# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Chelsea'nin bırakması büyük hata olurdu zaten, son günlerde Drogba hakkında okuduğum en mantıklı haber olsa gerek.

Ayrıca Drogba'ya 6 milyon verilmez, yaşı geçmiş, daha büyük yıldız falan diyenlere de sadece gülüyorum. Chelsea'den zaten o kadar para alıyor adam, Galatasaray'da yarısına mı oynayacaktı? Bu adam için 3 sene önce şöyleydi, 5 sene önce dünyanın en iyi forvetiydi falan diye seneler öncesine gitmemize gerek yok, şu anki performansıyla bile dünyanın en iyi 5 forvetinin içerisine rahatlıkla girer. O yüzden Drogba kesinlikle bitmiş oyuncu, sadece isim transferi olmaz. Zaten o yüzden Chelsea'nin bırakması, bizim almamız çok zor ya.

sizce 6 milyon azmı dalga gecer gibi yok messimiş cok komik suana kadar kac yıldız geldı turkıyeye en fazla alan 3 3.5 biz bunun iki katını yaşı 33 olmus adama vericez ayrıca dgorba yatıyor dıyolar kalacak gibi gözukuyor ingilterede benim yazdıgım yazının tamamınıokuyup yorum yazan aradan bi cumleyi kesip manşet yapacagına

sen Drogba'yı izledin mi hayatında ? 33 müş... 50 tane 20-30 yaş arasıyla ilk okul çocuğu gibi oynar Drogba. Onlar fiziken Drogba'nın yarısı edemez yarısı. Drogba Galatasaray'a gelse 2, 3 sene garanti şampiyonuz.

ya benım anlatmak ıstedigim drogbayı alıp kanatlara yanına mustafayı aydın ayhanı koyupmu ona golluk paslar gelecek istersen on mılyon ver egerki muhtesem adamlar gelecekse drogba iş yapar yoksa alıp parayı yatar

Ya bırakın Drogba yı felan iki senelik libido için o kadar parayı çarçur edeceğimize takımın arka tarafını güçlendirelim.Yıldız oyuncu hevesini bırakalım artık adam gibi eksiği gediği olmayan bir takım seyredelim.

Gökmen Özdemir'in röportajını okuyan herkes Hiddink'in Chelsea ile anlaştığını ve Drogba'yı takımda tutacağını anlar. Özellikle şu cümle ; "Sen buradan onun bırakılıp bırakılmayacağını çıkart artık” çok net. Arda da büyük ihtimal gider, büyük yara alırız.

Gökmen Özdemir'in röportajını okuyan herkes Hiddink'in Chelsea ile anlaştığını ve Drogba'yı takımda tutacağını anlar. Özellikle şu cümle ; "Sen buradan onun bırakılıp bırakılmayacağını çıkart artık” çok net. Arda da büyük ihtimal gider, büyük yara alırız.

Evet, o röportaj benim de gerçekten canımı sıktı.

Drogbada inisiyatif Chelsea'de zaten , ancak o gelirse Arda gider gibi soylemler cok reel degil. Zira Arda sozlesmeli oyuncumuz. Degil Chelsea , Barcelona bile talip olsa , satip satmama karari bize ait. Ben piyasasi cidden yuksek ise 15 milyon euro civarlarina satisini mantikli buluyorum. Ama kucuk bir bonservise , "oyuncumuzun onunu acalim" gibi finansal gecerliligi olmayan bir kararla asla izin verilmemeli. Eger Arda illa ki cok istiyorsa maksimum inilebilecek fiyat 12 milyon euro civaridir.

Butun bunlarin yani sira Arda'nin yillik kazanci 2 sene icin yaklasik 5 milyon euro , satis bedeli ile yaklasik 20 milyon euro , yani 45 trilyon her klubun ciddiye almasi gereken bir paradir.

Arkadaşlar forma lansmanı yapıladan Drogba ile ilgili umudunuzu kaybetmeyin derim.. Eğer forma tanıtımında Drogba olmazsa bilin ki yatmıştır bu transfer :D

[video=youtube;lAKoLjPtctw]https://www.youtube.com/watch?v=lAKoLjPtctw[/video]

Diren ve Efsane Ol Drogba​

Ona bu verilmez şuna şu verilmez . O zaman sizede kimse kupa felan vermez.Adnan polat yönetimi taraftarında vizyonunu küçültüp gitti!...

Kulübün parasının hesabını tutmak bize mi kaldı? :)

Hay ağzına sağlık arkadaş ya bir türlü anlayamadım ne çok muhasebeci arkadaş var sanki kulübü kurtaracaklar. Biz zaten ona 3 çok buna 5 çok dediğimiz için elimizdeki türk oyuncuların kalitesi düştü, feneev bastı parayı aldı bejeeke bastı parayı aldı biz de gidip ucuz elinde bonservisi olan oyuncuları aldık. Ya bir kere de biz birilerinin alamadığı oyuncuya paramızı bastırıp alalım arkadaş ya. İşte bu zihniyet yüzünden bu sene bu duruma düştük... Ersan 5 milyon euro etmezmiş. Ediyor etmiyor piyasası buysa alacaksın arkadaş ya da ağzını ayırıp diğer takımlarda izleyeceksin...

Kulübün parasının hesabını tutmak bize mi kaldı? :)

3d9cbf49.jpg

Diren ve Efsane Ol​

6cb2e7f5.jpg

Galatasaray taraftarı ve Drogba​

Alıntıdır

1-2 saat önce tv izlerken drogbayı alamazsak anelkayı alacağımızı söylüyodu ben şimdiye başlık açıldığını düşünüyodum :D

Sanmıyorum geleceğini. Bu isminden kaynaklanmıyor, ünlü olmasından da değil. Bir transfer bu kadar uzatılmaz bir oyuncu tarafından. "Ya durun teknik direktörümü göreyim sonra dönerim size" gibi bir laf etmiş diyor herkes. Bu büyük saygısızlık zaten bunu dediği anda bu transferden vaz geçilmeliydi ki bu saatten sonra da geleceğini sanmıyorum. Yıllık o kadar bütçelere yaşı biraz daha genç (28-29) oyuncular alabiliriz. Drogba'ya da burun kıvırdığımı vs. zan etmeyin, evet çok iyi futbolcu keşke gelseydi diyorum ama yok gelmeyecek gibi duruyor.

o kadar haber var bu konu hakında ünal başkan al artık bu adamı en azından dedikodumu gerçekmi çıksınortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt