# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

İngilere'de Newcastle'da Kevin Nolan'da 12 gol atmış. Sezonun yarısını oynayan Van Persie'nin bile 17 golü var. Onu da geçtim Manchester United'da sonradan giren Hernandez dahi 13 gol atmış.

Kıssadan hisse zaten Chelsea'nin maçlarına forvet diye ben bile çıksam, siz bile çıksanız 10 gol atarsınız herhalde. Benim izlediğim yıllarda en kötü Drogbayadı. Sebebi de yaşlanması ve başarılı olma arzusunun körelmesi ise gelmemesi gerekir bizim takıma...

:ays:

beyler şimdi bişey gördüm.

HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak

A2 takimimiz Turkiye sampiyonu..Diger bombanin yuzde yuz kesinlesmesi icin hepimiz dua ediyoruz..D.D

HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak

Kalp ritmim degisti..

Dorgba´nın bonservissiz gelme muhabbeti nereden çıktı yahu?Adamın 1 yıl daha sözleşmesi var.

Sacmalayın yahu.Drogba dediginiz adam şimdiden efsane olmuş bi adam gelip butun sezon hiç bir maça çıkmasa bile marka degerimizi artırır.Sadece super ligte oynıcagımız sezon bile butun biletlerin tukenmesini saglar forma satışları ve merchandising tavan yapar.Takıma güç tecrübe ve hava katar. Drogba gelmesin diyenlerin boyle şeylerden haberi olmadıgını sanmıyorum degil artık eminim.şaka gibi..

Bence çok gereksiz bir transfer. Çok kötü bir sezon geçirdi. Artık eskisi gibi değil ve o kadar paraları vermeye gerek yok. Yeni yüzler bulmalı. Galatasaray kendi yıldıznı çıkarıp Chelsea'ye satmalı. Güney Amerika genç yetenekli futbolcu deryası.. İnşallah gelmez..

Liseli FM fun alert!!!

inşallah gelir ama nedense içimden bir his fırtına çabuk söncek gelmicek diyor :(

drogba çerezlik bir oyuncu değil parayı basıp alasın peşinde bizle birlikte bir sürü büyük takım var peşinde ve bizim vaadlerimizi onlarda vaad ediyodur inşallah bizi seçer

Drogba kötü yaşlı pahalı diyorsunuzda Avrupa'da ki eski şanımızı anca böyle transferlerle tekrar duyurucak malum bu sene Avrupa'da yokuz büyük sıkıntı böyle durumlarda bazı fedakarlıklar yapılmalı..Ayrıca Drogba gelse parası çok rahat çıkar...

Drogba yaşlı gelmesin diyorlar lan, aman allahım bu günleride mi görecektik :o

Ben böyle adamların gelmesinden değilde, gelipte Alex ile filan kıyaslıyacaklar diye korkuyorum, sonra yok maaşına laf atarlar, şu bu derken, ömür biter zaten. :D

Kıssadan hisse zaten Chelsea'nin maçlarına forvet diye ben bile çıksam, siz bile çıksanız 10 gol atarsınız herhalde..

Hımmmmmmm:):):):):):):):):):):):)

O zaman seni zihinsel bir çalışmaya davet ediyorum.Acaba neden sen veya biz değil de Drogba çıkıyor sahaya?

Şaka mısınız nesiniz anlamadım ki.

Drogba gelmesin diyen kişi, ondan bir veya iki yaş küçük Mamadou Niang'a şöyle iyi, böyle süper diye övgüler yağdırıyor ya İngiltere Ligi'nin Türkiye'de hiç takip edilmediğini düşünmeye başlıyorum.

Bir kişi Drogba gelmesin diyorsa burda şov yapmaya çalışıyordur.Açık ve net.Bahsettiğimiz adam Drogba

Drogba yerine Etoo olasa nasıl olurdu ?

Bana sanki Etoo bizim takıma daha uygun birisi gibi geliyor

Hagi ye de yaşlı diyorlardı

Uefa ya kadar gittik onunla

Drogbayla da Şampiyonlar ligini alırız artık

bırakın yaşlı demeye devam etsinler.

Dün biri Drogba yerine emenikeyle ugrassak daha iyi olmazmı demişti neler var daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt