# Diego Forlan

Cevap: Forlan kalıyorum dedi!

Haber hem AS'ta hem de MARCA da var arkadaşlar

Cevap: # Diego Forlan

Hee diyip gecin. :asd:

Diego şu an en çok ihtiyacımız olan oyuncu.

Cevap: Forlan kalıyorum dedi!

Marca dün üçünün de Türkiye'ye gelmeyeceğini yazarken aynı gün biri geldi bile. Reye'in de salı günü geleceği söyleniyor ee bu gazetelerin bizim fotomaç-fotogol-fotospor dan farkı ne sizce?

Bu ukala Avrupalilar ne oldugunun farkinda degil. Reyes de gelecek, Forlan da.

Hadi canim sende.

Bence tam aksine Selcuk'un yanina siska, gerizekali ve ortada mal gibi gezinen bir oyuncu gerekli.

Adam güzel yorum yapmış sen neyin dalgasını geçiyorsun ki.2 forvet oynarsak zaten 10 numara almayacağız.Muntari'nin filanda adı geçiyor.Belki adam onu beğenmiyor ileriye pek oynayamıyor diye.

Forlan' ın çok ama çok faydalı olacağına inanıyorum ancak sözleşmesinden de bir o kadar çekiniyorum. Parası benim cebimden çıkmayacak ama sözleşmesinden ötürü ortaya çıkabilecek sorunlar Galatasaray' ımızı negatif yönde çok fazla etkileyebilir. En nihayetinde tarihimizdeki en yüksek sözleşme bedeli olacak(Yıllık alacakları açısından). F.T var diyeceklere de ne yapacak el ense mi çekecek yoksa azarlayacak mı?

Forlan' ın çok ama çok faydalı olacağına inanıyorum ancak sözleşmesinden de bir o kadar çekiniyorum. Parası benim cebimden çıkmayacak ama sözleşmesinden ötürü ortaya çıkabilecek sorunlar Galatasaray' ımızı negatif yönde çok fazla etkileyebilir. En nihayetinde tarihimizdeki en yüksek sözleşme bedeli olacak(Yıllık alacakları açısından). F.T var diyeceklere de ne yapacak el ense mi çekecek yoksa azarlayacak mı?

Emre'nin mesajindaki linkten:"Sahada Forlan'in yildizsiz,kaprissiz ve caliskan bir oyuncu oldugunu yeteneginden bagimsiz olarak iscilik yaptigini görebiliyorsunuz ve bu olgunlugun temelinde pek coklarinda oldugu gibi Forlan'da da maalasef "aci" yatar ve

..acinin büyüttügü evlatlari en cok da biz anlariz.."

Simarik, kaprisli futbolcularin aldigi ucret problem olur takim icinde. Forlan herkesin saygisini kazanir kisa surede.

Emre'nin mesajindaki linkten:"Sahada Forlan'in yildizsiz,kaprissiz ve caliskan bir oyuncu oldugunu yeteneginden bagimsiz olarak iscilik yaptigini görebiliyorsunuz ve bu olgunlugun temelinde pek coklarinda oldugu gibi Forlan'da da maalasef "aci" yatar ve

..acinin büyüttügü evlatlari en cok da biz anlariz.."

Simarik, kaprisli futbolcularin aldigi ucret problem olur takim icinde. Forlan herkesin saygisini kazanir kisa surede.

Sorunu, şımarık ve/veya kaprisli olupta daha az para alan futbolcular çıkarır genelde. Bir adam senede 1.5 - 2 M € alıp ilk 11' de oynarken diğeri en az 4.5 M € alırsa sorun çıkma olasılığı yüksektir. Malumunuz bizim futbolcularımız ve yurtdışından getirilen birçok futbolcu maddi anlamda ne kadar zenginlerse(Türkiye sayesinde) eğitim açısından da bir o kadar fakir oluyorlar. Yani bu tip topçulardan "Ya bu adam çok yetenekli, kariyerli vs. bende fazla kazanmayacakta ne olacak." diyebilecek erdemi beklemek hayalcilik olur.

Kök Not : Diego FORLAN Athl. Madrid' den yıllık net 4.5 M € aldığı için "en az 4.5 M €" dedim.

Dilek : Her ne olursa olsun, yeter ki Galatasaray' ıma yararlı olsun.

Gelmeyecek. Bu da Drogba gibi yalan olacak..

Baros Elmander ve bir yerli yeter.

Bombayi asil savunma ve orta saha mevkilerinde patlatmak lazim.

Mesela sol bek icin Zhirkov orta sahaya Cambiasso ve Diego falan gelse offf, o zaman gorun siz.. Yemisim Forlan'i..

Geri
Üst Alt