Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.599
- 1.125
- 403
Cevap: Forlan kalıyorum dedi!
Haber hem AS'ta hem de MARCA da var arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diego Cunha yı alsak keşke
Diego şu an en çok ihtiyacımız olan oyuncu.
Marca dün üçünün de Türkiye'ye gelmeyeceğini yazarken aynı gün biri geldi bile. Reye'in de salı günü geleceği söyleniyor ee bu gazetelerin bizim fotomaç-fotogol-fotospor dan farkı ne sizce?
Diego şu an en çok ihtiyacımız olan oyuncu.
Bence 10 numaradan ziyade Selçuk'un yanına güçlü zeki ileri geri oynayan bir oyuncu gerekli..
Hadi canim sende.
Bence tam aksine Selcuk'un yanina siska, gerizekali ve ortada mal gibi gezinen bir oyuncu gerekli.
Forlan' ın çok ama çok faydalı olacağına inanıyorum ancak sözleşmesinden de bir o kadar çekiniyorum. Parası benim cebimden çıkmayacak ama sözleşmesinden ötürü ortaya çıkabilecek sorunlar Galatasaray' ımızı negatif yönde çok fazla etkileyebilir. En nihayetinde tarihimizdeki en yüksek sözleşme bedeli olacak(Yıllık alacakları açısından). F.T var diyeceklere de ne yapacak el ense mi çekecek yoksa azarlayacak mı?
Forlan hayırlı olsun.
Kaç lira alacağı belli mi?
Emre'nin mesajindaki linkten:"Sahada Forlan'in yildizsiz,kaprissiz ve caliskan bir oyuncu oldugunu yeteneginden bagimsiz olarak iscilik yaptigini görebiliyorsunuz ve bu olgunlugun temelinde pek coklarinda oldugu gibi Forlan'da da maalasef "aci" yatar ve
..acinin büyüttügü evlatlari en cok da biz anlariz.."
Simarik, kaprisli futbolcularin aldigi ucret problem olur takim icinde. Forlan herkesin saygisini kazanir kisa surede.