# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

geeeeeel artık geeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!1

Abi ne yaşı Drogba bu mezar taşınıı koy o bile akarrrr.

Ben bu yoruma katılmıyorum. 20 Milyon Euro'ya 3 tane güney Amerka'dan veya Afrika'dan kaliteli genç alırsın. 2 tanesi fos çıksa 1 tanesini tuttursan onu 15-20 milyon Euro gelir elde edersin. Üstelik transfer edilecek genç oyuncular Drogba'dan daha iyi oynayabilir. Örnek Cenk Tosun. Drogba ondan daha iyi oyanayamazdı bence.. Ama 20 milyon Euro vermedi kimse o adama..

Denemeden genc oyuncu yıldız cıkaramassın..

arkadaşlar bence bu transfer çoktan bitti ve Nike sponsrluğunda yeni formalar ile tanıtılacağını düşünüyorum.... Chelsea başkanıyla anlaşmışlardır konuşmayın diye yoksa bizim başkan o kadar taraftara "tamam" diyerek drogbanın gelmeyişi halinde rezil olma riskini almaz...Bence bu iş bitti amaç taraftarı daha çok heyecanlandırmak

arkadaşlar bence bu transfer çoktan bitti ve Nike sponsrluğunda yeni formalar ile tanıtılacağını düşünüyorum.... Chelsea başkanıyla anlaşmışlardır konuşmayın diye yoksa bizim başkan o kadar taraftara "tamam" diyerek drogbanın gelmeyişi halinde rezil olma riskini almaz...Bence bu iş bitti amaç taraftarı daha çok heyecanlandırmak

Amaç talebin zamanla gittikçe artmasını sağlamak diyosun:)

Ben bu yoruma katılmıyorum. 20 Milyon Euro'ya 3 tane güney Amerka'dan veya Afrika'dan kaliteli genç alırsın. 2 tanesi fos çıksa 1 tanesini tuttursan onu 15-20 milyon Euro gelir elde edersin. Üstelik transfer edilecek genç oyuncular Drogba'dan daha iyi oynayabilir. Örnek Cenk Tosun. Drogba ondan daha iyi oyanayamazdı bence.. Ama 20 milyon Euro vermedi kimse o adama..

Denemeden genc oyuncu yıldız cıkaramassın..

Onlar için zaman lazım hacı bu sene direk başa oynayacak ve stadı dolduracak bir takım kurulmalı.Dediklerin çok güzel şeyler ama kısa vaadede ne başa oynayabiliriz nede heycanını kaybetmiş taraftarı stada getirebiliriz.Ha herşey 1 2 seneye yoluna girer birşeyler oturmuş olur sıra senin dediğine gelir alırsın gençleri yetiştirirsin oynatırsın yıldız yaparsın.Ancak bunun yapılacağı sene bu sene değil.

Hakkında konuştunuz kişi drogba. üstününüze başınıza konuşmanıza çeki düzen verin. söledikleriniz hakkında töbe edin. bu drogba başkası değil.

Taraftar çıldırdı drogbayı istiyoooooor

bence yalan haber milan bir sürü forveti var drogbayı isteyeceğini sanmıyorum.drogba da oynayacağı klübe gitmek ister yada chelse de yedek kalır milana gidip de yedek beklemez

Zaten Drogba ile anlaşılma sağlandı ama kulübü bekleniyor sadece ki açıkçası ben de Drogba'nın yerinde olsam ben de gelmeye sıcak bakardım.

Yıllarca Chelsea gibi bir kulüpte as takımda forma giymişim müthiş seneler geçirmişim dünyanın en iyi santraforlarından biri olmuşum, son 2-3 senemde benden iyi olanların olduğu kulüpte forma giyip yedek kalma olasılığımın bulunduğu bir ortamda oynamam açıkçası. Galatasaray'a gelse kral olacağını hatta abartıyorum kalıcı bir isim bile olabileceğini o da biliyor. İlkindense ikincisi çook daha mantıklı.

Yalçın Dümer facebook'tan Milan'a sallamaya ("koyduk mu"lara) girmeye başladı. Biliyorum "tanrı tektir" dese cemaatler karışır ama bu kadar da havaya girmiş...

Yekta: "Drogba hayirli olsun." :asd:

Yalçın Dümer geldi fln demiş galiba, maalesef Drogba yattı demektir bu.

Didier Drogba 2010/2011 sezonu ,Tank mubarek carpan yikiliyor.

[video=youtube;oa8TQRYYUpw]https://www.youtube.com/watch?v=oa8TQRYYUpw[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt