# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba gelmesin. Yaşlı ve fazlaca maliyetli. Elmander ve Baros bize yeter.Drogbaya harcanacak 20 milyon Euro ile 3 tane çok iyi oyuncu alınabilir.Şöhrete paraya başarıya doymuş oyuncudan ne bekliyoruz?

Doğru yorum lakin gönlüme söz dinletemiyorum. Drogba gelmezse büyük hayal kırıklığı yaşarım.

Taraftar çıldırdı...

Akarrr...​

Doğru yorum lakin gönlüme söz dinletemiyorum. Drogba gelmezse büyük hayal kırıklığı yaşarım.

Taraftar çıldırdı...

Bence doğru yorum değil.Drogba transferi sadece sahada oynacak takıma yapılcak transfer değil ilk once bunu anlamak lazım.Marka değeri var, rakiplere korkutmak var,dunya capında manşet olmak var,forma kombine satışında tavan yapmak var.Futbol sadece sahada oynanmıyor. Drogba traansfer olsun (allah korusun)sakatlanıp bir maç oynamasa bile cok buyuk transferdir ve parasını cıkarır.Bu iş bu kadar basittir.Drogba bizim için çok çok çok buyuk bir fırsattır.Aksi dusunulemez.Buarada lafım ozellikle size değil butun drogba yaşlı acaba 3 iyi oyuncu alınsa fln diyenlere.Drogba bir transferden otedir.

article-0-0a6c476a000005dc-519_468x500.jpg

article-0-0a6c476e000005dc-245_468x351.jpg

83658c59f0f14f698beeabbf0b99ef29.jpg

bu iş biter . :)

o yeeeeeeee

Drogbanın başarısız olma gibi bir durumu yok,risk yok yani bu transferde.Başarılı olma şansı %100,%99 bile demiyorum %100.Gelsin isterse 1 tane bile gol atmasın,Galatasaray ın adını dış basında aylarca tutması mı dersin,forma gelirleri mi dersin,stat ın dolması mı dersin.Her türlü başarılı bir transfer olacak.Zaten fiziğiyle premier ligi forse eden bir adam Türkiye de tek bacakla 10 gol atar.

+Daha geçen sene dünyanin en iyi forveti Rooney'le kiyaslaniyordu bu adam ve halen rahat top 10 forvettir dünyada.

@Drogba Haters, bana Drogba'dan daha iyi 10-15 forvet sayin birdaha ana forum'a yazmam.

Zaten Drogba biraz kipirdadi 12 puan geriden geldi Chelsea. Karı kılıklı Torres örnek alsin.

Bir arkadaş bir yorum yapmıştı çok beyenmiştim

"tek başına çift forvet oynayabilen tek insan"

+Daha geçen sene dünyanin en iyi forveti Rooney'le kiyaslaniyordu bu adam ve halen rahat top 10 forvettir dünyada.

@Drogba Haters, bana Drogba'dan daha iyi 10-15 forvet sayin birdaha ana forum'a yazmam.

Zaten Drogba biraz kipirdadi 12 puan geriden geldi Chelsea. Karı kılıklı Torres örnek alsin.

10-15 nedir yahu.En fazla 5.Oda kişisel tercihlerden dolayı.

dünya piyasasında bundan daha ünlüsü olmaz türkiyeye gelenler arasında. belki r.carlos

Emenike gibi beyin özürlü bi insanın bile iş yaptığı ligde Drogba neler yapar acaba?

Facebookta 3 milyona yakın takipçisi var.Bize gelse 5 milyonu vurur heralde.

D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten

R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten

O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten

G el kurtar bizi karakobra duası etmekten

B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten

A t arabasıyla alacağız seni stanford bridgeten

[video=youtube;fcWS8xdiSVI]https://www.youtube.com/watch?v=fcWS8xdiSVI[/video]

Lukaku gerçekten gitmiş mi Chealse'ye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt