# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Illa Chelsea'den biri alinmak isteniyor, neden Drogba ile ugrasiyoruz ki ? Essien'i almaya çalissak çok daha hayirli bir transfer olur bence, ki Drogba'ya verdigimiz yillik ücreti verirsek kosa kosa gelir. Ileriye daha ucuz bir forvet gelmesine raziyim. Essien - Selçuk orta sahasi mis olur, mis.

Başka kimleri istersin mesela De Rossi'yi de alalım olmaz mı?Adamlar çıldırıyorlar zaten Galatasaray bize teklif yollasa da biz de gitsek diye.

Drogba'ya bu kadar ihtimal veriyorsunuz da Essien deyince neden JB geçiyorsunuz ? Drogba gelirse Essien de gelir, hatta Drogba gelmesin imkanlar daha fazla zorlanip Essien alinsin. Mantiksiz mi düsünüyorum, bir renktas beni aydinlatsin.

Sanırım sen Essien'i tanımıyorsun.Drogba'yla yaşıt olsa söylediğinde doğruluk payı olabilirdi ama kendisi şu anda 28 yaşında ve Avrupa'nın en iyi orta sahalarından.En azından bir 5 yıl içinde bu topraklara yolu düşmesi imkansız.

Tamam kardes o zaman Drogba gelmesin. Ne güzel tarif etmissin Essien'i, hedefimizi böyle adamlar olmali.

Numarasi varsa ara. Yoksa zaten Drogba gelip basarisiz oldugunda tribünler gereken mesaji verir.

Drogba başarısız olurda taraftar başkanı suçlarsa benim birdaha Galatasaray taraftarıyla işim olmaz. Bu kadar net

Drogba başarısız olurda taraftar başkanı suçlarsa benim birdaha Galatasaray taraftarıyla işim olmaz. Bu kadar net

Kewell'i Baros'u Keita'yi Neill'i getiren, bir zamanlar taraftarin sevgili Adnan Polat bile küfür edilerek yollaniyorsa, Ünal Aysal da gerektiginde elestirilir kardes sen canini sikma.

Öyle birşey olursa asıl Drogba tribünlere gereken mesajı verir bence.

Drogbanın başarısız olma gibi bir durumu yok,risk yok yani bu transferde.Başarılı olma şansı %100,%99 bile demiyorum %100.Gelsin isterse 1 tane bile gol atmasın,Galatasaray ın adını dış basında aylarca tutması mı dersin,forma gelirleri mi dersin,stat ın dolması mı dersin.Her türlü başarılı bir transfer olacak.Zaten fiziğiyle premier ligi forse eden bir adam Türkiye de tek bacakla 10 gol atar.

Hele bir gelsin Drogba,ardından gelecek transferlerin hepsine yol açacak.Drogba'yla aynı takımda forma giymek için deliren bir sürü oyuncu vardır piyasada.

Drogbanın başarısız olma gibi bir durumu yok,risk yok yani bu transferde.Başarılı olma şansı %100,%99 bile demiyorum %100.Gelsin isterse 1 tane bile gol atmasın,Galatasaray ın adını dış basında aylarca tutması mı dersin,forma gelirleri mi dersin,stat ın dolması mı dersin.Her türlü başarılı bir transfer olacak.Zaten fiziğiyle premier ligi forse eden bir adam Türkiye de tek bacakla 10 gol atar.

Kesinlikle Çok haklısın

Drogba gelmesin. Yaşlı ve fazlaca maliyetli. Elmander ve Baros bize yeter.Drogbaya harcanacak 20 milyon Euro ile 3 tane çok iyi oyuncu alınabilir.Şöhrete paraya başarıya doymuş oyuncudan ne bekliyoruz?

Drogba gelmesin. Yaşlı ve fazlaca maliyetli. Elmander ve Baros bize yeter.Drogbaya harcanacak 20 milyon Euro ile 3 tane çok iyi oyuncu alınabilir.Şöhrete paraya başarıya doymuş oyuncudan ne bekliyoruz?

Ya bi git isine vizyonsuz sezgin zihniyeti.

3 tane Stancu al sen o paraya sonra elinde patlasin.

Drogba adam basi 3 forma satar sen merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt