# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Hasan Şaş gibi bir adam mı? Hasan saha içi hırsının verdiği agresiflik dışında 10 numara insandır, çok doğru bir örnek olduğunu düşünmüyorum.

Hasan 10 numara adamdır ama sinirlidir Nouma'yı kovalayışını hatırlıyorum Sami Yen'de Nouma ışık hızında kaçmıştı. Velhasıl sinirli adamdı dalardı değinmek istediğim nokta bu.

ARkadaşım alıntı yaptığın yere bir bak. Ben lugano gelsin-gelmesin demedim. Başka biri lugano çirkeflikte sabriyle eşittir demiş. Ona istinaden yazdım. Biraz dikkat lütfen

Yok sana değildi senin yaptığın alıntıyaydı mesajım yanlış anlaşıldıysam pardon.

Abi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :)

Eeee daktilolu döneminden kalma olursan böyle olur Sevgili Numan.

Allah sadece seni beni değil tüm Galatasaraylıları bir ömür boyu güldürsün.

Zaten, Haldun Bey yönetimde oldukça da böyle olacak gibi.

Hasan 10 numara adamdır ama sinirlidir Nouma'yı kovalayışını hatırlıyorum Sami Yen'de Nouma ışık hızında kaçmıştı. Velhasıl sinirli adamdı dalardı değinmek istediğim nokta bu.

Yok sana değildi senin yaptığın alıntıyaydı mesajım yanlış anlaşıldıysam pardon.

Sorun değil. Sinirler gergin biraz kusura bakma

bildiğim kadarıyla elanoyla lugano kavgalı elanonun açıklamaları var.ee lugano emre aşıkla da sorunu var.gelirse hem maddi açıdan hemde bu belirttigim kavgalar yuzunden takımda sorun cıkarabilir.ama oyuncular kendi arasında sorunları hallederse takıma çok katkısı olur.

aman aman aman uzak dursun.böyle pislik denyo herifin işi olmaz bizde

bildiğim kadarıyla elanoyla lugano kavgalı elanonun açıklamaları var.ee lugano emre aşıkla da sorunu var.gelirse hem maddi açıdan hemde bu belirttigim kavgalar yuzunden takımda sorun cıkarabilir.ama oyuncular kendi arasında sorunları hallederse takıma çok katkısı olur.

yok kardeş kavgalı değiller

o lafı ortaya atan beyinsiz angutlar.gerçek olsa anlarım değil işte

neymiş fm de elano ve lugano kavgalıymış

hani sakatttı, disiplinsizdi, iyi oyuncu olsa city bırakmazdı lafları yemedi kendilerini rezil kepaze ettiler.şimdide fm den ele aldılar konuyu

çok güzel olur lugano transferi. hem çok kaliteli oyuncu hemde Fb'ye kapak olur :D Ama çirkefliklerini biraz azaltması lazım...

Azizden baska hic bir takim ona 3 milyon euro vermez.

Bir kac gün sonra atar imzayi fenere.

ayrica kadroda görmek istemem kendisini.

iyi futbolcu o ayri, ama Emre asiktan Elanoya kadar ondan nefret eden oyuncular var kadromuzda. Bu yüzden kesinlikle hayir diyorum.

yok kardeş kavgalı değiller

o lafı ortaya atan beyinsiz angutlar.gerçek olsa anlarım değil işte

neymiş fm de elano ve lugano kavgalıymış

hani sakatttı, disiplinsizdi, iyi oyuncu olsa city bırakmazdı lafları yemedi kendilerini rezil kepaze ettiler.şimdide fm den ele aldılar konuyu

fm ne ki?

Lugano dünyanın en çirkef oyuncularındandır fakat oyun içindeki agresif tarzını çok seviyorum. Fenerbahçe'nin geçen sene bence en iyisiydi yalnız biraz da paragöz bir adam...

Lugano 'nun istediği kadar parayı Figer 'de istiyor. 2 milyon Lugano, 2 milyon Figer. Aziz Yıldırım bu yüzden anlaşamadı Lugano 'yla. Geniş kadromuzun eksik olan tek tarzdaki oyuncusu Lugano. Emre Güngör de Lugano gibi çabuk bir oyuncu ama çok sakatlanıyor.

Lugano tarzı bir defans oyuncusu transfer etmemiz lazım, Lugano hariç.

Aurelio + Lugano

keske ikisini alsak fener bir kac sene kendine gelemez :)

Lugano gibi futbolcu her takıma lazım ama gelecek isim Lugano olmamalı.

Tribünlere ve saha içinde yaptıkları unutulmaz bu futbolcunun.

Ama gelir özür dileyip formayı öper belki işler değişir.(Şaka şaka gelmesin istemem :D )

daha önce de demiştim; lugano'nun normal bonservissiz oyuncu sınıfına sokulmaması.

tamam bonservissiz gibi gözüküyor ama menejeri onun için 8 milyon euro peşin para istiyor + yıllık 2 milyondan 4 yıllık sözleşme.

yani yılda 4 milyondan 4 yılda toplam 16 milyon hikaye; bu 16 milyon'un 8 milyonu bonservis gibi figer'e gidecek.

hala kulüp bulamamasının en büyük nedeni bu; yoksa bonservissiz lugano kalitesinde bir oyuncu rahatlıkla takım bulurdu çoktan.

yani camia taraftar kabul eder etmez bunu geçtim bunları da bir düşünün derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt