# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Allahım gel Drogba nolur gel gel lutfen gelsin bu adam bize gelsin fener tt'ye gelsin ağları delsin aaaaaaaaghghghghhhhh beynimi yedim beaea

Ancellotinin gercekten gorevden ayrilmasi biraz sinir bozucu. Yeni teknik hocanin drogba israri karsisinda isler bayagi zora girer.

Ayrica, ben verilecek bonservis ya da 5 milyon Euro gibi rakamlardan korkulmamasi gerektigini dusunuyorum. Galatasaray eger sampiyon olmak ve champions league de oynamak istiyorsa stancu yada mehmet battal gibi oyunculardan kurtulmasi lazim. Bu yuzden drogba ya verilecek paralar zaten kazanilan kupalar ve sampiyonlar ligi gelirleriyle cok rahat cikartilabilinir. Stadlarin dolma ihtimali, forma satislari vs.

Bu arada benim dusunceme gore, eger Galatasaray gercekten bu kadar kotu bir sezon geciriyorsa kanaatimce bunun en buyuk sebeblerinden biri forvet hattidir. Galatasaray forveti olmadi icin kac defa arda,kewell ve kazim i ileri ucta oynatmak zorunda kaldi

Kesinlikle. Baros giderse'ki eğer (stancu kalırsa) 2 forvet şart bence.

Çakma Arsene Wenger twitter mesajını 100 kere daha paylaşırsak gelecekmiş Drogba.

Yarın açıklanırsa hiç şaşırmam.

Bülent Tulun'un ilgilenmiyoruz diye bir açıklaması var diyorlardı. Ne oldu o var mı gerçekten böyle bir söylem??

Drogba gibi buyuk transferlerin uzun surmesi normal. ama eger yarin aciklanirsa cok hos olur gercekten. Acaba Unal baskan bu transferle medya nin daha bilgisi olmadan once ne kadardir ugrasiyordu.

GALATASARAYIMIZIN GOLU.. 9 NUMARA DIDIEERRRRRRRRRRRRRRR.......

drogba yarın acıklansız şerefsizim sınır kapısında nobete gider kuzeye gecen butun rumları keserim :)

Gündemi güzel değiştirir bu transfer :D

Hayalimdeki takım

-------------------Buffon--------------------

Sabri--------Ersan-----------Servet---------Insua

Kazım--------Yekta---------Kim Kallström-----Arda

----------Johan Elmander-----------Didier Drogba

Gündemi güzel değiştirir bu transfer :D

Hayalimdeki takım

-------------------Buffon--------------------

Sabri--------Ersan-----------Servet---------Insua

Kazım--------Yekta---------Kim Kallström-----Arda

----------Johan Elmander-----------Didier Drogba

Hayallerin epey düşük standartlıymış.

Drogba'yla birlikte oynamasını istediğim tek isim no-look Barış Özbek.

Edit: yani biz drogba'yı alamasak bile chelsea barışı alsın muhteremler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt