# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Lugano öyle bir oyuncu ki rakip takımın taraftarının en nefret ettiği,kendi takımının taraftarının kahramanı bir oyuncu.

Resmi siteye girilmiyor.Hadi hayırlısı.:D

Allah yazdıysa bozsun.Çirkefin önde gideni.

İstemiyorum kardeşim. O geldiğinde UEFA falan alacaksakta gelmesin, istemem ben. Tüm zor zamanlarda, 1 kere sorun yapmadan sahaya çıkıp, elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan Emre Aşık'a ne olacak? Beraber antreman yapacaklar ki maçta o kadar kafa falan attı. Onu bunu itti, kaktı, sert ve kasti fauller yaptı.

Hasan'a vefa, Ümit'e vefa, Bülent'e vefa diyen arkadaşların, şimdi ''Lugano gelsin, iyi olabilir'' demesini anlamıyorum. Onuda geçtim derbi maçlarında en kritik zamanlarda 10 kişi kalan takım istemiyorum ben. 11'e, 11 oynansın maçlar, çok daha zevkli, valla bak.

İstemiyorum kardeşim. O geldiğinde UEFA falan alacaksakta gelmesin, istemem ben. Tüm zor zamanlarda, 1 kere sorun yapmadan sahaya çıkıp, elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan Emre Aşık'a ne olacak? Beraber antreman yapacaklar ki maçta o kadar kafa falan attı. Onu bunu itti, kaktı, sert ve kasti fauller yaptı.

Hasan'a vefa, Ümit'e vefa, Bülent'e vefa diyen arkadaşların, şimdi ''Lugano gelsin, iyi olabilir'' demesini anlamıyorum. Onuda geçtim derbi maçlarında en kritik zamanlarda 10 kişi kalan takım istemiyorum ben. 11'e, 11 oynansın maçlar, çok daha zevkli, valla bak.

Nokta.

Budur:005:

FLASSSSSSSSSSSSSSS FLASSSSSSSSSSSSSSSS

emre BBBBB galatasarayda:)))))

kaynak: zottomac

nasil tepki verirdiniz?

SIKILDIK fenevlilerden, bize tomas gibi adam lazim, fener formasini lugano yere atsaydi gelmesini isterdim

Arkadaşlar forumda ikinci mesajım aslında forumları genelde okurdum ancak mesaj yazmam bu konu hakkında bir kaç duyumum var! Figer fener yönetimiyle kavga etmiş daha doğrusu fenerin bir yöneticisi ile figer büyük ağız dalaşına girmişler telefonla Figerde luganoyu cüzzi bir bonservisle(bonservis çünkü lugano figerin takımına imza atmış) bize tekif etmiş. Lugano ok vermiş tek sorun bizim garanti para+maç başı önermemiz garanti parayı biraz daha fazla istiyor Lugano ayrıca 3 değil 4 yıllık sözleşme istiyor. Bu transfer bitti gözüyle bakabiliriz Chelsea bile istese figer bize vermek istiyor oyuncusunu!

Lugano'ya 4 Milyon € verileceğine oparaya Cacares,Coloccini tarzı oyuncular alınır.

Arkadaşlar forumda ikinci mesajım aslında forumları genelde okurdum ancak mesaj yazmam bu konu hakkında bir kaç duyumum var! Figer fener yönetimiyle kavga etmiş daha doğrusu fenerin bir yöneticisi ile figer büyük ağız dalaşına girmişler telefonla Figerde luganoyu cüzzi bir bonservisle(bonservis çünkü lugano figerin takımına imza atmış) bize tekif etmiş. Lugano ok vermiş tek sorun bizim garanti para+maç başı önermemiz garanti parayı biraz daha fazla istiyor Lugano ayrıca 3 değil 4 yıllık sözleşme istiyor. Bu transfer bitti gözüyle bakabiliriz Chelsea bile istese figer bize vermek istiyor oyuncusunu!

Her ne kadar 1-2 yıl sonra futbolu bırakacak olsada Emre Aşık'a böyle bir şey yapmamalıyız.

Su admanın surada tartısılması bile tüylerimi ürpertiyor.İnsallah almayız.İsterse Terry olsun Lugano ama kaldırmaz bu mide.

Figerin takimina imza atmis diyor arkadas.

Menejerin takimimi var?

Ben hicbirsey anlamadim simdi.

Luganonun gelmezini isterim yabancilikda cekmez takima hemen oturur servetle iyi ikilli olurlar bence

Önce tarafsız bakalım lugano iyi oyuncumudur iyi oyuncudur ama kesici olarak bizim takımda kesici varmıdır vardır o zaman luganoya gerek yoktur.Biz stoper arıyoruz ama kesici degil dagıtıcı her stoperi alıp koyamayız.

Şimdi sarı kırmızıya gönül vererek konısıyım bu sereften yoksun akıl geriligi olan kişiliksiz karaktersiz paragöz herifi o formanın altında görmek istemiyorum.

Juan Figer'in Uruguay'da Rentistas diye bir takımı var. Oyuncularına oraya alıyor, bonservis bedeli talep ediyor...

Figerin takimina imza atmis diyor arkadas.

Menejerin takimimi var?

Ben hicbirsey anlamadim simdi.

Aynı zamanda Uruguay 2. ligindeydi galiba bir takımı var. feneri öyle kazıklıyor, sözleşme uzatacak adama önce kendi takımına sözleşme yaptırıyor, sonra kendi oyuncusuna bile fener imza parası adı altında bonservis ödüyor. luganoya da bu şekilde yaptı diye biliyorum 2 milyon civarında avanta alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt