# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dailymail: "Chelsea, Arda için 7 milyon sterlin + Drogba'yı önerdi"

Cok simartiniz siz ardayi.Gecen sene dogru dürüst top oynamamis adama o teklif bile cok

ya cocuk daha ne yapsin? bir statistiye baksan iyi olur.kendi futbolcumuzu bu kadar kötülemeye neye gerek ve kime yariyor.Arda kimisini nerden bulucaz.kendi futbolcularimizin deyerini bilmiyoruz.sonrada sikib agliyoruz.neden alt yapidan futbolcu cikmiyor.Emreler,Anillar ne yapsin?

1 saniye düşünmem, teklifi geri çeviririm..

Arda'yı takasta kullandığım zaman ben takımın sorunlu en az bir mevkisinin hallolmasını isterim.

Nedir mesela bek yok, stoper olabilir, orta saha olabilir, Arda sol kanattır, sol kanat olabilir.

Malouda+Alex verseler mesela 2 problem çözülmüş olur.

Drogba apayrı bir oyuncu kabul ama, esasen çok büyük eksik olmayan bir mevki için, elindeki en büyük yıldızı vermek mantıksız olur.

Ikili tartismaya girmeyin beyler.

ya cocuk daha ne yapsin? bir statistiye baksan iyi olur.kendi futbolcumuzu bu kadar kötülemeye neye gerek ve kime yariyor.Arda kimisini nerden bulucaz.kendi futbolcularimizin deyerini bilmiyoruz.sonrada sikib agliyoruz.neden alt yapidan futbolcu cikmiyor.Emreler,Anillar ne yapsin?

Ardayi chealse felan istemez rusen abi.Sadece yalan haber bunlar onu demek istedim orda.Arda büyüktür Galatsaray oldu gibi artik.Ben buna karsiyim.

Arda'yı takasta kullandığım zaman ben takımın sorunlu en az bir mevkisinin hallolmasını isterim.

Nedir mesela bek yok, stoper olabilir, orta saha olabilir, Arda sol kanattır, sol kanat olabilir.

Malouda+Alex verseler mesela 2 problem çözülmüş olur.

Drogba apayrı bir oyuncu kabul ama, esasen çok büyük eksik olmayan bir mevki için, elindeki en büyük yıldızı vermek mantıksız olur.

Özgür abi her futbolcunun bi degeri vardir.Bu teklif verildiyse bence direk satilmali.9m euro + Drogba gayet iyi.

Gece gece seçip gönderiyorlar bunları bize beyler aldırmayın :asd:

Emre, siyahi oyuncuları seviyor belli ki, onada hak vermek lazım...

Özgür abi her futbolcunun bi degeri vardir.Bu teklif verildiyse bence direk satilmali.9m euro + Drogba gayet iyi.

Peki Arda'nın açığını nasıl kapatacaksınız? Yerini doldurmadan gönderilmemeli. Zaten yerli futbolcu sıkıntımız var, elimizdekinin kıymetini bilelim. Bu sezonda bir ayağa kalkalım, ondan sonra artık olacaklar olur. Beğenseniz de, beğenmeseniz de Arda şu an bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Tabiki kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ama bazı gerçekler vardır, Arda'nın yerini şu an doldurmamız imkansız ki bu bir yerli futbolcu olduğu için 2 kat daha kalmasını istememiz gerekir. En kötü 1 sene daha..

Ardayi chealse felan istemez rusen abi.Sadece yalan haber bunlar onu demek istedim orda.Arda büyüktür Galatsaray oldu gibi artik.Ben buna karsiyim.

sevgili renkdasim tabii hic bir futbolcu GALATSARAYDAN büyük deyil.amma cikib Arda ne yapdida demek bence cok yanlis.ligde hic bir sey yapmayana 18 mln.sterling ve + Drogba vermezler.

Peki Arda'nın açığını nasıl kapatacaksınız? Yerini doldurmadan gönderilmemeli. Zaten yerli futbolcu sıkıntımız var, elimizdekinin kıymetini bilelim. Bu sezonda bir ayağa kalkalım, ondan sonra artık olacaklar olur. Beğenseniz de, beğenmeseniz de Arda şu an bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Tabiki kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ama bazı gerçekler vardır, Arda'nın yerini şu an doldurmamız imkansız ki bu bir yerli futbolcu olduğu için 2 kat daha kalmasını istememiz gerekir. En kötü 1 sene daha..

onuda bırakın bu teklifte kazancımız nedir.futbolunda son iki sene belkide üst düzey oynayacak drogbayı biz alacağız ve artı olarak verdikleri 7milyon drogbanın bir senelik maliyetini karşılayacak

arda oraya giderse orda 6-7sezon üst düzey oynayacak.adamlar bildiğin drogbanın bir sene kalan kontratı karşılıgı parayı bize veriyorlar.bizim kazancımız az ,chelseanin kazancı çok

oldu ya

Cevap: İmparator Fişi Çekti..

yönetimde sorun var 9 temmuzu bekliyormuş herkes fatih terim transferlerde yavaş davranın demiş bende sonrasını okudum ama yazmaya üşeniyorum:D

tamam iyi teklif ama ardayı verdikten sonra arda gibi bir oyuncuyu almak bize çok daha fazlasına mal olur. ardayı daha yüksek fiyata satabiliriz 1 sene sonra. ama ben arda olsaydım kariyerim için giderdim. ayrıca kalırsa taraftarların bir kısmı ardanın yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum

bu saatte okunmaz bu okuyan bi özet geçsin la :)

Tulun artık Floryaya gitmeyecekmiş..

Tek Patron Terim'miş..

Forlan Terim'in ilk tercihi , Drogba başkanın ilk tercihiymiş..

Forlan ve Drogba Sözleşme imzalanacak durumdaymış..

Terim acele edilmemesini söylemiş,Başkanda acele edince istekleri artıyor demiş..

alternatifleri ise Fabiano imiş..

Ünal Aysal: 3 Futbolcuyuda Alabiliriz..

TULUN krizini sormak için Ünal Aysal’ı aradım.. Sağolsun, bana vakit ayırdı.. Ve konu dönüp dolaşıp transfere geldi.. Şunları söyledi Aysal:

“BAKIN şimdi, elimizde 3 tane ciddi alternatif var.. Forlan (Not: Fatih Hoca’nın birinci tercihi), Drogba (Not: Ünal Aysal’ın birinci tercihi) ve Fabiano.. Bu 3 oyuncuyu da alabiliriz.. Hatta istesem daha çabuk davranabilirim.. Ancak, medyaya yansıyan havanın aksine bizim çabuk davranmamızı Fatih Hoca istemiyor..

BANA Les Ottomans’daki görüşmede şöyle dedi:

BAŞKANIM, biraz topa basalım.. Acele etmenin manası yok, önümüzde daha çok zaman var.. Daha iyi bir kadro kurmak için biraz beklememiz gerekiyorsa bekleyelim, yeter ki hata yapmayalım.. Gerekirse sezon açılışına yetişmesin yeni transfer, daha sonra gelsin.. Ben gereken yüklemeyi yaparım..

ONUN bu tavrı benim de elimi rahatlatıyor.. Çünkü gerek Forlan gerekse Drogba’da durum aynı.. Futbolcuların üzerine biraz gitsek, istekler büyüyor, maliyet yükseliyor.. Oysa biraz beklersek daha az para harcayabiliriz.. Bu nedenle panik yapmıyorum.. Taraftara bir söz verdim, bunu da yerine getireceğim.. Artık önceliğim şöyle: ‘Bizim istediğimiz oyuncular da aynı şekilde bizi istediği an transfer bitecek.’ Açıkçası Forlan da Drogba da gerçekleşebilecek durumda.. Artık bu transferin stratejisini biz kuracağız..”

BEN Aysal’ın anlattıklarından “Drogba G.Saray’a daha yakın” mesajını aldım açıkçası..

İbrahim Seten - Vatan Spor Müdürü

İyi de ne bekleniyo ki.Madem imza aşamasında ikiside attırsınlar imzayı onlarda rahatlasın bizde rahatlayalım.

Daily Mail kolpa haber yapar.. TR'deki haberleri kafalarına göre yormuşlardır..

Adamlardaki mantık şu Arda'nın 18 m ettiğini düşünüp Drogba'nında 11 m +7 diye hesap yapmışlar..

Ha doğru olsa ne olur reddetmek lazım..

Oynatacak Türk yok.. Arda'yıda yollarsak kimle oynayacağız ?

Euro 2012'de fiyatı 25 m € olur Arda'nın.. Bu sene kalmalı..

1 sn düşünür yüzüne kötü kötü bakar ve teklifi reddederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt