# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba neden gelsin bize ?

Para. Ayrıca Torres geldi artık, Drogba ikinci plana kalmak zorunda, Torres daha iyi fln diye değil. Torres'e o kadar para bayıldılar ki, mecbur oynatmak zorundalar. O yüzden Drogda'da hem yaşı itibariyle, hemde para için İstanbul'a gelir bence. Elano gibi futbolculuğun yakınından geçmeyen bir adama senede primlerle birlikte 4 Milyon Euro verdik. Bence Drogba'da bu paraya her türlü gelir ve hak ederek oynar.

Drogba gelmez kendinizi kandirmayin.

Para. Ayrıca Torres geldi artık, Drogba ikinci plana kalmak zorunda, Torres daha iyi fln diye değil. Torres'e o kadar para bayıldılar ki, mecbur oynatmak zorundalar. O yüzden Drogda'da hem yaşı itibariyle, hemde para için İstanbul'a gelir bence. Elano gibi futbolculuğun yakınından geçmeyen bir adama senede primlerle birlikte 4 Milyon Euro verdik. Bence Drogba'da bu paraya her türlü gelir ve hak ederek oynar.

Eğer gidecek olsa,Totteham,Valencia,Juventus,Sevilla,A.Madrid...Daha bir sürü seçenek var.

Avrupa'da bile olmayan takıma gelmesi bana pek mantıklı gelmiyor.Tamam para diyoruz da bizde gelen oyuncuya 4-5 vermiyoruz ki.Burda kazanacağı parayı saydığım takımlarda da kazanabilir Drogba.Herhangi bir futbolcu değil ki o; Drogba.

Totteham,Valencia,Juventus,Sevilla,A.Madrid

Saydığın takımların zaten üst düzeye santraforları mevcut. Ayrıca İstanbul çoğu Avrupa şehrine göre daha cazip yabancılar için. Eğer Keita'dan da referans alırsa, bence gelmemesi için neden yok. Sadece parasal yönden alamayız yani.

Saydığın takımların zaten üst düzeye santraforları mevcut. Ayrıca İstanbul çoğu Avrupa şehrine göre daha cazip yabancılar için. Eğer Keita'dan da referans alırsa, bence gelmemesi için neden yok. Sadece parasal yönden alamayız yani.

Saydığım takımlar olmasa o düzeyde farklı takımlar olur.Michael Owen'da da gelir diyorduk,Manchester aldı adamı.Anlatmak istediğim olay farklı.

Keita nın Galatasaray ile ilgili tek olumlu cevabı taraftar harika olacaktır.

Torres i morresi cebinden çıkarır bu adam bu yaşta golcü sfatının tam oturdugu bi topcu gelirse 2 sene duman attırır.

Yilda 6 milyon euro alir da Konya deplasmaninda gidince 6 milyon euroluk oynar mi bilemem !!!!! :D

Büyük iş drogbayı getirmek değil drogbayı oynatmak.Sütten ağzımız yandı artık.Oynayacak adamlar almalıyız

Geretsde Lucescuda rahatlıkla Drogbayı oynatacak tarzda antrenörler.

Gerets yanına Necati tarzı bir forvetle onu oynatır.

Lucescu ise arkasına Ardayı koyar ve verimini artırır.

tamamen duygusal bakacagim bu olaya:

drogba gs formasinda görmek istedigim ve hayal ettigim yegane futbolcu.

ben gs formasi icin böylesine yaratilmis bir adam daha görmedim. tam bir yirtici aslan parcasi. param olsa yemin ediyorum simdiye bütün imkanlarimi seferber edip bu adami almistim sadece 1 kere gs formasi icinde görebilmek icin.

drogba gelsin iddia ediyorum 30 golün üstünde bitirir sezonu. adam ingiltere de bile sahanin her yerinden takiyor. bizim kova gibi kalecilerin oldugu, gs gibi takimda bile servet ve zan gibi defanslarin oldugu bir ligde yürüyerek gol atar.

gs formasi icin bicilmis kaftan.

ayrica arena'yi ve taraftari costurabilecek bir isim. yeni heyecan getirebilecek bir trasnfer. gönül isterdiki keita ile ikisi beraber costursunlar bizi :sad007:

yeni baskan, yeni stad, yeni baslangic icin drogba gelirse onun verdigi gaz ile seneye samp. bile olabiliriz. forma satislari öyle bir patlama yaratir ki (ayni zamanda siyah ve sari formalarin potansiyelini düsünürsek) maliyetini daha ilk sezonunda karsilar.

dorgba'nin formasini almayacak adam tanimiyorum. tr tarihinin en büyük trasnferini gerceklestirmis oluruz. tr tarihini en büyük kulübüne de bu yakisir (biraz popülizm oldu ama :D)

ayrica uluslararasi platformda gs isminin yeniden duyulmasina imkan saglayacaktir bu transfer. bundan dolayi sponsor, reklam vs gelirler patlama yasar.

drogba'yi oynatacak adama da gerek yok. kafadan yaz drogba'yi tahtaya o nasil oynayacagiini, ne yapacagini cok iyi biliyor.

iddia ediyorum drogba gelsin, arda da gitmez ve diger transferler icin cok büyük avantaj saglar.

"Olmayacak duaya amen demek bize yakismaz"

bknz. Halil Mutlu

"Olmayacak duaya amen demek bize yakismaz"

bknz. Halil Mutlu

"Önce kabul olmayacak dua olur mu, olmaz mı ona bakalım! Mesela, (Ya Rabbi, beni peygamber yap) demek kabul olmayacak bir duadır. Böyle dua etmek Allah’ın emrine aykırıdır ve böyle duaya amin denmez.

Ayrıca Allahü teâlânın âdetine zıt olan dualara da amin denmez. Mesela, (Beni öldürme, beni melek yap, beni kadın yap) demek böyledir. Ayrıca ibadet yapmadan Cennete girmek için dua etmek de günahtır. (İslam Ahlakı)

Demek ki kabul olmayacak ve amin denmeyecek dualar vardır."

bknz. Islamiyet.gen.tr - islami forum - vBulletin 4 :)

p.s. tabiiki ucuk bir düsünce drogbanin gelmesi...ama biz kimsenin beklemedigi basarilara imza atmis bir kulübüz (uefa, süper kupa, 4 yil üst üste samp.). belki de engelin sadece para oldugu bu transfer neden gerceklesmesin eger oyuncuya samimi yaklasir ve güvenini kazanirsan. atalarimiz bosuna dememis: "tatli dil yilani yuvasindan cikarir" diye

Drogba ne zaman yatarak para kazanmış hayatında..

He bu yaştan sonra çok kasar mı bilemem ama ben elinden geleni yapacağını düşünüyorum

2 senelik kontrat imzalarız farz-ı misal hiçde zarar etmeyiz artı onun isminden hem performans olarak hemde reklam olarak çok iyi para kazanabiliriz..

Hem Drogba senede çok fazla maç oynayan bir adam,Türkiye'de daha az maç oynayacak ve haliyle çok daha etkili olur maçlarda,bu adamlar çamurda futbola başlamış adamlar..

Naif ve pısırık bir Avrupalı golcü değilki..

Bu adam çölde de gol atar..

Şöyle bir kadro olsa seneye her maç biramızı alır keyif yaparız..

---------Drogba------Baros-------

----Arda-----------------------Hamit Altıntop---

--------Cana-----Mehmet Ekici (Yekta)----

--İnsua-----Danny----Servet-----Sabri

-------------Kameni-----------------

-Volkan Şen

-Mehmet Ekici

-Pektemek

-Serdar Aziz

+2'de Stancu,Culio

Stancu iyi teklife satılabilir..

Ve bir çift yönlü ortasaha oynayan genç bir eleman alınabilir..

Bazı büyük oyuncular vardır, Kewell, Raul, Gerrard, Zanetti yaşları kaç olsa profesyoneldirler ellerinden geleni yaparlar.

Peki Drogba bunlardan mıdır ? Chelsea'den Galatasaray'a geldiğinde aynı öz veriyi gösterir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt