# Diego Forlan

Cevap: Diego Forlan dedi ki...

Gönlü olmayan futbolcu gelmesin zaten..Evet iyi futbolcu eyvallah ama gönülsüz olmaz bu iş...

Gelme lan.Sen gelirsen Drogba yatar.Drogba gelsin.

Gelmek için isteksiz ise gerek yok, kulübünde kalsın.. :ays:

7 Mn EUR istiyormuş. 4'ten fazla vermek gerçekten çok ama çok mantıksız olur. Gerek de yok. Arada bu kadar fark olduğuna göre hala neden yöneticilerimiz uğraşır anlamak mümkün değil.

Forlan'dan transfer açıklaması

Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı acıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'in Uruguaylı futbolcusu Diego Forlan, ''Atletico Madrid'in beni satmak istediğine ilişkin kulağıma dedikodular geliyor ama ben kalmak istiyorum'' dedi.

Amerika Kupası'nda Urugay ile Peru arasında oynanan maçtan sonra Fox televizyonuna konuşan Forlan, ''2 yıllık daha sözleşmem var ve orada gayet iyiyim. Kulübün beni satmak için çıkış yolları aradığını duyuyorum. Ben çok rahat ve kaygısızım. Devam etmemi istemiyorlarsa, iyi bir anlaşmaya varmamız lazım çünkü iki yıllık daha sözleşmem var eğer gerçekten beni ilgilendiren bir teklif gelmezse bunu tamamlamak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid takımı dün sezon öncesi çalışmalarına başlarken, geçtiğimiz haftalarda kulüp yönetiminden yapılan açıklamalarda Forlan'ın 4 Temmuz'a düne kadar gitmemesi halinde Atletico Madrid'de kalacağı belirtilmişti.

GSC Haber

Cevap: Forlan'dan transfer açıklaması

1 kere de gelicem diye açıklama yapsın :sopa:

Drogba'dan çok daha yararlı bir transfer olur. İnşallah gelir.

(Drogba yararsız olur demişim gibi atlamayın)

Gönülsüz işten hayır gelmez.

Zorlan'a karar vermesi için 4 Temmuz'a kadar süre tanınmamis mıydı ?

gelmezsen gelme be !!

O kadar laf falan atıyoruz ama gelirse de hayvanlar gibi sevineceğimiz açık. Neler yaşandığını da bilmediğimiz için birşey de diyemiyorum kendisiyle ilgili, gelirse de sevinirim baya ama ondan çok Reyes gelse keşke müthiş olur...

Forlan veya Drogba'dan cok umutlu olsalar zaten Fabiano'ya yonelmezler. Bence forvet bolgesine gelecek vaad eden birini alsinlar.

bunu almasınlar

ne paragöz adam

tek bildiği para para para

Geri
Üst Alt