- 30 Ağustos 2009
- 6.880
- 141
- 1.358
Cevap: Adnan Öztürk:"Abramovich ne derse o!"
Drogba inşallah gelecek.
Drogba inşallah gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence diğer transferler Drogbaya bağlı olduğu için açıklanamıyor. Şöyleki ;
- Eğer drogba gelirse maliyeti çok yüksek olacağından diğer bölgelere daha az maliyetli 1 - 2 kademe daha düşük kalitede adamlar alınacak .
- Eğer drogba gelmezse daha dengeli bir harcama ile diğer bölgelere alınacak adamların kalitesi arttırılacak ve Baroş takımda kalacak.
Bak beyim sana iki çift lafım var.Koca adamsın,paran var pulun var,Essien'in var Terry'n var herşeyin var.Binlerce kişi çalışıyor emrinde,yakışıyor mu sana taraftarın sevincini bok etmek?Yakışır mı mı bunca taraftarı Drogba'dan mahrum bırakmak.Ama nasıl yakışmaz?Ben boşuna konuşuyorum.Adnan Polat ve Adnan Sezgin'i tanımayan adama Drogba'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin taraftar üzerindeki etkisini anlatmaya çalışıyorum.
Hıh... Sen... Büyük patron, milyarder,Rus mafyası, Chelsea'nin sahibi... Sen mi büyüksün? Hayır biz büyüğüz, biz.Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.Gözümüzde Mustafa Sarp kadar bile değerin yok.Ama şunu iyi bil, ne Drogba'ya, ne de bu taraftara hiç bir şey yapamayacaksın, yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri.Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil,prensip anlaşmasıyla bağlıyız.Bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz.Biz güzel bir aileyiz.Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!
Dokunma artık Galatasaray taraftarına.Dokunma bizlere. dokunma Didier'e...Eğer onun Galatasaray forması giymesini engellersen ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben,bir Galatasaray taraftarı, hiç düşünmeden,Rus mafyasından tırsmadan çeker vururum seni...
Anlıyor musun? Vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
Başkan ve diğerleri!
Bizleri kandırmayın!
Haziran 6 oldu!
Beşiktaş forvet dışında transferi bitirdi...
Fenerbahçe transferi yarıladı...
Antep bile kaç tane transfer yaptı...
Bu sene 10 futbolcusu gönderilmesi ve 10 futbolcu alınması gereken bize sadece 2 futbolcu geldi.
Haziran 6 oldu!
2 Ay önceki bülent tulun'un konuşmasına göre dün yani 5 haziran da bütün transferler bitecekti...
Yalan oldu...
Bizi oyalamayın Drogbalarla falan...
En azından çıkın doğruları söyleyin