# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba için maliyeti çok falan deniyor da sponsor karşılamayacak mı belli bir kısmını? Artı forma, reklam, bilet satışı, prestij vs her türlü parasını çıkarır.

Maksat biraz da genc adam almak. Tamam Drogbayi bu asamaya gelince ben de istiyorum . Ama Drogba ya bu kadar para verilecegine , 16 sinda bir genc alsan ,sonra onu 25 yasinda satsan iyi bi paraya daha iyi degil mi ?

Her sene 16 yasinda oyuncular alalim. 9 yil sonra sampiyonluga oynariz yeniden. :D

Maksat biraz da genc adam almak. Tamam Drogbayi bu asamaya gelince ben de istiyorum . Ama Drogba ya bu kadar para verilecegine , 16 sinda bir genc alsan ,sonra onu 25 yasinda satsan iyi bi paraya daha iyi degil mi ?

drogbayla 16 yaşındaki adamı nasıl kıyasladın anlamadım ki

16 yaşında yetenek bulmak için para lazım değil akıl lazım

scouting olayı çok zor.keşke yapabilsek.bırakın dünya liglerini taramayı appiah gözümüzün önünde günlerce floryada altyapıda top koşturmuş.onu bile farkedememişiz.seneler sonra juventusta görünce haydaa bu bizim appiahmı dedik.sonrada fenere geldi.borsada dip fiyattaki senedi bulabilmek gibi baya bir maharet istiyor bu iş.

Gelecek oyuncunun maliyetinin Forma parasıyla karşılanacağını düşünen bir toplumuz, o forma paraları dundee united taraftarının cebinden çıkacakmış gibi.. Yani "takımın parası harcanacağına kendi cebimden para çıksın, daha iyi olur" mantığını benimsiyoruz.. Fedakâr milletiz vesselam.. :tiphat:

bu scounting olayını Afrikaya, Güney Amerikaya falan bile götürmemize gerek yok

Almanya, Avusturya gibi Türklerin yoğun olduğu yerleri incelesinler kafi.

Türkiyedekine kıyasla, adamlar en azından futbolun temellerini iyi öğreniyor, yetenek de varsa Real e kadar yolu var işte gördüğümüz üzere

mühim olan kaliteli 5 Türk bulmak. 6 tane yabancı için 72 tane millet var

Didier gelmiyorsa kardesi Freddy Drogba gelsin arkadaslar, kendisi henüz 19 yasinda.

Yalçın Dümer her gün Radyospor'da ki programında transferin % 99 bittiğini söylüyor hemde üstüne basa basa , Fanatik'de röportaj yapmıştı sizin yöneticilerin biriyle o da açıklamış çok büyük oranda bu transferin bittiğini.Ama her şey Abramovich'de bitiyor , git derse gider kal derse kalır.

Ben hayırlısı olmasını diliyorum sizin adınıza.

Yalçın Dümer'in beyin yaşı 10 olduğu için onun söylediklerini pek dikkate almamak gerek.

İyi niyetin için sağol Bora.

Şimdiye kadar kaç tane böyle transfer yapabildik? Bu kadar genç yaşta kimi aldık ta kaç para bonservise sattık? Genç dedik Carrusca'yı aldık sonuç ortada. Bunun için İngilizlerinki gibi bir scout yapın olması lazım.

Yalçın Dümer her gün Radyospor'da ki programında transferin % 99 bittiğini söylüyor hemde üstüne basa basa , Fanatik'de röportaj yapmıştı sizin yöneticilerin biriyle o da açıklamış çok büyük oranda bu transferin bittiğini.Ama her şey Abramovich'de bitiyor , git derse gider kal derse kalır.

Ben hayırlısı olmasını diliyorum sizin adınıza.

Yalçın diyorsa %100 yatmıştır.

transferin olması için öncelikle chelsea nin yeni teknik direktörünün gelmesi lazım,onun drogba ile alakalı kararı bu transferi netleştirecek.Yönetimin chelsea ile yaptığı görüşmeler olumlu ancak onlar yeni teknik direktör gelsin bir karar versin drogba hakkında diyorlar,abramoviç bu noktada her türlü seçeneğe razı,gidecekse Galatasaray öncelikli ama teknik direktör kalsın derse yapacağı bir şey yok.

Bu arada süpriz bir şekilde milanında drogbanın peşine düşdüğü,yeni sezonda drogba ve adebayoru istediği italyan basınındada yer aldı,drogbayı ilk isteyen biz olduk ve chelsea de önceliği bize verdi ancak yeni teknik direktörlerini bir an önce bulmaları ve kararlarını netleştirmeleri lazım zira bu iş uzarsa ikinci planda bırakılan klose yada podolski gibi oyuncuları kaçırabilir,yönetimde pusuda bekliyor bu transferi,vazgeçilen bir şey yok ama olayın uzaması chelseanin yeni teknik direktörünün belirlenmemesinden kaynaklanan muallaklık olarak duruyor..

Takımlar her futbolcuyu teknik direktörün isteğine göre alıp/göndermiyor. Chelsea gibi bir kulüpte mutlaka bir transfer komitesi ıvır zıvırı vardır. Teknik direktörden bağımsız olarak bu komite de futbolcu alıp gönderiyordur diye düşünüyorum. Abramovich de biraz Aziz Yıldırım modeli bir başkan olduğuna göre, teknik direktör belli olmadı, yerine oyuncu transfer edilmedi gibi söylentiler biraz aklımı karıştırıyor. Gerçekliği de olabilir elbette ama transferin hala açıklanmaması tek bu sebepten değil gibi geliyor bana çünkü haddiden fazla uzadı. Bu açıklamalar taraftarı uyutmaya yönelik medyaya verilmiş sos da olabilir. Geçen haftaya kadar açıklansın da sevinelim diyordum artık iyi kötü gerçekler ortaya çıksın da ya alalım ya da olmayacaksa boş yere beklenti içinde olmayalım diyorum. Çok fazla uzadı.

Arkadaşlar Drogba'nın gelme ihtimali Cisse haberlerinden sonra iyiyce azaldı. Şahsen benim umudum gitti. Gerçi bir ara da Ya Jo ya da Dos Santos denmişti. İkisini birden almıştık. Neden olmasın :) Can çıkmadan umut kesilmez.. Taraftarlar kensinlikle Drogba'yı daha fazla istiyor. Banvit maçındaki tezahüratlar bunu en büyük ispatı. Anketlere göre de Drogba'yı istiyoruz. Kaynak: DROGBA YERİNE CISSE | Spor Anketleri

Drogba gelmesin. Yaşlı ve fazlaca maliyetli. Elmander ve Baros bize yeter.Drogbaya harcanacak 20 milyon Euro ile 3 tane çok iyi oyuncu alınabilir.Şöhrete paraya başarıya doymuş oyuncudan ne bekliyoruz?

Abi ne yaşı Drogba bu mezar taşınıı koy o bile akarrrr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt