# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zorunlu Açıklama

fiyat artmasin diyedir belki.

Cevap: Zorunlu Açıklama

Drogba ile görüşmelerin devam ettiği ortada, yazıyı dikkatli okuyun;

"Bugün bazı medya organlarında yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e atfedilen yazıda, Didier Drogba’nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. "

Cevap: # Didier Drogba

Drogba gelmez bu saatten sonra bence.Ha ben lafımı yemeye razıyım o ayrı:)

Drogba olmazsa yönetime giydirecek adamın futboldan bihaber olduğunu düşünüyorum.. Öyle 18-19'lu yaşlarda parlayıp futbolunun son demlerine gelmiş bir oyuncu değil Drogba.. Daha 25-26 yaşında popüler oldu ve futbolda 6-7 senedir tanınıyor.. Daha pilide bitmedi.. Boğa gibi güçlü.. Dünyanın neresine giderseniz gidin.. 100 kişi çevirin sokakta.. Chelsea dediğinizde 90 kişi Drogba der.. Şimdi bu adamı getirmek çok zor.. Avrupa kupalarıda yok elimizde.. Gelip riske edermi acaba kendisini. 1 sene daha Avrupa piyasasından uzak kalacak.. TSL'de şampiyon olamadıktan sonra CL'ye girme imkanı yok zaten. Büyük bi risk taşıyor.. Ben Cisse'ye fitim açıkçası..

Kısmen katılıyorum yalnız Drogba dediğimiz adam da 33 yaşında 40 yaşında bir kaleci gibi futbolu bırakıcak hali yok, bir iki seneye zaten büyük kulüplerin transfer listesinde olamaz bence. Hele ki genç yıldızlara yöneldiklerini düşünürsek.

Artı kendini ispat etmesine gerek yok artık Avrupa arenasında.

Eğer gelirse geliceği lig te Türkiye ligi, premierden daha çok iş yapacağı, hatta iyi işler çıkarırsa futbolunun son demlerinde Hagi vari bir efsane olabileceğini de tahmin ediyor olabilir.

Drogba gelmezse bizim için daha hayirli olur (desem kizar misiniz renkdaslar)

Sanırım son 1 haftada 2 kez fikrini benimsiyorum.Ya ben sana benzemeye başlıyorum(Tengri korusun:)) ya da sen dünyaya dönüyorsun.:)Cidden bence Drogbaya gerek yok, illaki yabancı golcü alınacaksa yollansın Baros, Gameiro alınsın.Ha Gameiro'yu alamıyorsak, Baros'u kadroda tutup Monaco'dan Park Chu Young'u alalım.

drogba olayı son günlerde çok ayyuka çıktı,medya çok irdeledi bu transferi dolayısı ile yönetimde rahatsız oldu.Gelirmi bilinmez ama şuan chelsea nin durumu belirsiz zira yeni teknik direktör kim olacak belli değil,drogbanın kaderide yeni gelecek teknik direktöre bağlı onun için sıkıntılı bir dönem bu transfer için.

[video=youtube;ccHrvo3t5xQ]https://www.youtube.com/watch?v=ccHrvo3t5xQ[/video]

Gelmezsen Gelme hacı

stoch gibi belki ezikler ilgileniyordur.

medyada ilk haftalardan yönetime giydirmek icin ve taraftarla arasini acmak icin bilerek cikarilan haberdir belki.

tam paranoyak teorilerle dolu bisey oldu :D

Allah Allah, kolpa kanallar yalan haber yapıyor yönetim doğru değildir diyor herkes umutsuzluğa düşüyor, bekleyin hele neler olacak bakalım.

Drogba'yi bekleyeyim derken alternatif isimleri kusturmemekte fayda var ,yonetim umarim bu dengeleri gozetiyordur

Cevap: Adnan Öztürk:"Abramovich ne derse o!"

Valla bence bu sene transfer şampiyonu biz olacağız.Birileri çok erken umutsuzluğa kapılmış.Vizyon ve kariyer sahibi koca koca şirketleri yöneten milyar dolarlık şirketleri olan bir adam çıkıpta madara olmak için Kulüp başkanı olmaz, heleki bu adam Ünal AYSAL ise hiç olmaz.

Şundan adım gibi eminim transfer sezonu bitince OHA , ÇÜŞ diyeceğiz, yok artık lebronjames diyeceğiz.

En iyilerini alcaz diyor adam sabırrrrr!!

Konu KILIT.

Yokmuş böyle birşey.

Aslan'dan Drogba açıklaması

Galatasaray, Chelsea'nin golcü oyuncusu Didier Drogba ve kulübüyle doğrudan transfer görüşmeleri yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Didier Drogba?nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Spor kamuoyuna duyurulur'' denildi.

Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - www.galatasaray.org

Cevap: Aslan'dan Drogba açıklaması

baktımda görmedim kardeşim kusura bakmayın :)

selçuk ve elmander iyi adamlar bence iki nokta transfer ve bedava!

onlara vermediğimiz bonservisi serdar veya ersandan yana kullanmalıydık herkesin üzüntüsü buna.türkiyede defansı en kötü 3-4 takımdan biriyiz ve yabancıyla bu iş ne kadar düzelir artı kalecimizde yabancı olacakken..

bizimkiler defans ve türk oyuncu konusunda neden çekimserler anlamakta güçlük çekiyorum.sabri hakan ve servet mecburiyetten oynayacak kaleci+yabancı stoperle defansı şekillendireceğiz:

yabancı kaleci

sabri-yabancı stoper-servet-hbalta

bu defanstan mutsuzuz durum bu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt