# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Drogba ile görüşmeye başlandıysa Forlan'a anca şu denilir :D

[video=youtube;fwItNhDVj6E]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/video]

Arkadaşlar daha 3 gün evvel Forlan'ın transferini duyduğumuzda hepimizin ağzı sulandı,şimdi herife argo laflar yağdırmanın,yermenin manası yok.

Drogba mı Forlan mı ? Tabiki Drogba ama ikiside gelmezse hayal kırıklığı olur benim için.Umarım Drogba gelir.

İnşallah forlan gelmez amin...

Bu kadar naz yapan adam gelmesin görende bulunmaz hint kumaşı sanacak vasat forvet....

Baros elmander stancu var zaten gerek bile yok ama neyse drogba gelecekse hayır demem o gelsin biri gider ama sen gelme lan ayı!!!!

Alalım bu arkadaşı alalalalalaalal

İnşallah forlan gelmez amin...

Bu kadar naz yapan adam gelmesin görende bulunmaz hint kumaşı sanacak vasat forvet....

Baros elmander stancu var zaten gerek bile yok ama neyse drogba gelecekse hayır demem o gelsin biri gider ama sen gelme lan ayı!!!!

Haha şaka gibi lan:D

yoksaaa :D

atleticomadridvsbarc_161994.jpg

son basın açıklamasından sonra bende umudumu yitirdim,zaten gelseydi ilk bjk için gelirdi,türkiyeyi düşünmüyor adam,heleki vatandaşı lugano burda olmasına rağmen..belki eşi yada çocukları tarafından sıkıntı oldu bilemiyorum ama bu saaten sonrada geleceğini sanmıyorum...

Gelmezsen gelme! Bize daha iyileri layık:cicek:

Bizim dandik basının haberlerine inanıp gelme diyenler var.O röportajıda eski diye biliyorum.Bu hafta açıklanır inşallah.Kop gel Forlan :)

bizim basın hakikatten çok vasıfsız, lig tv den bahri falan da öyle.

Forlan,Ujfalusi, Reyes haberini verirken araya da cambiassoyu sıkıştırdı. Sonra yönetimden açıkladılar Cmabiasso ile ilgili hiçbir görüşmemiz yok diye. Amaç ne? Göya F.T ile telefonda görüşmüş ve duyum almış.

Amaç yalan söyleyip fark yaratmaya çalışmak.

Eskiden lig tv'nin haberlerini ciddiye alırdım, ama artık benim için fotomaçtan öteye gitmiyor.

Basın ciddi vaziyette yalancı ve sahtekar

bizim basın hakikatten çok vasıfsız, lig tv den bahri falan da öyle.

Forlan,Ujfalusi, Reyes haberini verirken araya da cambiassoyu sıkıştırdı. Sonra yönetimden açıkladılar Cmabiasso ile ilgili hiçbir görüşmemiz yok diye. Amaç ne? Göya F.T ile telefonda görüşmüş ve duyum almış.

Amaç yalan söyleyip fark yaratmaya çalışmak.

Eskiden lig tv'nin haberlerini ciddiye alırdım, ama artık benim için fotomaçtan öteye gitmiyor.

Basın ciddi vaziyette yalancı ve sahtekar

Şimdi de Forlan'ın geleceğine dair haberler vermeye başladılar..

Forlan'ın özel hayatı hakkında Arjantin ve Uruguay basınında bazı dedikodular varmış. Temmuz ayında manken sevgilisi Zaira Nara ile evlilik yapmayı planlarken, evlilik kararını iptal etmişler. Bunun altında yatan gerçek nedenin Forlan'ın gay olduğu imiş. Zaira bu konuda Forlan'a şantaj yapmış ve bu durumu 200 000 Euro karşılığında sır olarak saklıyormuş. Forlan'ın geçen sezonki performans düşüklüğünün sebebi bu olabilirmiş. Ben dedikoduların yalancısıyım :)

forlan değil drogba gelicek bence daha da iyi olucak..

ayrıca hem forlan hem drogba'yı alma ihtimalimizde çok düşükde olsa varmış ama o zaman arda satılıcak diyolar..

bence gs için en hayırlısı drogba olucak ve umarım arda da gitmeeez !! :)

Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS Gazetesi'ne Forlan ve Reyes transferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte özellikle Reyes, Ujfalusi ve Forlan isimleri gündemi ısıtırken; gözler artık başkan Ünal Aysal'a çevrildi. Radyospor'un derlediği habere göre; Ünal Aysal, Reyes ve Forlan transferleri ile yakından ilgilenirken; bu iki transferin de gerçekleşmesi için sarı-kırmızılı taraftarlara 'bekleyin' mesajı verdi.

İspanyol basının da yakından takip ettiği Galatasaray, Reyes ve Forlan gelişmeleri konusunda AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, "Forlan'ı ve Reyes'i Galatasaray'a kazandırmak benim için şereftir" dedi.

Ujfalusi, Reyes ve Forlan transferleri hakkında AS'a konuşan Galasaray Başkanı Aysal, "Ujfalusi bitti. Reyes ve Forlan için görüşmelerimız devam ediyor. Forlan dünyaca ünlü bir yıldız ve tarafara söz verdim. Bu futbolcunun gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Reyes ve Forlan'ı Galatasaray'a kazandırmak benim için şereftir" açıklamasını yaptı.

sporx

Cevap: Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

reyes ok de forlan gelmesin nazlı isteksiz adam gelmesin gsye

amannnnn 2side gelsin bari iyi olur :D

en kötü böyle olsun bari kadro

--------------------------(SERDAR KULBİLGE)--------------------------------------------

------------------------- ---(VİKTOR BAGGY) ------------------------------

---UJFALUSİ------C.ZAPATA ----SERDAR TAŞÇI---ÇAĞLAR B.----

---(SABRİ)------(ÇAĞDAŞ .A.)-----(SERVET)---------(H.BALTA)--

------------------------------MUNTARİ----------------------------------------------

-----------------------(CEYHUN--M.SARP-A.AKMAN)---------------------

---------------------------------------SELÇUK İNAN------------------------------

------------------------------------------(YEKTA-)----------------------------------

-------------------------FORLAN-------------------------------------------------

-----------------------(EMRE ÇOLAK)-------------------------------------------

---GÖKDENİZ------------------------------------------REYES-----------------

---(KAZIM)-------------------------------------------(İ.AKIN)---------------------

---------------------------------DROGBA------------------------------------------------

------------(ELMANDER-CENK TOSUN-M.BATDAL)-------------------

Geri
Üst Alt