# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Bence Unal Baskan Neymar i Chelsea ye transfer eder ki Drogba da bize gelsin :)

Bazılarımız olaya 32 yaşında bir futbolcunun gelmesiyle bakmıyoruz Drogbanın gelmesiyle bakıyoruz bir fenomenin bir starın gelmesiyle yani peste Galatasaraya aldıgımız adamın Galatasarayla adının bile anılmasının hayal oldugu bir adamın parçalı icinde gol atıp ellerini acıp kosması bu olay.

Bu konu linki Drogba'ya ya da Chelsea'ye gönderilse, Drogba buraya seve seve gelir,

Chelsea'de Drogba'nın bu kadar seveni olduğundan utanıp kesinlikle zorluk çıkartmaz.

Sağolsun bu dedikoduyu çıkartanlar sayesinde internette çeşitli sözlüklerde dalga geçiliyoruz, maskara ediyorlar! Artık yeter gelecekse gelsin!

Sağolsun bu dedikoduyu çıkartanlar sayesinde internette çeşitli sözlüklerde dalga geçiliyoruz, maskara ediyorlar! Artık yeter gelecekse gelsin!

Ulu reis saygilar

Sozluk mozluk isleri bize ters, onlar donup g.tlerine gulebilirler. Drogba reis gelsin, o da onlarin g.tlerine guler. Sevgiler.

Başkan basketbol maçı sonrası futbol transferleri için; "En iyisini almaya çalışıyoruz, erken konuşmak istemiyorum." dedi. Drogba geliyor mu ne!

perşembe gelse keşke,perşembe iyi olur,gel karaoğlan geeeeeeeeeellllllllllllllllllll....

b0cd3331.jpg

Diren ve Efsane Ol...​

Basket macindan sonra ki röpörtajda televizyonu dövdüm, Drogba'yi sorsun diye.

Sormadi :sad007:

Ya dün fatih terim bağlandı tv8 e, kimse drogbayı sormayı nasıl akıl edemedi yaw.

Ulu reis saygilar

Sozluk mozluk isleri bize ters, onlar donup g.tlerine gulebilirler. Drogba reis gelsin, o da onlarin g.tlerine guler. Sevgiler.

Saygılar bizden reis ;) Ama artık çok dozu kaçtı herifler koskoca camia ile makara yapıyorlar adeta tokatlamak istiyorum hepsini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt