Diego Forlan Beşiktaş'ta iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Diego Forlan Beşiktaş'ta !

Riskleri azaltmak senin elindedir. Forlan'ı, Guti'yi transfer ederken alacağın riskle, genç, başarıya aç ve yetenekli bir oyuncu alırken alacağın risk aynı değildir. Transferler yapılırken artık adamların her yerine, yaşamına, ailesine her şeyine bakılıyor. Neden? Riski azaltmak için.

Sen onu bunu bırak 25 gole var mısın iddaaya yok musun? Onu söyle

Varım.

Yanlisin var.

Onceden bu tur futbolcular fener'e gidiyordu.

17 milyon euro bonservis ve senelik 3.5 milyon euroya Guiza.. 30 milyon euro kadar para verildi. ve karsiliginda toplasan 10 gol var yok. gol basina 3 milyon euro, boru gibi..

Ustelik Guiza'nin Forlanla kiyasi bile yapilmaz.

Güiza'ya verilen paranın çok olduğuna asla katılmıyorum. Tamam Güiza başarılı olamadı Fenerbahçe'de, orası tartışılmaz ama İspanya'da gol kralı olmuş, milli takım ile Euro 2008 kazanmış bir adama verilen 14 milyon Euro çok değil asla. En azından Güiza ile eşdeğer oyuncuların yaptığı transferlere bak. Negredo için 15 milyon Euro ödedi Sevilla, Valencia da Soldado için 10 milyon. Bu iki adam 4 kez İspanya milli takımında oynamış, Güiza 21 mesela.

İşin mental boyutunu bizler değil teknik ekip ve takım içi arkadaşlık belirler. Ancak fiziksel diyecek olursan bu adam tepeden tırnağa sporcu. Eurosport' ta Forlan' ın kariyerinde çok önemli bir yere sahip(Şu an adını hatırlayamadım izleyeli birkaç yıl oluyor.) kişi Forlan' ın aslında ilk olarak tenis sporuna başladığı ve çok başarılı olduğu yönündeydi. Ayrıca;

diego-forlan.jpg

Sal gelsin o zaman. :)

Gelecek olan Forlan'ın fiziksel ve mental olarak bu başarıları kazanan Forlan olacağını mı sanıyorsun?

Senelik 4-5 milyon garanti para alır, bir o kadar da imza parası. 3 yıl kalsa 20 milyon Euro'ya yakın bir rakamı banka hesabına koyarak ülkeden ayrılır. Kariyeri boyunca kazanmadığı parayı 3 senede kazanmış olur. Önceden böyle oyuncular Katar'a giderdi, şimdi Türkiye'ye geliyorlar Demirören sağolsun.

Kimse düşünmüyor 32 yaşına gelmiş ve önemli liglerde bir sürü önemli başarılar kazanmış adamları Türkiye'de futbola motive etmek ne kadar mümkün. Forlan elbet iyi futbolcuydu, ama fiziksel ve daha önemlisi mental olarak 2-3 sene önceki Forlan olmayacak artık. Futbol oynamak için tek nedeni para kazanmak olacak çünkü, başarı kazanmak değil. Buyursun gelsin diyorum o yüzden.

Bunlar varsayımdan ibaret. Hojdoonk, Hagi, Kenet Anderson gibi örneklerde var önümüzde.Bu tamamen profesyonellikle alakalı bir şey. Bu da Forlan'da fazlasıyla var bence. Keşke gelse.

Forlan'a bos adam, bir cacik olmaz diyenler cikti ya. Sozun bittigi yer. Kiyamet gunu geliyor gibi.

İbrahim Alkan isimli üyeyi banlayın. Tam bir Fenerbahçeli adam. Güiza transferine toz kondurmuyor hala. Forlan'ı eleştirirken, Niang'ı hiç konuşmuyor. Alex'le sözleşme yenilenmesinden bahsetmiyor.

İbrahim Alkan isimli üyeyi banlayın. Tam bir Fenerbahçeli adam. Güiza transferine toz kondurmuyor hala. Forlan'ı eleştirirken, Niang'ı hiç konuşmuyor. Alex'le sözleşme yenilenmesinden bahsetmiyor.

İbrahim'in demek istediği, Guiza gelirken o para ederdi. Sonrasında işe yaramadı, verilen para çok geldi insanların gözüne. Tamam çok ama aldığın adam İspanya gol kralıydı. Penaltısız 29 gol atmıştı. Burada olmadı.

Forlan ve Guiza transferini karşılaştırırsak, ben olsam Guiza'yı alırım. Şimdiki şartlara göre düşünmeyin ama. O zaman Guiza gelirken.

Deseler bu adam İspanya liginde pnaltısız 29 gol attı ve gol kralı oldu. Yaş 28 miydi, belki daha az dimi? Tam emin değilim.

Birde Forlan var. Yaş 32. İyi topçu ama işte maliyeti bu. Forlan yani sonuçta.

Ben Guiza'yı alırım. Aslında ben ikisini de almam. İspanya'dan topçu almam ama ikisi arasında o zamanki şartlara göre Guiza derim

Güiza'ya verilen paranın çok olduğuna asla katılmıyorum. Tamam Güiza başarılı olamadı Fenerbahçe'de, orası tartışılmaz ama İspanya'da gol kralı olmuş, milli takım ile Euro 2008 kazanmış bir adama verilen 14 milyon Euro çok değil asla. En azından Güiza ile eşdeğer oyuncuların yaptığı transferlere bak. Negredo için 15 milyon Euro ödedi Sevilla, Valencia da Soldado için 10 milyon. Bu iki adam 4 kez İspanya milli takımında oynamış, Güiza 21 mesela.

:ays:

İbrahim'i çukura atıp gömmek lazım.Fener'liler cirit atıyor forumda.

Fazla söze gerek yok. İyi oyuncu. Bolca katkı da yapar.

Sakin arkadaşlar. Herkes fikrini yazmakta hürdür. İş provokasyona, tahrike ve hakarete kaymadığı sürece problem yoktur.

Cevap: Beşiktaş Atletico Madrid'den Forlan'ı Transfer Etti

demirdöven başka nasıl aklayacak define paralarınI?hayırlı olsun iyi transfer.

demirdöven başka nasıl aklayacak define paralarınI?hayırlı olsun iyi transfer.

Dün Aysal çok güzel iki cümle etti. Borçlu ve alacaklı masanın aynı tarafında oturursa, kulübü kendi çıkarları doğrultusunda yönetmeye başlar dedi. Vay beee. Beşiktaş taraftarı size bol şans

Dün Aysal çok güzel iki cümle etti. Borçlu ve alacaklı masanın aynı tarafında oturursa, kulübü kendi çıkarları doğrultusunda yönetmeye başlar dedi. Vay beee. Beşiktaş taraftarı size bol şans

olası bir başarısızlıkta neler olacak hep beraber görecegiz.temenni degil yanlış anlaşılmasın.gerçekten üzülüyorum bjk adına.

Çok beğendiğim bir isim kendisi, Türk futboluna hayırlı olsun diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt