# Diego Forlan

Cevap: Forlan: "%90 geliyorum"

Yorumlara bakıyorumda hep aşağılayacığı yorumlar.Olaki gelirse yandık valla.Tükürdüğümüzü yalayacağız:o

Forlan yarın G.Saray'lı oluyor

G.Saray, Forlan'a A. Madrid'den alacağı olan 4 milyon euro'nun yanı sıra 3 yıllık anlaşma karşılığında senelik 6 milyon euro ödeyecek. Oyuncunun menajeri Bolotnicoff, yarın İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılı yönetimle ön protokol yapacak

790219874724.jpg

Galatasaray, Diego Forlan'ı nihayet ikna etti. Uruguaylı yıldız futbolcu, yeni sezonda çok büyük ihtimalle sarı-kırmızılı formayı giyecek. Florya'ya çok yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, taraflar hemen hemen tüm şartlarda anlaşmaya vardı. Şu an Copa Amerika için milli takımı ile birlikte kampta bulunan Forlan, Galatasaray'ın kendisine sunduğu olağanüstü şartlar karşısında direnişinden vazgeçti ve tüm camianın mutlu sonla bitmesini dört gözle beklediği transfer gerçekleşme aşamasına geldi. Peki Diego Forlan'ı Galatasaray'a"evet" demeye bu kadar çok yaklaştıran şartlar neydi? Fotomaç bunun cevabını da buldu.

Forlan'ın, maddi kriz içinde olduğu için ödeme zorluğu çeken Atletico Madrid'den 4 milyon euro'luk bir alacağı vardı. 32 yaşındaki golcü, bu para kendisine garanti edilmediği için gelen tekliflere burun kıvırıyordu. G.Saray, Madrid ekibi adına bu parayı ödemeyi Forlan'a garanti etti. Madrid'le daha önce anlaşmaya varan sarı-kırmızılı yöneticiler, yılda 4.5 milyon euro kazanan oyuncuya 3 senelik anlaşma karşılığında sezon başına 6 milyon euro teklif etti. Forlan, baş döndüren bu teklife "hayır" diyemedi. Oyuncunun menajeri Daniel Bolotnicoff'un yarın İstanbul'a geleceği öğrenilirken, imzaların atılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor

fotomaç

Geleceksen gel... galatasaray taraftarına "gelmezsen gelme" dedirtme, fazla naz aşık usandırır:)

yalnız bahsedilen rakamlar çok fazla. Eğer forlanı, drogbayı yıllık 6-8 milyon eurolara alacaksak Arda-Servet gibi adamları göndermemiz lazım. Bunlar asla kabullenmez bu oyuncuları. Bence yanlış yapıyoruz. Şimdiden söyleyim. bu adam bu paralara gelecekse asla başarılı olamayız. Kaybedilen her maçtan sonra servet gibiler çok kazanan arkadaşların takımı kurtarması lazım falan der. Gerçekler bunlar.

İşte Diego Forlan Gerçeği

FORLANger%C3%A7ek4234.jpg

Bugün elimize geçen belge ile Diego Forlan konusunda yaşanan karmaşıklığın sebebi anlaşıldı. İşte belgesiyle Forlan transferindeki gerçekler...

Galatasaray’da transferi arap saçına dönen Diego Forlan konusunda bugün elimize geçen belge belkide çok önemli bir skandalın habercisi. Bugün öğlen saatlerinde haber merkezimize gelen bir ihbar ve faks ile Galatasaray’da yaşanan Diego Forlan konusu aydınlık kazandı.

İddiayı ortaya atan haber kaynağımız bize isminin saklı kalması koşuluyla gönderdiği belge ile çok ilginç açıklamalar yaptı.

İddiaya göre Galatasaray sportif direktörü Bülent Tulun, Diego Forlan transferini bitirmesi için devreye Uruguaylı futbolcunun kendi menejerlerini değil başka bir menejeri görevlendirmiş. Devreye soktuğu Daniel Bolotnicoff adlı menejerin elinde bu futbolcunun satışı ile ilgili yetki belgesinin bulunmadığı da iddia edilirken, Türkiye ile Ortadoğu ülkelerinde Diego Forlan’ın satışının tek yetkilisi Memed Djemmal adlı menejer olduğu ifade edildi.

Tarafımıza gönderilen, 26 Mayıs 2011 tarihinde Diego Forlan’ın bağlı bulunduğu Vision Esportiva Menejerlik firması tarafından FIFA Menejeri Carlos Eduardo ve Alexandre Martins’in baş yetkili olarak gösterilen belgede, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 13 ülkeyi kapsayan bölgedeki satış yetkisi Memed Djemmal’e verildiği ifade ediyor.

DJEMMAL: Satış Yetkisi Bende

Elimize geçen bu belgenin hemen ardından konunun gerçekliğini araştırmak için telefon ile irtibat kurduğumuz Memed Djemmal adlı menejer, Genel Yayın Yönetmenimiz Başar Büyükkol’a çok önemli açıklamalarda bulunarak, “Ben Galatasaray kulübüne bizzat bir mesaj göndererek bu futbolcunun satış yetkisinin bende olduğunu söyledim. Hatta sizin elinizdeki belgeyi de Galatasaray kulübüne gönderdim. Bununla birlikte ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terime’de elimdeki diğer futbolcuların listesini de gönderdim. Ancak beni ne araya oldu nede soran. Dolayısıyla Galatasaray Forlan transferinde sonuca ulaşamaz” dedi.

DIEGO’yu 5 Milyon Euro’ya Getiririm

Memed Djemmal’in yaptığı çarpıcı açıklamalar bununla da sınırlı değil. Medyada Forlan’ın 6 Milyon Euro istediği konusundaki haberleri de yalanlayan Menejer Memed Djemmal, “Ben Diego Forlan’ı Galatasaray’a 5 Milyon Euro karşılığında getiririm. Forlan, bu paranın tamamını banka garantili, % 35’ini de nakit istiyor. Bu şartları sağlasınlar. Diego 1 gün sonra Galatasaray’da” şeklinde konuştu.

İŞTE O BELGE:

diego_belge_ic.jpg

FORLANger%C3%A7ek4234.jpg

Bugün elimize geçen belge ile Diego Forlan konusunda yaşanan karmaşıklığın sebebi anlaşıldı. İşte belgesiyle Forlan transferindeki gerçekler...

Galatasaray’da transferi arap saçına dönen Diego Forlan konusunda bugün elimize geçen belge belkide çok önemli bir skandalın habercisi. Bugün öğlen saatlerinde haber merkezimize gelen bir ihbar ve faks ile Galatasaray’da yaşanan Diego Forlan konusu aydınlık kazandı.

İddiayı ortaya atan haber kaynağımız bize isminin saklı kalması koşuluyla gönderdiği belge ile çok ilginç açıklamalar yaptı.

İddiaya göre Galatasaray sportif direktörü Bülent Tulun, Diego Forlan transferini bitirmesi için devreye Uruguaylı futbolcunun kendi menejerlerini değil başka bir menejeri görevlendirmiş. Devreye soktuğu Daniel Bolotnicoff adlı menejerin elinde bu futbolcunun satışı ile ilgili yetki belgesinin bulunmadığı da iddia edilirken, Türkiye ile Ortadoğu ülkelerinde Diego Forlan’ın satışının tek yetkilisi Memed Djemmal adlı menejer olduğu ifade edildi.

Tarafımıza gönderilen, 26 Mayıs 2011 tarihinde Diego Forlan’ın bağlı bulunduğu Vision Esportiva Menejerlik firması tarafından FIFA Menejeri Carlos Eduardo ve Alexandre Martins’in baş yetkili olarak gösterilen belgede, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 13 ülkeyi kapsayan bölgedeki satış yetkisi Memed Djemmal’e verildiği ifade ediyor.

DJEMMAL: Satış Yetkisi Bende

Elimize geçen bu belgenin hemen ardından konunun gerçekliğini araştırmak için telefon ile irtibat kurduğumuz Memed Djemmal adlı menejer, Genel Yayın Yönetmenimiz Başar Büyükkol’a çok önemli açıklamalarda bulunarak, “Ben Galatasaray kulübüne bizzat bir mesaj göndererek bu futbolcunun satış yetkisinin bende olduğunu söyledim. Hatta sizin elinizdeki belgeyi de Galatasaray kulübüne gönderdim. Bununla birlikte ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terime’de elimdeki diğer futbolcuların listesini de gönderdim. Ancak beni ne araya oldu nede soran. Dolayısıyla Galatasaray Forlan transferinde sonuca ulaşamaz” dedi.

DIEGO’yu 5 Milyon Euro’ya Getiririm

Memed Djemmal’in yaptığı çarpıcı açıklamalar bununla da sınırlı değil. Medyada Forlan’ın 6 Milyon Euro istediği konusundaki haberleri de yalanlayan Menejer Memed Djemmal, “Ben Diego Forlan’ı Galatasaray’a 5 Milyon Euro karşılığında getiririm. Forlan, bu paranın tamamını banka garantili, % 35’ini de nakit istiyor. Bu şartları sağlasınlar. Diego 1 gün sonra Galatasaray’da” şeklinde konuştu.

İŞTE O BELGE:

diego_belge_ic.jpg

Cevap: İşte Diego Forlan Gerçeği

Bir işi de doğru düzgün yapın be arkadaş..

Bile bile lades olacagiz galiba. Bülent Tulun'la bu isin olmayacagini zaten hemen hemen herkes söylüyordu. :o

nasıl bir kulupsek böyle garip işler hep bizi buluyor

Yalan!!!

Bu santrahaber Drogba'nın kafasını Kâzım'ın vücuduna monte edip özel haber olarak vermemiş miydi ? :mymeka: Ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Bülent tulun yeni adnan sezgin olacak gibi.Baskan gönderse bari.yoksa rahat birakmiycaklar gazeteler.

Geç kaldınız zaten, bende bu haber neden paylaşılmadı diye söylenip duruyordum. Kuyruklu yalandır haberin kendisi.. !

Yok bu adam resmi menejer amma bizimkiloer tanimiyormus bunu

oyle sey olmaz geciniz

Geri
Üst Alt