- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.647
- 3.073
Cevap: # Didier Drogba
Drogba 2 gol atmış.Milli takımı bırakmıştı 2010 DK dan sonra
Drogba 2 gol atmış.Milli takımı bırakmıştı 2010 DK dan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırakın artık bu yıldız takıntısını. Son senelerde basımıza ne geldiyse bu yıldız sevdalısı taraftarın nefsi yüzünden geldi. Bu takıma cok acil bir omurga kurulması lazım.
Kaleci
2 Stoper
Defansif orta saha oyuncusu
Bu mevkiler Drogba'dan da Messi'den de daha önemlidir. Galatasaray'ın kaderini belirleyecek mevkiler. Elmander, Pino, Baros, Kazım ve belki birde Necati falan gelicek, bunlar neyinize yetmiyor? Kaliteli, dinamik, hücum oyuncularının istahını kabartıcak bir omurga kurulmazsa degil sampiyonluk, Sampiyonlar Ligi'de imkansız olur.
Forma alırken hangi yıldızın formasını alıcam yerine Galatasaray'ın menfaatlerini düsünün. Drogba'yı istemeyenin akli dengesi kesinlikle yerinde degildir. Fakat bu transfer arabanın sanzımanı bozukken motora turbocharger taktırmak gibi birsey olur.
Luzum yok, orta sahadaki en defansif topcu Selcuk olmali. Trabzon oyle 82 puan aldi. Orta sahaya Topallari, Canalari doldurursak 60'i gecemeyiz
Barıs-Topal-Ayhan = 79 puan sampiyon.
marifet gibi yazmissin da baris kanat oynuyordu, cift forvet yaninda lincoln de oynuyordu o takimda. ayhan da arada sirada oynuyordu yedekti cogu zaman. :005:
Mehmet Topal çok küçümseniyor bazı arkadaşlar tarafından ,Mehmet Topal bi takımın hem defansif yönünü tek başına yüklenebilen hemde oyuna topu çok iyi sokabilen oyunculardan biridir.Tek ön liberolu sistemde Türkiyenin en iyisidir bana göre.
Drogba arkasında Vucunic uff 50 golü buluruz.
Mehmet Topal çok küçümseniyor bazı arkadaşlar tarafından ,Mehmet Topal bi takımın hem defansif yönünü tek başına yüklenebilen hemde oyuna topu çok iyi sokabilen oyunculardan biridir.Tek ön liberolu sistemde Türkiyenin en iyisidir bana göre.
kim engelledi beni transfer nöbetinden küfürmü ettim hayırdır nedir bu ya insanları soğutmayamı çalışyıosunuz.. napmışım forum kurallarına aykırı ?