# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Figerin takimina imza atmis diyor arkadas.

Menejerin takimimi var?

Ben hicbirsey anlamadim simdi.

O figer tam bi cakal anlastıgı klupler var guney amerikada oyuncuyu o klupte gösterip tazminatla bonservisi bosa cıkarıyor sonrada ben bosa cıkardım kendi cebimden verdi diyim imzalama bedeli alıyor

O zaman bu herif dediginiz gibi tam bir cakalmis.

Lugano bi yana figer denen adam bizi yontar. Bulasmamak lazim.

Önce tarafsız bakalım lugano iyi oyuncumudur iyi oyuncudur ama kesici olarak bizim takımda kesici varmıdır vardır o zaman luganoya gerek yoktur.Biz stoper arıyoruz ama kesici degil dagıtıcı her stoperi alıp koyamayız.

Şimdi sarı kırmızıya gönül vererek konısıyım bu sereften yoksun akıl geriligi olan kişiliksiz karaktersiz paragöz herifi o formanın altında görmek istemiyorum.

Abi karakteriyle ilgili dediğin herşeye katılıyorum ama şu Avrupadan gelip ''para için geliyor'' demeyi bırakmamız lazım.Profosyonel futbolcu takım tutmaz.Önce kariyer sonra para için oynar.Para istiyor diye ''para için geliyor,yatıcak demek'' hata olur.Avrupada parasını alan herkes hakkını verir.Ki Lugano Fener'de parasının hakkını veriyor.

Elano Lugano ile kavgalı Emre Aşık kavgalı Ardanında ondan hoşnut olmadığı biliniyor ama bazılarınız hala Lugano alınsın diyor Allah herkese akıl fikir versin!

Abi karakteriyle ilgili dediğin herşeye katılıyorum ama şu Avrupadan gelip ''para için geliyor'' demeyi bırakmamız lazım.Profosyonel futbolcu takım tutmaz.Önce kariyer sonra para için oynar.Para istiyor diye ''para için geliyor,yatıcak demek'' hata olur.Avrupada parasını alan herkes hakkını verir.Ki Lugano Fener'de parasının hakkını veriyor.

Böyle adamlar kendi kazandıklarını bi kenara bırakır onun bunun ücretiylede ugrasır sonra huzursuzluk olur hır cıkar benim paragözlükten demek istedigim o 4 mn € istiyo fenerden:eek:

Ayrıca dedigim gibi bizim aradıgımız defans oyuncusu kesici olmamalı o zaman gökhan-servet ikilisinden bi farkı kalmaz

Böyle adamlar kendi kazandıklarını bi kenara bırakır onun bunun ücretiylede ugrasır sonra huzursuzluk olur hır cıkar benim paragözlükten demek istedigim o 4 mn € istiyo fenerden:eek:

Ayrıca dedigim gibi bizim aradıgımız defans oyuncusu kesici olmamalı o zaman gökhan-servet ikilisinden bi farkı kalmaz

Yok abi ben seni çok iyi anlıyorum ama ülkede özellikle Lincoln ve Carlos'tan sonra para isteyen herkesin yatmaya geldiği düşünülüyor.Onu söylemek istedim.

Arkadaşlar Figer denen eleman menejer dünyasının çakal carlosu sözleşmesi biten oyunculara paravan takımına imza attırıyor sonra bonservisini satıyor mesela alex 2 sene evvel sözleşme uzatırken yıllık 2.4 milyon euroya imza atıyor buraya kadar her şey normal ancak bizim basına hiç düşmeyen şekilde bonservis parası ödüyor fener alex için 3 milyon euro !

Neyse o önemli değil şu an Lugano ve aurelio olayında kozlar bizim elimizde iki futbolcunun menejeride fenere ders vermek istiyor ki bana göre fenerin tek avrupada oynayabilecek yabancısı Luganoyu aldık gibi! europa ligin şampiyonu olmamız için lugano gibi rakip santrafora orta sahada basan bir adama ihtiyacımız var. Bu iş gökhan zan la olmaz.

Gökhan Zanla tabiiki olmaz bu konuda haklisin ama Lugano gibi bir adamida istemem.

Menejerli futbolculu camur. Tam birbirlerini bulmuslar. Bize bulasmasinlar.

Ben luganoyu istemiyorum.

Arkadaşlar Figer denen eleman menejer dünyasının çakal carlosu sözleşmesi biten oyunculara paravan takımına imza attırıyor sonra bonservisini satıyor mesela alex 2 sene evvel sözleşme uzatırken yıllık 2.4 milyon euroya imza atıyor buraya kadar her şey normal ancak bizim basına hiç düşmeyen şekilde bonservis parası ödüyor fener alex için 3 milyon euro !

Neyse o önemli değil şu an Lugano ve aurelio olayında kozlar bizim elimizde iki futbolcunun menejeride fenere ders vermek istiyor ki bana göre fenerin tek avrupada oynayabilecek yabancısı Luganoyu aldık gibi! europa ligin şampiyonu olmamız için lugano gibi rakip santrafora orta sahada basan bir adama ihtiyacımız var. Bu iş gökhan zan la olmaz.

ortasahada basan luganoyu neler yaptıgını gördük gecen sene:2aloh1:

taktik güzel...fener şu an lugano gibi birine köpek gibi muhtaç taraftar baskı yapıyor anlaşın diye...piyasayı yükseltsek yeter...alılarsa da fazla para versinler...en azından bi zararımız dokunur..yoksa snmıyorum lugano gibi çirkef birini yöneticilerimizin de istediğini...ayrıca bizde olursa 90 dk oynayamaz...yer kırmızıyı durmadan...

nr işi var boyle adamın bizde beyler fenerde 3milyonu begenmiyor bizde kac alıcak 3,5 falanmı sacmalamayın karaktersiz adamın teki takım içinde cogu kişi istemez onun yuzunden gecen sene ne olaylar ne cezalar sebebiyet verdi.

Biz lugano ve aurelio yu alalım , sezon ortası fener defansı avrupadan 5 yesin orta sahada sözde ön libero cristiano mu neydi avrupanın sert futbolu karşısında ezilsin! ligde 5. sıraya düşsünler fenerliler ne hale düşer.

Psikolojik darbe olacak bu transferler! Daha ilk puan kayıplarında luganoyu niye imzalamadık diye bağıracaklar! Aurelio 10 cirstian ederdi diyecekler kısaca kaos yaşayacaklar.

Biz lugano ve aurelio yu alalım , sezon ortası fener defansı avrupadan 5 yesin orta sahada sözde ön libero cristiano mu neydi avrupanın sert futbolu karşısında ezilsin! ligde 5. sıraya düşsünler fenerliler ne hale düşer.

Psikolojik darbe olacak bu transferler! Daha ilk puan kayıplarında luganoyu niye imzalamadık diye bağıracaklar! Aurelio 10 cirstian ederdi diyecekler kısaca kaos yaşayacaklar.

Rakibe hava atmak için transfer yapmamalıyız.Hadi Aurelio işimize yarar ama biz topu oyuna sokan stoper arıyoruz.Lugano buna uymuyor.

Ne sakata çıkmış Aurelio nede bu melek yüzlü şeytan..Hiçbir Fener eskisini takımda görmek istemem.Buna genç lejyoner Tuncay da dahil.

Sonra Lugano gidecek birine daha kafa atıp 6 maç yiyecek. Bizimkiler de küfür edecek. İkiside gereksiz fenere çalım atmak için oyuncu almak şu transfer politikasında çok saçma. Bir defans gerekli ama bu defans Lugano değil.

Ne sakata çıkmış Aurelio nede bu melek yüzlü şeytan..Hiçbir Fener eskisini takımda görmek istemem.Buna genç lejyoner Tuncay da dahil.

:005: benim asıl anlam veremediğim birçok kişi fenere KAPAK olur diyor ben de milletin eskileriyle kapak yapma anlayışı onlar gibilerine yakışır derim. Bırakalım beşiktaşla fener bu tip şeylerle uğraşsın, biz de Elano gibi adamlarla kapağın aslını yapalım;)

Sonra Lugano gidecek birine daha kafa atıp 6 maç yiyecek. Bizimkiler de küfür edecek. İkiside gereksiz fenere çalım atmak için oyuncu almak şu transfer politikasında çok saçma. Bir defans gerekli ama bu defans Lugano değil.

Fenerin bu sene şampiyon olamaması bunları 10 sene kaosa sokacak!Aziz yildirim gidecek yerine mahmut uslu gelecek:2aloh1: Ellerindeki 3. sınıf brezilyalıların sözleşmesiin feshetmeye kalksalar zaten kulübün anahtarını verirler. Önümüzdeki 10 sene kupalara ambargo koyarsak Türkiye'de tek büyük biz olacağız. Lugano konusunda ise size katılmıyorum , lugano fenerin son yıllardaki tek avrupa ayarındaki futbolcusu bizim gibi defansı önde kuran takımlar için mükemmel bir stoper üstelik duran toplarda gol potansiyeli çok yüksek. Lugano sao paolo da da saldırgan bir adamdı adamın kimyası bu topu rakibi herşeyi ısırıyor! fenerli değil zaten feneri azıcık sevse süründürmezdi:ka05:

bu arada 2 gündür başka forumlarda çok ilginç bir konu tartışılıyor.gerçekmi tesadüfmü bilemem.ama ilgimi çekti.ekşi sözlükte gizemli bir adamdan ve attığı postlardan bahsediliyor.

https://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=#16560079

https://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=#16560339

https://sozluk.sourtimes.org//show.as.../#15915814

https://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=#16426216

https://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=#16594303

en bombası bu son link

https://sozluk.sourtimes.org//show.asp?t=#16601894

forum ultraslanda alinti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt