# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Yok forlan'ın nazı,yok fabiano'nun nazı of of.Gel be drogba.Uğraştırma kendini beğenmiş oyuncularla bizi. : ((

Ümidimi hiç kaybetmedim ki.

Forlan dan sonra ikinci alternatif olmalı.

Drogba gelecek başka yolu yok!!!

bugune kadar gelmediyse bundan sonra cok zor gözüküyor yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum reis için. ama inş. gelir.

dorgba 1.sınıf futbolcu ama 33 yaşında onun yerine 31 yaşındaki RONALDINHO bizi 4 sene üst üste şampiyon yapar ve 10 numara izleriz 10 yıl sonra

Ali Yavuz Yavaş

Efe Can Okumus

Eretna Karadogan

Fitim Rauf Gjurgjeali

Muhammet Aydın

Samet Aydın

Ümit Ballıca

Yunus Emre Namlı

Yusuf Topal

Zafer Nursal

Bu kişileri araştırın Drogba'nın gelmesini istemiyorlar :D

Çok ilginç yahu..

dorgba 1.sınıf futbolcu ama 33 yaşında onun yerine 31 yaşındaki RONALDINHO bizi 4 sene üst üste şampiyon yapar ve 10 numara izleriz 10 yıl sonra

Ronaldinho o kafayla ancak İstanbul kızlarını şampiyon yapar. 4 tane de küçük Ronaldinho bırakır gider. Drogba 40 yaşında bile oynar bu ligde. Adamın fiziğinden çok, kafası genç.

[video=youtube;nlE6SYjGbts]https://www.youtube.com/watch?v=nlE6SYjGbts[/video]

off Drogba gelsen var ya gelse Ruhunu verse bu takıma yeter. Şöyle Defansı ezip geçebilen rencide edecek bir forvet istiyoruz. 2 sene oynasın yeter.

1 sene daha chelsea ile sozlesme yenilenecegi konusuluyor. Hayal oldu maalesef. :(

[video=youtube;ux3a3P1OKc0]https://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0[/video]

Way bee... Benim de cok istedigim bir karaoglandi, ama saglik olsun. Bu senenin en büyük transferi 12. adam olacak. 52.000 kisilik stadimiz ucuracak bizi. Adebayor da iyi olur Dragbanin yerine!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt