# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Yaptığı çirkeflikleri unutmamız imkansız.Hiç istemem böyle bir transferin olmasını.Geçen maçtaki olayları o çıkardı,3 futbolcumuz bu chucky yüzünden ceza aldı.İlgilenmemiz bile yeterince kötü ama kaynağa bakınca rahatlamadım değil.:asd:

Yönetimin bu kadar flash transferden sonra Lugano yu alarak bazı tepkileri üstüne çekmek istemez.

Lugano belki de bu ligde son 3 yılda faal oynayanların arasında oynayan en iyi futbolcudur.Ama onun o çubuklu formayla bizim formamıza olan hakaretlerini gördükten sonra Galatasaray t-shirt'ini bile giymesi,bizi de Tüpçüye özendiğimizin,veya Futbol Komitesinin basınada Ahmet Dedehayır'ın geçtiğine inandıracak bir transfer olur.F5 istedeğim sadece iki adam var.Biri Gökhan Gönül,diğeri eski f5 li Aurelio.Onun dısındakiler külliyen çirkef,kalsınlar.

Lugano son yillarda ligimize gelen en kaliteli stoperdir. Gelmesini isterim, zip zip ziplar Tavsan Lugano.

P.S Aslinda Kanguru gibi, durmadan zipliyor.

....................................leo franco.......................................

ugur.....................lugano..................servet...................hakan

elano...........................mehmet topal.......................arda turan

keita..............................milan baros.............................kewell

bence direk alınmalı defans gecilmez olur

ugur: 2 gol

lugano:7 gol

servet:5 gol

hakan:3 gol

elano:12 gol

mehmet:1 gol

arda:15 gol

keita:13 gol

baros:25 gol

kewell:12 gol

gol atabilen defans oluncusu cok onemli lugano fırsatcı servet kafada iyi keske gelme sansı olsada alsak tomas gayet verimli ve samimi oynadı biraz galatasaray kylturu ve egitimi verilirse hem karakter hemde futbolcu olarak vazgecilmez olur

....................................leo franco.......................................

ugur.....................lugano..................servet...................hakan

elano...........................mehmet topal.......................arda turan

keita..............................milan baros.............................kewell

bence direk alınmalı defans gecilmez olur

ugur: 2 gol

lugano:7 gol

servet:5 gol

hakan:3 gol

elano:12 gol

mehmet:1 gol

arda:15 gol

keita:13 gol

baros:25 gol

kewell:12 gol

gol atabilen defans oluncusu cok onemli lugano fırsatcı servet kafada iyi keske gelme sansı olsada alsak tomas gayet verimli ve samimi oynadı biraz galatasaray kylturu ve egitimi verilirse hem karakter hemde futbolcu olarak vazgecilmez olur

Defans geçilmez nasıl oluyor ki anlamadım, geçen sene Lugano geçilmezmi yaptı fbnin defansını? Galatasaray kültürünü nasıl vereceğiz bu yaşa gelmiş çirkef bir adama, Galatasaray lisesine mi girecek:D Bu adam neyse odur birşey değişmez, hem de bizim ihtiyacımız olan stoper Mensah, Coloccini gibi adamlar. Sırf bir adam iyi diye isteyeceksek, beleşoğlu bu sene süper oynasa seneye de hadi geliyorum dese kabul edermiyiz, hani bizim öncelikli olan değerlerimiz. Ayrıca en az 2.5 milyon ister kesinlikle vermeyiz boşuna düşünmeyin derim.

Defans geçilmez nasıl oluyor ki anlamadım, geçen sene Lugano geçilmezmi yaptı fbnin defansını? Galatasaray kültürünü nasıl vereceğiz bu yaşa gelmiş çirkef bir adama, Galatasaray lisesine mi girecek:D Bu adam neyse odur birşey değişmez, hem de bizim ihtiyacımız olan stoper Mensah, Coloccini gibi adamlar. Sırf bir adam iyi diye isteyeceksek, beleşoğlu bu sene süper oynasa seneye de hadi geliyorum dese kabul edermiyiz, hani bizim öncelikli olan değerlerimiz. Ayrıca en az 2.5 milyon ister kesinlikle vermeyiz boşuna düşünmeyin derim.

Fenerin uyduruk defansini tek basina tasidi, yetmezmi?

Fenerbahce gecen yil Luganosuz ilk 8 bile giremezdi.

İyi bi kesici ama karaktersiz ayrıca bize kesici lazım degil yani geciniz

Kesinlikle gelemez bu klübe. Fener miyiz bizde rakip takımın oyuncusuna sulanacaz. Hele bu adam çirkefin, dingilin önde gideniyse hiç işimiz olmaz. Haldun Baba Luganoyu 10'a katlayan 10 tane stoper bulur. O yüzden boş hayaller kurmayın.

İyi oyuncu ama takımda huzursuzluk yaratabilecek biri gelmesin..

Dün bizim gscimbomda bir arkadaş belirtmişti onu mu okudular ne :D

Fener´den aldigi paranin üstünde bir teklife evet diyebilir.

Aksi takdirde bu transfere ihtimal vermiyorum.

Iyi olan nokta, bonservis ödemeyecek olmamiz.3 sene icin 10 Milyon gözden cikarirsin Lugano´yuda alirsin.Ama Haldun Abi daha iyisini de getirir.

Lugano´ya takili kalmayin

Daha iyisi ??

Daha iyisinden kastın Neill veya Colocciniyse Lugano onları 5 e Çarpar üzerlerine 100 ekler. 2 ye bölüp yol verir.

Nasıl gelirse iyi olur ya.Arda'nın açıklamaları bile gelmemesi için bir neden.Adam 2 senedir her şeyi yapıyor vb türünde açıklama yaptı Arda.Gelmemeli tabi ki.İyi oyuncu da öyle mükemmel ooo dehşet falan da değil.Zaten öyle olsa her sene avrupa'da deplasman maçlarında ve lig de çok gol yemezlerdi.Hızlı adamlara karşı arkasına çok adam kaçırır.

Fenerin uyduruk defansini tek basina tasidi, yetmezmi?

Fenerbahce gecen yil Luganosuz ilk 8 bile giremezdi.

Yetmez maalesef, ben iyi bir stoper diyorum ama ihtiyacımız olan adam değil diyorum. Hem çok iddialı olmuş yani Lugano olmasa fener 8 giremez lafı. O zaman Barosla Arda olmasa bizde küme düşerdik demek nasılsa o da öyle yani. Hadi geçtim diyorum, aynen dediğin gibi çok yararlı bir adam diyelim, aynı zamanda kendini geliştirip hızlandı ve top yapmayı öğrendi misal, gene de rahatsız etmiyormu böyle bir adamın formamızı giyme düşüncesi?

Bize uzak allaha yakın olsun.

Ayrıca Elano'yla araları limoni, gelirse Elao'ya ve Emre'ye nasıl anlatacağız bu transferin mantığını? Onu bırak taraftara nasıl açıklarsın? Muhalefet de hemen atlar mal bulmuş mağribi gibi. Zaten basketbol şubesinin yaptıkları sinirlerimizi bozmaya yetti. Bu transfer neresinden tutsan elinde kalır. Olmaz o iş. Olmasın!

Daha iyisi ??

Daha iyisinden kastın Neill veya Colocciniyse Lugano onları 5 e Çarpar üzerlerine 100 ekler. 2 ye bölüp yol verir.

Allah allah bak neymiş bu Lugano, bu sene bonservis elinde kapı kapı dolandı o yüzden şimdi tekrar febeşten teklif bekliyor.

Hiçbir anlamı olmayan, aynı Aurelio mantığı, ihtiyaç dışı bir adam. Çok iyi bir stoper kendisi ama bizim dediğimiz hızlı ve oyun kurabilen, top yapabilen adam kesinlikle değil. Emre Güngörü tercih ederim açıkçası. Gökhan ve Servette o tarz adamlar zaten, bir de fenerden beğenmediği teklifi bile biz yapsak yazık olur o kadar paraya. Kewellın 2 ye oynadığı yerde böyle gereksiz bir adama o kadar para vermeyiz çok net. Ayrıca herifin genel pisliğinin dışında bizim camiamıza karşı yaptığı hareketler de cabası. Sabriyi çoğunuz çirkef diye sevmiyorum diyorsunuz, ama bin kat daha çirkefini, hem de nefretimize sebep olan hareketlerine rağmen istiyorsunuz, hani Galatasarayın değerleriydi? Hani biz sırf çıkarımıza uygun diye hareket etmezdik, bu kadar kolay bu değerlerin yok sayılabilmesi çok ilginç, isteyen arkadaşların fikirlerine bu bapta saygı duyamıyorum.

Kusura bakma da bende senin fikirlerine saygı maygı duymuyorum. Adamın SARI_KIRMIZI formaya Yada taraftarına bi çirkefliği yokki. Bir VOLKAN bir TUNGAY desen anlarım. Ama Lugano'nun husumeti sadece kişilerle.

Getirirsin barıştırırsın Emre Aşık'la olur biter. Zor bir şey değil emin ol.

Bu transfere karşı çıkacağımza geçmişte ' Kefen giyerim ama o formayı giymem ' diyen adam gibilerine karsı cıkmak lazım.

Yoksa Lugano = Sabri çirkeflik noktasından. Emin ol.

Aziz yıllık 3m verseydi lugano çoktan kabul ederdi.

Gerçi figer her zamanki gibi kurnazlık yapıp imza parası istemişti ama azize bu sefer yemedi.

Bu adama 3m verirsek bütün transferlerin içine etmiş oluruz.

O kadar akıllıca transferler yap sonra gel lugonoyu alıp senelik 3m ver birde 3 senelik sözleşme imzalayıp kulübün geleceğini ona bağla.

Arda bile yıllık 2m alıyor bu kazmaya 3m veilmez.

Beğendiğim bir oyuncu ama senelik 1.5m den tek kuruş fazlaya alırsak zarar olur ve 1+2 lik sözleşme imzalanmalı.

O paralara daha iyi ve uzun vadede para edebilecek isimler almak daha mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt