Furkan Erdem
Aslan Üye
- 28 Haziran 2010
- 9.465
- 2
- 1.173
Cevap: # Didier Drogba
Necatinin alternatifi olarak düşünülüyormuş korkmayın.
Necatinin alternatifi olarak düşünülüyormuş korkmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan Dünya'nın en iyi 3 santraforundan birini, Mehmet Batdal-Sakat Baros-Cem Sultan gibi dandik bir forvet hattı olan takım taraftarı istemiyor. Adnan Polat bu taraftarı kandırıp, Bank Asya oyuncuları almakda haklıymış.
Biz kadromuz çok iyi, santraforlarımız tam bir gol makinesi, Drogba gelmesin demiyoruz birader. 33 yaşında adam, gelirse 2 sene üst düzey futbol oynar, taraftarın sevgilisi olur orası ayrı. Ama ben 2 sene için kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmayı yanlış buluyorum bu kadar paranız varsa Shaktar'ı, Porto'yu örnek alın bir tane yıldız adayı futbolcu alın diyorum. Hala Cem Sultan falan diyorsunuz..
Karakterli olduğunu para için gelmediğini düşünelim, iki senede 40 gol atsın Drogba bu performans için 15-20 milyon euro vermek hiçbir ekonomiyle açıklanamaz. Avrupa'da bu tür transferleri sadece biz yapıyoruz, 2 sene sonra verdiğin ölü para. Braga, W.Bremen, Shaktar final oynuyor UEFA'da, taraftar kendimi tatmin etmek için Drogba'yı istiyor bizde. Kurtulmamız lazım bunlardan. Şimdi yatırımı yapıp 2-3 sene sonra Robinho gibi bir adamımız olsa fena mı, Lucas'ı almak çok zor değil şuan, en azından uğraşılabilir diyorum.. Saygı duyup duymamak size kalmış, Hakkı Turan buna da bir .gif bul kardeş.
Biz kadromuz çok iyi, santraforlarımız tam bir gol makinesi, Drogba gelmesin demiyoruz birader. 33 yaşında adam, gelirse 2 sene üst düzey futbol oynar, taraftarın sevgilisi olur orası ayrı. Ama ben 2 sene için kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmayı yanlış buluyorum bu kadar paranız varsa Shaktar'ı, Porto'yu örnek alın bir tane yıldız adayı futbolcu alın diyorum. Hala Cem Sultan falan diyorsunuz..
Karakterli olduğunu para için gelmediğini düşünelim, iki senede 40 gol atsın Drogba bu performans için 15-20 milyon euro vermek hiçbir ekonomiyle açıklanamaz. Avrupa'da bu tür transferleri sadece biz yapıyoruz, 2 sene sonra verdiğin ölü para. Braga, W.Bremen, Shaktar final oynuyor UEFA'da, taraftar kendimi tatmin etmek için Drogba'yı istiyor bizde. Kurtulmamız lazım bunlardan. Şimdi yatırımı yapıp 2-3 sene sonra Robinho gibi bir adamımız olsa fena mı, Lucas'ı almak çok zor değil şuan, en azından uğraşılabilir diyorum.. Saygı duyup duymamak size kalmış, Hakkı Turan buna da bir .gif bul kardeş.
Bonservis isterlerse drogba transferi olmaz zaten ben öyle düşünüyorum
Afrika Kupası da var gelecek sezonun ortasında.
Hani o kadar para muhabbeti yapıyorsunuz, Drogba değil de onun 2 gömlek altı daha genç bir oyuncu gelince mi kulüp maddi olarak kara geçiyor,yoksa Drogba'yı getirip zilyon tane formayı,kombineyi satıp bir yığın sponsorluk ve reklam anlaşması yaptığı zaman mı?Sahadaki oyun olarak bakarsak zaten Drogba'yı tartışmak yersiz.Ama ortada kulübün bir güç eksikliği var,güvensizlik var.Bunu da bu tip oyuncularla aşarsın,taraftarın düzelen morali de bonusu olur.
O degilde zaten biz ne zaman genc bir futbolcuyu aldik, parlatik, büyük paralara Avrupa`ya sattik?
Ne yaziki biz daha o seviylere gelemedik.
Fatih Terim`in de dedigi gibi. Önce bir ana kadroyu kuracaksin. O kadro`ya 1-2 genc eklersin cok siritmazlar.
Sonrasi kolay.
Senin elinde Drogba gibi bir forvet olsa ve sözleşmen devam ediyor olsa bonservis istemeyecek miydin?
Arkadaşım bizim veya başka bir Türk takımının Avrupa'da kupa alması bir daha hayal. O yüzden zaten 3-4 senedir rezalet dönemler yaşayan bir Galatasaray ve taraftarı var. Galatasaray'ın ve Galatasaray taraftarının, Pino'dan, Aydın'dan, Mehmet Batdal'dan, Serdar Özkan'dan, Drogba'ya geçmesi gerekiyor artık. Anlatmak istediğim, Drogba alınmasa cebimizde 20 Milyon olacak diyelim, o 20 milyon yine gidecek Mehmet'e, Hüseyin'e umarım anlatabilmişimdir. Mehmet'e Hüseyin'e gidecek 20 milyon Drogba'ya gitsin.
Liseli FM fun alert!!!
Arkadaşım bizim veya başka bir Türk takımının Avrupa'da kupa alması bir daha hayal. O yüzden zaten 3-4 senedir rezalet dönemler yaşayan bir Galatasaray ve taraftarı var. Galatasaray'ın ve Galatasaray taraftarının, Pino'dan, Aydın'dan, Mehmet Batdal'dan, Serdar Özkan'dan, Drogba'ya geçmesi gerekiyor artık. Anlatmak istediğim, Drogba alınmasa cebimizde 20 Milyon olacak diyelim, o 20 milyon yine gidecek Mehmet'e, Hüseyin'e umarım anlatabilmişimdir. Mehmet'e Hüseyin'e gidecek 20 milyon Drogba'ya gitsin.