# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Necatinin alternatifi olarak düşünülüyormuş korkmayın.

Yazık, Adnan Polat kendi cimriliği ve pintiliğini, bir futbolcu alırken 850 defa düşünerek saçma sapan hareketler yapmayı bu taraftarın bazı bölümüne aşılamış. Tabi Drogba'ya 5 verene kadar, Bank Asya'dan 50 tane Mehmet Batdal alırız, 1 ay deneriz, sonra taraftar ana avrat küfür eder, onlarıda başka kulüplere kiralarız. Veya Pino gibi futbol fakiri adamları alırız. Sonuçta Galatasaray deneme tahtası nasıl olsa 4 senedir CL'ye de gidemiyoruz, deneyin deneyebildiğiniz kadar mantığıdır bu işte.

Şuan Dünya'nın en iyi 3 santraforundan birini, Mehmet Batdal-Sakat Baros-Cem Sultan gibi dandik bir forvet hattı olan takım taraftarı istemiyor. Adnan Polat bu taraftarı kandırıp, Bank Asya oyuncuları almakda haklıymış.

Biz kadromuz çok iyi, santraforlarımız tam bir gol makinesi, Drogba gelmesin demiyoruz birader. 33 yaşında adam, gelirse 2 sene üst düzey futbol oynar, taraftarın sevgilisi olur orası ayrı. Ama ben 2 sene için kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmayı yanlış buluyorum bu kadar paranız varsa Shaktar'ı, Porto'yu örnek alın bir tane yıldız adayı futbolcu alın diyorum. Hala Cem Sultan falan diyorsunuz..

Karakterli olduğunu para için gelmediğini düşünelim, iki senede 40 gol atsın Drogba bu performans için 15-20 milyon euro vermek hiçbir ekonomiyle açıklanamaz. Avrupa'da bu tür transferleri sadece biz yapıyoruz, 2 sene sonra verdiğin ölü para. Braga, W.Bremen, Shaktar final oynuyor UEFA'da, taraftar kendimi tatmin etmek için Drogba'yı istiyor bizde. Kurtulmamız lazım bunlardan. Şimdi yatırımı yapıp 2-3 sene sonra Robinho gibi bir adamımız olsa fena mı, Lucas'ı almak çok zor değil şuan, en azından uğraşılabilir diyorum.. Saygı duyup duymamak size kalmış, Hakkı Turan buna da bir .gif bul kardeş.

Bonservis isterlerse drogba transferi olmaz zaten ben öyle düşünüyorum

Hala adamın alacağı para konuşuluyor arkadaş yahu.Size niye dert oluyor allasen?Bunu başkan veya yönetim düşünemiyor mu?Drogba'ya 15-20 milyon euro yatıracaklarının farkında değiller mi?Sanırsın taraftarın babasının parasıyla topçu alıyor Galatasaray anasını satayım.O parayla gidip Brezilya'dan adam alıp onun Robinho gibi olmasını bekleyecek zamanımız yok bizim.En kısa zamanda en garanti şekilde başarıya ihtiyacımız var.Dünyanın en iyi 3 forvetinden biri gelecek adam Lucas mucas diyor hala.

Bonservis olayının konuşulması doğal ama şu yıllık ücret meselesini bu kadar sündürmek nedendir?Ne zaman Galatasaray taraftarı sahadaki oyunu bırakıp kulübün muhasebesini tutmaya başladı anlamıyorum ki.

Biz kadromuz çok iyi, santraforlarımız tam bir gol makinesi, Drogba gelmesin demiyoruz birader. 33 yaşında adam, gelirse 2 sene üst düzey futbol oynar, taraftarın sevgilisi olur orası ayrı. Ama ben 2 sene için kulübü 15-20 milyon euroluk yükün altına sokmayı yanlış buluyorum bu kadar paranız varsa Shaktar'ı, Porto'yu örnek alın bir tane yıldız adayı futbolcu alın diyorum. Hala Cem Sultan falan diyorsunuz..

Karakterli olduğunu para için gelmediğini düşünelim, iki senede 40 gol atsın Drogba bu performans için 15-20 milyon euro vermek hiçbir ekonomiyle açıklanamaz. Avrupa'da bu tür transferleri sadece biz yapıyoruz, 2 sene sonra verdiğin ölü para. Braga, W.Bremen, Shaktar final oynuyor UEFA'da, taraftar kendimi tatmin etmek için Drogba'yı istiyor bizde. Kurtulmamız lazım bunlardan. Şimdi yatırımı yapıp 2-3 sene sonra Robinho gibi bir adamımız olsa fena mı, Lucas'ı almak çok zor değil şuan, en azından uğraşılabilir diyorum.. Saygı duyup duymamak size kalmış, Hakkı Turan buna da bir .gif bul kardeş.

Kardeş 15-20 milyon €'luk yük olamaz..! en fazla 8milyon € olur 2 sene için oda sponsor, forma satışları, stada taraftar çekme olayı derken halledilir emin ol. Üstelik Drogba bitmiş, kaymış bir isim değil ki çıkar taş gibi oynar, seneye Şampiyonlar ligine katılsak tecrübesi felan o kadar çok lazım olacak ki takıma o zaman değerini anlarız Drogba'nın.

Braga'nın yaş ortalamasına dikkat ediniz. 27, 28, 29, 30 hatta 33, 35 adamlar tecrübede biliyor bize tecrübeli isimler lazım. Yaşa takılıp kalmayalım. Tecrübe dediğim tabi,ki Ayhan felan değil. :) Tecrübe + Kalite

Arkadaşım bizim veya başka bir Türk takımının Avrupa'da kupa alması bir daha hayal. O yüzden zaten 3-4 senedir rezalet dönemler yaşayan bir Galatasaray ve taraftarı var. Galatasaray'ın ve Galatasaray taraftarının, Pino'dan, Aydın'dan, Mehmet Batdal'dan, Serdar Özkan'dan, Drogba'ya geçmesi gerekiyor artık. Anlatmak istediğim, Drogba alınmasa cebimizde 20 Milyon olacak diyelim, o 20 milyon yine gidecek Mehmet'e, Hüseyin'e umarım anlatabilmişimdir. Mehmet'e Hüseyin'e gidecek 20 milyon Drogba'ya gitsin.

Drogba diyolar siz 3ün 5in hesabını yapıyonuz ilginç?Elanoya yıllık 3.5m avr verdik drogbaya 5 de verilir 6 da

Hani o kadar para muhabbeti yapıyorsunuz, Drogba değil de onun 2 gömlek altı daha genç bir oyuncu gelince mi kulüp maddi olarak kara geçiyor,yoksa Drogba'yı getirip zilyon tane formayı,kombineyi satıp bir yığın sponsorluk ve reklam anlaşması yaptığı zaman mı?Sahadaki oyun olarak bakarsak zaten Drogba'yı tartışmak yersiz.Ama ortada kulübün bir güç eksikliği var,güvensizlik var.Bunu da bu tip oyuncularla aşarsın,taraftarın düzelen morali de bonusu olur.

Drogba milli takımı bıraktığını açıklamıştı. yanlış hatırlamıyosam

Hani o kadar para muhabbeti yapıyorsunuz, Drogba değil de onun 2 gömlek altı daha genç bir oyuncu gelince mi kulüp maddi olarak kara geçiyor,yoksa Drogba'yı getirip zilyon tane formayı,kombineyi satıp bir yığın sponsorluk ve reklam anlaşması yaptığı zaman mı?Sahadaki oyun olarak bakarsak zaten Drogba'yı tartışmak yersiz.Ama ortada kulübün bir güç eksikliği var,güvensizlik var.Bunu da bu tip oyuncularla aşarsın,taraftarın düzelen morali de bonusu olur.

O degilde zaten biz ne zaman genc bir futbolcuyu aldik, parlatik, büyük paralara Avrupa`ya sattik?

Ne yaziki biz daha o seviylere gelemedik.

Fatih Terim`in de dedigi gibi. Önce bir ana kadroyu kuracaksin. O kadro`ya 1-2 genc eklersin cok siritmazlar.

Sonrasi kolay.

O degilde zaten biz ne zaman genc bir futbolcuyu aldik, parlatik, büyük paralara Avrupa`ya sattik?

Ne yaziki biz daha o seviylere gelemedik.

Fatih Terim`in de dedigi gibi. Önce bir ana kadroyu kuracaksin. O kadro`ya 1-2 genc eklersin cok siritmazlar.

Sonrasi kolay.

Aynen öyle.Tamam hepimiz bir Porto gibi olalım istiyoruz ama daha emeklemeden uçmaya başlıyor bazı arkadaşlar.Yahu bu takım ŞL'ye gidemiyor,Drogba'dan daha iyi nasıl bir transfer bekliyorlar merak ediyorum.Ben Drogba'nın hayalini bile kuramıyordum Ünal Aysal'dan önce.

Senin elinde Drogba gibi bir forvet olsa ve sözleşmen devam ediyor olsa bonservis istemeyecek miydin?

Chelsea'den bahsediyoruz azımsanmıyacak bir maas veriyor ve yedek statüsüne gecti drogba ayrıca yası belli elden ya göstermelik bir bonservis isterler yada bonservis almadan alacaklarını siz ödeyin diyip yollarlar diye düşünüyorum kesin ayrılıcakta bizemi gelir baska yeremi gider orasını kestiremiyorum

Arkadaşım bizim veya başka bir Türk takımının Avrupa'da kupa alması bir daha hayal. O yüzden zaten 3-4 senedir rezalet dönemler yaşayan bir Galatasaray ve taraftarı var. Galatasaray'ın ve Galatasaray taraftarının, Pino'dan, Aydın'dan, Mehmet Batdal'dan, Serdar Özkan'dan, Drogba'ya geçmesi gerekiyor artık. Anlatmak istediğim, Drogba alınmasa cebimizde 20 Milyon olacak diyelim, o 20 milyon yine gidecek Mehmet'e, Hüseyin'e umarım anlatabilmişimdir. Mehmet'e Hüseyin'e gidecek 20 milyon Drogba'ya gitsin.

Drogba konusuna katiliyorum. Avrupa hayal cumlesine katilmiyorum.

Guya Uefa Kupasi da hayaldi, herkez gordu nasil herkezi dize getirdigimizi.

Talihsiz bir yorum.

Paşam olasan didier , agam olasan didier, bizim olasan didier oyhş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt