# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün AMK gazetesinde haberin yayınlanması ve dün gece Şeref Aydın'ın verdiği bilgiler doğrultusunda bu konunun tekrar açılmasında bir sakınca yok diye düşündüm.

Son oynadığı takımda (Shanghai shenhua) göstermiş olduğu güncel performansa kısa bir değinirsek eğer:

11 maçta toplam 944 dakika forma şansı bulmuş. 8 gol 1 asistle oynamış..

Genel performansına bakarsak: 576 maçta 277 gol, 98 asist yapmış.

Milli takım kariyerinde ise 66 maça çıkmış 50 gol, 10 asistle oynamış.

Son olarak Shanghai shenhua'da atmış olduğu sekiz golün videosu:

[video=youtube;9PHDZqvEnME]https://www.youtube.com/watch?v=9PHDZqvEnME[/video]

Cevap: # Didier Drogba

Dünyanın en büyük forvetlerinden. Ama yaşı, ama yabancı sınırı, ama sistem gibi hiç bir düşünceye giremem. HEMEN GELSİN.

Kafasını bu tip mevzulara yoranlar sadece Selçuk ve Sneijder'ın paslarını nasıl kontrol edip kaleye gömeceğini ve 33. hafta Bekir İrtegün'ün Drogba'yı tutmaya çalışmasını düşünsün yeterli :D

Daha da sözüm olmaz bu konuda :)

Dünyanın en büyük forvetlerinden. Ama yaşı, ama yabancı sınırı, ama sistem gibi hiç bir düşünceye giremem. HEMEN GELSİN.

Kafasını bu tip mevzulara yoranlar sadece Selçuk ve Sneijder'ın paslarını nasıl kontrol edip kaleye gömeceğini ve 33. hafta Bekir İrtegün'ün Drogba'yı tutmaya çalışmasını düşünsün yeterli :D

Bir an kısa süreli bir hayal kurdum :haha::haha:

Chelsea forması dışında görünce tuhaf oldum, hiç yakışmamış şhangay forması. Her ne kadar gol attıktan sonra sevinsede chelsea deki gol sevincindeki doğallık yok.

Ya elin çininde ne işin var keşke geleydin geçen sene. Ama geç sayılmaz gel ve parçalıyla görelim seni.

Aslında bunları düşündükten sonra bende istekli olmaya başladım bu konuda. Hücum hattına bak. Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba. Bu kulüp tarihinin 2000'le beraber hatta bana göre önünde bir hücum hattı olur.

Çok kararsızım yaa.. Gelse kesinlikle havalara uçarım Sneijder'den daha fazla sevinirim çünkü 4-5 yıldır hep Galatasaray formasıyla hayal ettim Drogba'yı.. Ama yaşı ve yabancı sınırı.. O gelince Hakan Balta'nın oynayacak olması da korkutuyor... Aman inceldiği yerden kopsun ya.. Gelsin Mavi Fil :ayatollah:

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Sneijder Selçuk

Burak Drogba Amrabat

CL'de şu kadroyu düşündüm de bir an :D

Drogba bir efsanedir. 21.yy daki en iyi forvet demiyorum bakın en iyi 10 oyuncu arasındadır.

Daha geçen sene Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştır.

Drogbanın yaşı olmaz Drogba her yaşta gömçürür.

Benim sana puanım 10 üzerinden 10 pampa:yenieek:

Çinde forma çıkarmanın cezası yok heralde. Paso formasını çıkarmış golden sonra görgüsüz gibi :D

Adamın yaşıyla ilgili soru işareti vardı kafamda ama adam gelsin sadece son vuruş yapsın koşmasın gene yeter ya

Afferim kardesim......bu yazin herseyin kapaga!

NOKTA!

:sgr: :sgr:

Gerçekten yönetimin bu konuda bir adımı attığına dair bir kaynak var mı? AMKspor hariç, sağlam kaynak.

kamil abi duymasın :D

Gelirse çok sevinirim mavi fil efsanedir :)

Gerçekten yönetimin bu konuda bir adımı attığına dair bir kaynak var mı? AMKspor hariç, sağlam kaynak.

Şeref Aydın dün gece forumda açıkladı. ayrıca sözlüktede açıkladı ilgilendiğimizi. Bu yeterince sağlam bir kaynak sanırım..

Açıkçası söz konusu yabancı oyuncular olunca yaş konusu beni pek ilgilendirmiyor. Hele ki bu isim Drogba ise, hiç mi hiç ilgilendirmez. Kısa sürede takıma katkı verebilecek ve bizi bir üst seviyeye çıkarabilecek ender isimlerden biri. Kim hayır diyebilir? Zaten bu transfer gerçekleşirse öyle 2-3 senelik bir kontrat düşünülmez. Ha bana kalırsa Drogba 40 yaşına kadar oynar ve uzun süreli kontrat yapılsın, hiçbir sakıncası olmaz.

Drogba denilince akıllara gelen o ilk söz; ''ölüsü bu ligi dağıtmaya yeter'' :tiphat:

Yarım sezonluk alsak...

CL de attığı goller ile bize 2 tur atlatsa

Kadıköyde Korner direğine doğru kayarak gol sevinci yaşasa..ve Yine Kadıköyde Şampiyonluğumuzu ilan etsek...

işte bu anlattıklarım için 2,5M Euro ya değer

Drogba.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt