# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Sabri nefreti felan değil. Objektif bakıyorum sadece.

Çirkeflik noktasından Sabri = Lugano

Hatırladığım kadarıyla sabri bir kez bile kırmızı kart görmemiştir. Ayrıca hiçbir rakibine sakatlamaya yönelik, kasti girdiğini görmedim. Gördüğü sarı kartların çok azı rakibe kontrolsüz giriştendir. Kimsenin suratına tükürmez, tokatlamaz. Sadece hakeme gereksiz itiraz eder. Onu baros da yapıyor. Baros da çirkef mi? Ya da luganoyla eşit mi? Emre olayına gelirsek, emre olmasa, maçta bile olmasa eğer adamın biri üstüme o surat ifadesiyle geliyorsa bende boğazını sıkarım. (Bkz. emrenin o pancar gibi suratla ve müthiş(!) surat ifadesiyle bir şeyler söyleyerek sabrinin üzerine yürümesi)

arkadas ben sabriyi 1684 defa izledim saha dısını bilemem ama saha dısında cirkefin onde gideni dune kadar emre abisinin herdedigini yapan sabri taraftara hos gorunmek icin abi dedigi adama kafa tuttu benim gozumde bitti sabri her macta hakeme itraz ediyo surekli rakip ve kendi takım futbolcularıyla didisiyo para icin fatih terimi araya sokmaya calısıyo bizde hala bu adamı koruma ic gudusu var 1 macta gol atttı diye sabri galatasarayın yuz karasıdır cirkeflikte lugano sabrinin eline su dokemez en azından adamın eli yuzu duzgun kafa yamuk degil

Gol atması umrumda değil. Biraz eski üye olsan bilirdin. Ben sabriyi rezil rüsva oynarken bile savundum. Ben çirkeflikte kötü oyunu baz almam bazıları gibi...

edit

Kendi futbolcumuz nede olsa ne kadar kötüde oynasa saçmalasada hakaret etmeden yorum yaparsak daha iyi olur arkadaşlar Sabri için biraz daha hafif cümleler kuralım.

Sabriyle luganoyu nasil kiyaslarsiniz ya?

Lugano camurun en adisi.

Her nekadar futbolunu begenmesemde Sabriye kurban olsun lugano.

Hatırladığım kadarıyla sabri bir kez bile kırmızı kart görmemiştir. Ayrıca hiçbir rakibine sakatlamaya yönelik, kasti girdiğini görmedim. Gördüğü sarı kartların çok azı rakibe kontrolsüz giriştendir. Kimsenin suratına tükürmez, tokatlamaz. Sadece hakeme gereksiz itiraz eder. Onu baros da yapıyor. Baros da çirkef mi? Ya da luganoyla eşit mi? Emre olayına gelirsek, emre olmasa, maçta bile olmasa eğer adamın biri üstüme o surat ifadesiyle geliyorsa bende boğazını sıkarım. (Bkz. emrenin o pancar gibi suratla ve müthiş(!) surat ifadesiyle bir şeyler söyleyerek sabrinin üzerine yürümesi)

Gol atması umrumda değil. Biraz eski üye olsan bilirdin. Ben sabriyi rezil rüsva oynarken bile eleştirdim. Ben çirkeflikte kötü oyunu baz almam bazıları gibi...

Ne desem boş. Azıcık objektif olun yahu. :wave: Ben çıktım :wave::wave:

arkadas ben sabriyi 1684 defa izledim saha dısını bilemem ama saha dısında cirkefin onde gideni dune kadar emre abisinin herdedigini yapan sabri taraftara hos gorunmek icin abi dedigi adama kafa tuttu benim gozumde bitti sabri her macta hakeme itraz ediyo surekli rakip ve kendi takım futbolcularıyla didisiyo para icin fatih terimi araya sokmaya calısıyo bizde hala bu adamı koruma ic gudusu var 1 macta gol atttı diye sabri galatasarayın yuz karasıdır cirkeflikte lugano sabrinin eline su dokemez en azından adamın eli yuzu duzgun kafa yamuk degil

+1905:d:d:d

Sabrinin çirkef olduğu konusunda seninle hem fikirim.Ama son cümleni okurken yüzüm kızardı.Aynı forumu paylaşmaktan utansam yeridir seninle.

:mad: :mad:

İyi oyuncu ama takımda huzursuzluk yaratabilecek biri gelmesin..

Sevgili Onur, konu dışı olacak belki ama, lütfen cahilliğime ve yaşlılığıma ver.

Mesajlarının altında gezinen böceği alacağım diye az daha ekranı deviyordum.

Nereden buluyorsunuz böyle ilginç şeyleri, 9 yaşındaki kızıma da gösterdim, o da tutturdu "Baba bunu benim MSN'ime kopyala" diye, "Nasıl yapılır, nasıl ediler ben bilmem" dedim ama dinletemedim.

Bu durumlarda, özelden mesaj mı atıyosunuz napıyorsunuz ben bilmem ama, bana bu böcüğü bir şekilde gönderirsen ve özel mesaja nasıl bakabileceğimi açıklarsan çok sevinirim.

Arkadaşlar lütfen hakaret etmeden,seviyeyi düşürmeden fikirlerimizi paylaşalım.

Kendi futbolcumuz nede olsa ne kadar kötüde oynasa saçmalasada hakaret etmeden yorum yaparsak daha iyi olur arkadaşlar Sabri için biraz daha hafif cümleler kuralım.

Adam bişey dememişki sadece çocuğun fiziki kafa yapısından bahsetmiş.

Ben hakem olsam sabriyi sırf saçları yüzünden bile oyuna almam,kim bu çocuğun berberi yakalayıp vurmak lazım:D:D:D

Sevgili Onur, konu dışı olacak belki ama, lütfen cahilliğime ve yaşlılığıma ver.

Mesajlarının altında gezinen böceği alacağım diye az daha ekranı deviyordum.

Nereden buluyorsunuz böyle ilginç şeyleri, 9 yaşındaki kızıma da gösterdim, o da tutturdu "Baba bunu benim MSN'ime kopyala" diye, "Nasıl yapılır, nasıl ediler ben bilmem" dedim ama dinletemedim.

Bu durumlarda, özelden mesaj mı atıyosunuz napıyorsunuz ben bilmem ama, bana bu böcüğü bir şekilde gönderirsen ve özel mesaja nasıl bakabileceğimi açıklarsan çok sevinirim.

O böcek benimde ömrümü yedi bitirdi :D

Adam bişey dememişki sadece çocuğun fiziki kafa yapısından bahsetmiş.

Ben hakem olsam sabriyi sırf saçları yüzünden bile oyuna almam,kim bu çocuğun berberi yakalayıp vurmak lazım:D:D:D

Bir ayıbı savunmak ta onu yapmakla eş değerdir. Lütfen bu yanlışta ısrar etmeyin, bu foruma yakışmıyor.

Sizin tipiniz nasil acaba merak ettim dogrusu.

Muhtemelen doğan görünümlü mercedes gibidirler arkadaşlar.

Doğan Görünümlü Mercedes: Bir adet doğan arabası alınır.1 hafta boyunca doğan arabası baskı altında tutulur.Sen mercedessin sen mercedessin sen mercedessin diye.Sonra doğan arabası mercedes olduğuna kanaat getirir ve mercedesim diye basar kırık gaz pedalına,egzosundan çatlak sesler çıka çıka.

Sabriyi elestirecekseniz futboluyla elestirin, adamin tipinden size ne yahu?

Ayrica Galatasarayda en fazla kiz hayrani olan futbolcu Sabri yanilmiyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt