# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Rijkaard oraya Pique tarzı bir adam arıyor. Topu geriden çıkarmada sorunumuz var. Lugano ne alaka? Medya sallıyor, tutturamıyor daha beter sallıyor. Yenilen pehlivan güreşe doymaz.

Rijkaard oraya Pique tarzı bir adam arıyor. Topu geriden çıkarmada sorunumuz var. Lugano ne alaka? Medya sallıyor, tutturamıyor daha beter sallıyor. Yenilen pehlivan güreşe doymaz.

Aynen Rijkaardin istegi üzerine ayaklarina hakim bir yabanci stoperi Getirir Haldun abi, olur biter.

bence tek basina stoper almicazz neil gibi savunmanin mumkun olan her yerinde oynayan altarnetifli bir savunmaci alicagiz lugano allahi var iyi adam ama bu haber tamamen yalandan ibaret 4 a milli stoper warken yabanci stopere ihtiyacigimiz yok var diyenede yaziklar olsun derim

çirkef mirkef ama alınsa çok iyi olur...

Hiç istemem. Bu adam sadece defans yapar. Arada bir ileri çıkıp gol atar. Çoğunlukla kart görür. Ve en önemlisi ileriye top taşıyacak bir oyuncu değildir.

Arkadaşlar Adnan Polat'ın okul arkadaşı komşum var yönetimin içinden herkezi tanır.

Lugano geliyormuşdiye dalga geçercesine söyledim.

Bana sadece evet bende duydum gerçek olabilir bekle ve gör dedi:eek::eek:

tamam da transferleri bütün yönetim bilmiyoki,sadece Rijkaard,Haldun Abi ve Başkan'ımız biliyor :)

önce bir şu anlaşılmalı; lugano'nun galatasaray'a bir düşmanlığı söz konusu falan değil.

lugano'nun oyun stili, karakteri, yapısı öyle diyelim, çirkef bir futbolcu.

eminim eğer bize gelse fenerbahçe'ye karşı da bize yaptıklarının aynısını yapardı.

böyle oyuncular rakip takım taraftarları tarafından nefret edilse de kendi takmında oldukça sevilen oyuncular olur genelde.

lugano iyi futbolcudur; hırslıdır, yüreğiyle oynayan oyunculardandır. türkiye'de servet'le birlikte en iyi iki stoperdiler.

galatasaray'da kabul görür görmez, takım içi dengeleri bozabilir, futbolcuylar cephe alır falan tabii ki başka şeyler, işin öbür boyutu.

açıkcası lugano'nun takıma uyum sağlayamayacağını, huzursuzluk yaratabileceğini düşündüğümden gelmesini istemem.

zaten bu transferin bir de figer boyutu var ki uğraşılacak gibi değil.

belki de birçok bonservisli oyuncudan daha maliyetli olacak alan kulübe.

ben ilgilendiğimizi düşünmüyorum açıkcası;

ne haldun üstünel böyle çakal menejerlere pabuç bırkacak adam, ne de galatasaray öyle bir kulüp.

Caner, gec kardesim. Lugano falan alinmaz. COK YONLU Savunma oyuncusu alinacaktir. Ayrica Lugano gibi cirkef oyunculari istemem. Iyi oyuncu olabilir fakat Lugano tipinde bizde zaten 2 tane oyuncu var hatta 3 diyebiliriz: Gokhan Zan Servet Cetin Emre Asik. Bu ucude yuregiyle oynayan oyuncular ama topu oyuna pek sokamazlar, teknik desen yok, hiz desen VAR FAKAT CABUKLUK yok. Bizede cabuk hizli teknik oyunu kurabilen cok yonlu savunma oyuncusu sart. Birde Rijkaard Gokhan Zan Servet Ikilisini bozmaz, o yuzden cok yonlu savunma oyuncusu alinir ve bu oyuncu sag bekte degerlendirilir ...

önce bir şu anlaşılmalı; lugano'nun galatasaray'a bir düşmanlığı söz konusu falan değil.

lugano'nun oyun stili, karakteri, yapısı öyle diyelim, çirkef bir futbolcu.

eminim eğer bize gelse fenerbahçe'ye karşı da bize yaptıklarının aynısını yapardı.

böyle oyuncular rakip takım taraftarları tarafından nefret edilse de kendi takmında oldukça sevilen oyuncular olur genelde.

lugano iyi futbolcudur; hırslıdır, yüreğiyle oynayan oyunculardandır. türkiye'de servet'le birlikte en iyi iki stoperdiler.

galatasaray'da kabul görür görmez, takım içi dengeleri bozabilir, futbolcuylar cephe alır falan tabii ki başka şeyler, işin öbür boyutu.

açıkcası lugano'nun takıma uyum sağlayamayacağını, huzursuzluk yaratabileceğini düşündüğümden gelmesini istemem.

zaten bu transferin bir de figer boyutu var ki uğraşılacak gibi değil.

belki de birçok bonservisli oyuncudan daha maliyetli olacak alan kulübe.

ben ilgilendiğimizi düşünmüyorum açıkcası;

ne haldun üstünel böyle çakal menejerlere pabuç bırkacak adam, ne de galatasaray öyle bir kulüp.

İşin açıkçası düne kadar bende böyle düşünüyordum.

Ama Haldun'un Figer'e para yedirmeyeceği kanısındayım.

Tamamda benim Lugano'yu istediğim nerden çıktı kesinlikle İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Sadece aldığım duyumu siz değerli gscimbom okuyucularına ilettim.

Birak Türkiye'yi Dünyada rakibine arkadan vuracak kadar şerefsiz bir sporcu daha yoktur .

Bu saaten sonra Türkiye liginde oynaması skandal olur .

of ya ne luganusu tuncatı ne işimiz var bu adamlarla hele luganuyla başka kapıya

Böyle adamlar bizim takıma layık değil.

Birak Türkiye'yi Dünyada rakibine arkadan vuracak kadar şerefsiz bir sporcu daha yoktur .

Bu saaten sonra Türkiye liginde oynaması skandal olur .

Bir Lugano bir Pepe.

Olduğunu zannetmiyorum ama yönetimin böyle bir niyeti varsa lütfen yönetimi tanıyan biri bunun bir intihar olacağını iletsin. İşleyen çarka çomak sokmak olur bu, kolej takımı havamızın, huzurumuzun bozulması demektir. Diyelim ki camia kabullendi "kasap"ı peki ya Emre, Arda, Elano, Sabri, Ayhan? Onlar da kabullenebilecek mi? Aralarına alacaklar mı? Bence kesinlikle tavır olacaktır, nasıl geçen sene Lincoln'e cephe alındı, bu sene de, bu kez haklı olarak, Lugano'ya cephe alınır ve bütün hayallerimiz suya düşer. Aman diyim.

Caner, gec kardesim. Lugano falan alinmaz. COK YONLU Savunma oyuncusu alinacaktir. Ayrica Lugano gibi cirkef oyunculari istemem. Iyi oyuncu olabilir fakat Lugano tipinde bizde zaten 2 tane oyuncu var hatta 3 diyebiliriz: Gokhan Zan Servet Cetin Emre Asik. Bu ucude yuregiyle oynayan oyuncular ama topu oyuna pek sokamazlar, teknik desen yok, hiz desen VAR FAKAT CABUKLUK yok. Bizede cabuk hizli teknik oyunu kurabilen cok yonlu savunma oyuncusu sart. Birde Rijkaard Gokhan Zan Servet Ikilisini bozmaz, o yuzden cok yonlu savunma oyuncusu alinir ve bu oyuncu sag bekte degerlendirilir ...

olay budur.

Gökhan Zan'a o kadar tepki koydum ama alışıyor insan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt