# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba 2 gol atmış.Milli takımı bırakmıştı 2010 DK dan sonra

Cevap: Dev transfer yattı mı?

Bırakın artık bu yıldız takıntısını. Son senelerde basımıza ne geldiyse bu yıldız sevdalısı taraftarın nefsi yüzünden geldi. Bu takıma cok acil bir omurga kurulması lazım.

Kaleci

2 Stoper

Defansif orta saha oyuncusu

Bu mevkiler Drogba'dan da Messi'den de daha önemlidir. Galatasaray'ın kaderini belirleyecek mevkiler. Elmander, Pino, Baros, Kazım ve belki birde Necati falan gelicek, bunlar neyinize yetmiyor? Kaliteli, dinamik, hücum oyuncularının istahını kabartıcak bir omurga kurulmazsa degil sampiyonluk, Sampiyonlar Ligi'de imkansız olur.

Forma alırken hangi yıldızın formasını alıcam yerine Galatasaray'ın menfaatlerini düsünün. Drogba'yı istemeyenin akli dengesi kesinlikle yerinde degildir. Fakat bu transfer arabanın sanzımanı bozukken motora turbocharger taktırmak gibi birsey olur.

Bırakın artık bu yıldız takıntısını. Son senelerde basımıza ne geldiyse bu yıldız sevdalısı taraftarın nefsi yüzünden geldi. Bu takıma cok acil bir omurga kurulması lazım.

Kaleci

2 Stoper

Defansif orta saha oyuncusu

Bu mevkiler Drogba'dan da Messi'den de daha önemlidir. Galatasaray'ın kaderini belirleyecek mevkiler. Elmander, Pino, Baros, Kazım ve belki birde Necati falan gelicek, bunlar neyinize yetmiyor? Kaliteli, dinamik, hücum oyuncularının istahını kabartıcak bir omurga kurulmazsa degil sampiyonluk, Sampiyonlar Ligi'de imkansız olur.

Forma alırken hangi yıldızın formasını alıcam yerine Galatasaray'ın menfaatlerini düsünün. Drogba'yı istemeyenin akli dengesi kesinlikle yerinde degildir. Fakat bu transfer arabanın sanzımanı bozukken motora turbocharger taktırmak gibi birsey olur.

Luzum yok, orta sahadaki en defansif topcu Selcuk olmali. Trabzon oyle 82 puan aldi. Orta sahaya Topallari, Canalari doldurursak 60'i gecemeyiz

Drogba gelirse super olur ama gelmezse de cok uzulmem yeter ki kaliteli isimler olsun alinanlar.

Mehmet Topal çok küçümseniyor bazı arkadaşlar tarafından ,Mehmet Topal bi takımın hem defansif yönünü tek başına yüklenebilen hemde oyuna topu çok iyi sokabilen oyunculardan biridir.Tek ön liberolu sistemde Türkiyenin en iyisidir bana göre.

Mehmet Topal çok küçümseniyor bazı arkadaşlar tarafından ,Mehmet Topal bi takımın hem defansif yönünü tek başına yüklenebilen hemde oyuna topu çok iyi sokabilen oyunculardan biridir.Tek ön liberolu sistemde Türkiyenin en iyisidir bana göre.

yok kardeşim topu oyuna sokmada iyi değildi bunu kabul edelim .

Insallah yatmistir. 5 milyon euroyu Ersan'a vereceklerine ayni parayi Drogba'nin yillik ücretine teklif etmesini biliyorlar. Insallah bu yanlis hamle sirasinda yönetim akillanmistir.

Şöyle düşünün; bu tür oyuncular ne olursa olsun avrupa kupalarında oynamak ister. Bu sene gelmeleri zor. Hele Vucunic falan peri masalı.

Oyuna çok iyi sokuyo diyosunda acaba ben hangi maçını kaçırdım o oyuna çok iyi sokarken topu

adnan öztürk baya olumlu konuşmuş ali naci küçüğün dediğine göre

nkucukk ali naci küçük

Ozturk: ancak bir gercek var ki drogba chelseanin sembol oyuncusu... hiddink kadar rijkaard ismi de chelsea de konusuluyor..

54 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

nkucukk ali naci küçük

Adnan ozturk: chelsea kulubunde abramovich onay vermeden hic bisey yapilamaz. Onum yanitini bekliyoruz

58 dakika önce

nkucukk ali naci küçük

Adnan ozturk: drogba ile anlastik. Chelsea kulubunu de ikna ettik. Artik abramovichin yanitini bekliyoruz.. transfer iki dudaginin arasinda

kim engelledi beni transfer nöbetinden küfürmü ettim hayırdır nedir bu ya insanları soğutmayamı çalışyıosunuz.. napmışım forum kurallarına aykırı ?

kim engelledi beni transfer nöbetinden küfürmü ettim hayırdır nedir bu ya insanları soğutmayamı çalışyıosunuz.. napmışım forum kurallarına aykırı ?

valla bora bende engellendim.manevi değerlerle saatlerdir dalga gecen bir insana haddini allahın belası diyerek bildirdim diye.bende şikayetçiyim ancak onlarda haklı.

ancak hala ona ne ceza verildigini merak ediyorum

bu arada yalçın dümer havaalanına muhabir gönderdiklerini söylüyor:)cokta ciddi

insallah dogru çıkar bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt