degil miydi ? Hatta maçtan sonra "90 dakika boyunca Servet'in nefesini ensemde hissettim" tarzinda bir seyler söylemisti.

Shevchenko´yu da savunan Servet idi. :asd:

Savundu derken iyi bir maç çikardi anlaminda söylemistim. Ayrica o dönemi iyi hatirlarsan Schevchenko'nun Drogba'dan daha etkili bir oyuncu oldugunu bilirsin. Servet'in de Ukrayna ile oynadigimiz maçtan 2 sezon önceki Fildisi maçina kadar kendini gelistirdigini belirtmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt