Diego Costa Galatasaray‘da İddiası!

Falcaoyu götürecek menajer bunu getirmeyi şart koşmuşsa, maliyeti daha uygun olacaksa ve de Falcaodan kurtulmanın başka bir yolu yoksa olabilecek bir transfer.
Başka açıklanabilecek akıllı bir izahı yok.

Galatasaray-logo.png

her daim kalecinin ve forvetin kaşarlanmış oyuncu olmasından yanayımdır. Lakin sakatlanmayan bi adam isterim veya az sakatlanan. Costanın son durumu nedir bilmiyorum, atletico neden serbest bıraktı onu da bilmiyorum

sakatlik sorunu olmasa isterdim acikcasi, yasli olsa da sahada tam bir azman, eger gelecek sezon slde oynarsak da isimize yarardi. ama sakatlik sorunu yuzunden cok riskli transfer olur.

Haberin en ufak inandırıcılığı yok Falcao gitmeden herhangi bir forvet almazlar

Menajerler ayni mi?
Bilmiyorum sadece fikir yürütmek belki de geçerli bi sebep bulmaya çalıştım
Menajerler aynı olmasalar bile şirketler aynı gruba bağlı olabilir ya da öyle bişeyler. Bizi ketenpereye getirip akbaba gibi üşüşmüş de olabilirler. Ortada bi ünlü keriz varsa muhakkak dolandırıcısı çok olur.

Aslinda yarım sezon gelsin, Kadıköy'deki derbide son 10 dkk alın maça, hepsine dalsın.

Özelikle Caner ile Serdarın ağzını burnunu kırsın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bilmiyorum sadece fikir yürütmek belki de geçerli bi sebep bulmaya çalıştım
Menajerler aynı olmasalar bile şirketler aynı gruba bağlı olabilir ya da öyle bişeyler. Bizi ketenpereye getirip akbaba gibi üşüşmüş de olabilirler. Ortada bi ünlü keriz varsa muhakkak dolandırıcısı çok olur.

Costa menajeri = Jorge Mendes

Falcao menajeri = Jorge Mendes

Geri
Üst Alt